Kızlar uzun süredir dizimde ve sağ kol dirseğinde ağrı vardı boyundan kola vuruyordu neyse özel hastaneye gittim Tüm tetkiklerimi yaptım MR röntgen ve kolda ultrason yaptım dirseğimde sıvı toplanması varmış boyunda iki fıtık ve boyun düzleşmesi Bir de sağ Dizimde menisküs yırtılması varmış Doktor bunun için en erken zamanda ameliyat olmamı söyledi kapalı ameliyat Bir de daha önce böyle bir şey yaşayan var mı dizinde ameliyat olan ya da bağırtılması yaşayan var mı cevaplarsanız sevinirim Benim için dua edebilirsiniz çok mutlu olurum Allah razı olsun şimdiden
Dizlerimde ufak ufak yırtıklar var. Sıvı kaybı ve kireçlenmede var. Çok ayakta kalırsam, yoğun tempolu bir gün geçirirsem ödem tutuyor. Çok ağrılarım olurdu. Bazı günler ağlardım. Yürümek bile istemiyorum diye. Bir takviyeye başladım. 2 ay oluyor. Ağrılarım ciddi anlamda azaldı. Kilon varsa kiloda vermeni tavsiye ederim.
Başka doktorlara da görün, farklı fikirler al. Ona göre karar ver.
Boyun fıtığı için birşey diyemem.2018de ameliyatını oldum. İyi ki olmuşum dediğim ameliyatımdı. Ben kollarımı başıma kaldıramıyordum. Omuzlarımda yumurta taşıyormuşum gibi şişliklerim vardı. Ameliyat olunca rahat ettim.
Hangi takviye aldın canım benimki de oturup üstüne büktüğümde ve daha sonra kalktıktan sonra kitleniyor tak diye yerine oturuyor anca öyle ağrısı geçiyor ama dediğin gibi Boyun fıtığından çok muzdaribim yani bayağı bir ağrım var Kafam sanki çok ağırmış gibi artık boynum onu tutamıyor aksine bayağı zayıf biriyim Hani zar zor 50 kiloya ulaştım doktora acil ameliyat olmamı söyledi bir devlet hastanesinde de görüşeceğim Bakalım o ne diyecek
Benimde öyle büküp oturamıyorum bile. Bunu kullanıyorum.
Boynun içinde görüş. Farklı doktor görüşleri alıp İçine ne siniyorsa onu yap. Çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun Şu anlık vitabiotiksin osteoker vitaminini kullanıyorum bunu da araştıracağım dediğin gibi farklı doktorlara da gideceğim tek bi doktorla kalmak istemiyorum
sağ dizimde menisküs yırtığı varmış benim de ama küçük bi yırtık dedi bi hap bi krem verdi. dinlen soğuk uygulama yap geçer dedi
Aynen benim Doktorum da soğuk uygulama yap dedi Ama benimki bayağı ilerlemiş galiba Yani kesinlikle ameliyat önerdi dedim Devlet Hastanesinde yapılıyor mu Tabii ki yapılır Dedi gidip orada da görüşeceğim
ağrıdan basamıyorsundur o zaman sen
Uzun yol yürüyüşünde yani Örneğin 15 dakikalık yürüyüşten sonra dizim ağrımaya başlıyor ondan ziyade en çok oturduktan sonra kalkarken kitlenme Oluyor bayağı topallayarak Can çekişerek kalkıyorum
1,499,383 soru
24,491,002 cevap
357,607 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın