PTT kargom teslim edilemedi yazıyor, ne yapmalıyım?

0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde (142 puan) tarafından

image

teslim edilemedi yazıyor beni sadece bir defa aramışlar disardaydim duymadım. Böyle birşeyle karsilastim yani kargonun nerde oldugunu nasıl ogrenecem 

2 Cevaplar

0 oy
(1,594 puan) tarafından

Tekrar dağıtıma çıkmaz gidip almanız gerekiyor 

(142 puan) tarafından

Anladım teşekkürler 

-Reklam-
0 oy
(1,204 puan) tarafından

PTT yi ara takip numarani ver nerde olduğunu direk soylerler

(142 puan) tarafından

Aradım müşteri temsilcisine baglamiyorlar

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

PTT kargo teslim edilemedi notu düşünce ne yapmalıyım?
PTT kargonuz teslim edilemediğinde, paketiniz genellikle en yakın PTT şubesine geri götürülür. Kargonun hangi şubede olduğunu öğrenmek için PTT'nin resmi internet sitesindeki kargo takip ekranına barkod numaranızı girerek şube bilgisini görebilir veya 444 1 788 numaralı PTT iletişim merkezini arayarak kargonuzun güncel durumunu sorgulatabilirsiniz.
Evde yokken gelen PTT kargosunu nasıl alabilirim?
Adreste bulunmadığınız için teslim edilemeyen kargonuzu almak için kimlik belgenizle birlikte size en yakın PTT şubesine gitmeniz yeterlidir. Kargonuz şubeye ulaştıktan sonra genellikle 3 iş günü boyunca bekletilir; bu süre içinde teslim almadığınız paketler göndericiye iade edilir. Şubeye gitmeden önce internet üzerinden kargonuzun şubeye ulaşıp ulaşmadığını kontrol etmeniz zaman kaybetmemenizi sağlar.
PTT kargo kaç gün şubede bekler?
PTT şubesine ulaşan teslim edilememiş kargolar, gönderi türüne bağlı olarak genellikle 3 ile 7 iş günü arasında şubede bekletilmektedir. Bu süre dolmadan paketinizi teslim almazsanız kargonuz otomatik olarak göndericiye geri gönderilir. Kargonuzun tam olarak ne kadar süre bekletileceğini öğrenmek için takip numarası ile PTT takip sayfasını kontrol edebilir veya doğrudan ilgili şubeyi arayabilirsiniz.
PTT kargo şube adresini nasıl öğrenebilirim?
Kargonuzun bulunduğu şubenin adresini öğrenmek için PTT'nin resmi web sitesindeki 'Kargo Takip' bölümüne barkod numaranızı yazın. Açılan sayfada kargonuzun en son hangi şubeye teslim edildiği ve şubenin iletişim bilgileri yer alacaktır. Eğer takip ekranında şube bilgisi görünmüyorsa PTT müşteri hizmetlerini arayarak veya en yakın PTT şubesine giderek paketinizin konumunu barkod numaranızla sorgulatabilirsiniz.
PTT kargo neden sadece bir kez aranır?
PTT dağıtıcıları genellikle teslimat için tek bir deneme yapar ve kişiye ulaşılamadığında 'teslim edilemedi' notu düşerek kargoyu şubeye geri götürür. Dağıtım personeli yoğunluk sebebiyle her adrese birden fazla kez uğrama imkanına sahip olmayabilir. Bu nedenle kargonuzun adresinize ulaşmadığını fark ettiğiniz anda online takip sistemini kullanarak kargonuzun durumunu anlık kontrol etmeniz teslimat sürecini hızlandıracaktır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 234 göst.
0 oy
10 cevap 389 göst.
17 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 438 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde HiraninAnnesi (2,165 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 183 göst.
20 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Ogluşumm❤ (519 puan) tarafından soruldu