0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (519 puan) tarafından
Tam 5 gündür dağıtım merkezinde bekletiyorlar bulduğum 2 tane telefon numaraları  var onlar da kesinlikle açılmıyor ya da meşgule atılıyor dağıtım merkezi evime baya uzak 5 gündür kargo bekliyorum ya sınır oldum . Hoc bir şekilde ulaşıp soramıyorum da evden de çıkmadım gelmesi imkansız ayrıca dağıtıma çıktı da yazmiyor zaten cimere şikayet ettim artık kargom geri gidecek çünkü sizce geri dönüş sağlarlar mi ne saçma birşey ya bari telefonu açıp bilgi verin şu gün getireceğiz diye. 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Malesef PTT kargo öyle Nalet bir şey bacim
(519 puan) tarafından
Ya insanı birşey alacağına bin pişman ettiler
tarafından
Vallahi öyle canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ptt ise sasirmamak lazim
(519 puan) tarafından
Ya 6 gündür aynı dağıtım merkezinde bekletiyorlar sınır oldum bari telefonları açın karşı taraf kargoya vereli 1 hafta oldu umarım cimer  geri dönüş sağlar
tarafından
Benimkide 1 hafta beklemisti
0 oy
tarafından

PTT kargo öyle yhaa hiç sevmiyorum 

(519 puan) tarafından
Insanı birşey alacağına bin pişman ettiler
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Benimde aynı sekilde. Bu sabah mesaj geldi dağıtıma çıktı diye. Evde olduğum halde evde olmadığı için verilemedi dendi. Adı pislikler. Nereye şikayet edebiliriz bunları 
(519 puan) tarafından
Cimere ve şikayet vara şikayet ettim canım ben sende et bu sorumsuzluğu çözsünler artık
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Denebunu kargo şirketi değiştirmiş PTT yi yapmışlar 2 haftadan gelen kutu artık 1 ayda zor gelir hepimize gecnis olsun ayrıca inteernette şikayet var a da şikayet edersen daha çabuk dönüş alırsın 
(519 puan) tarafından
Şikâyet vara dün şikayet ettim bugün de cimere şikayet ettim canım umarım geri dönüş yaparlar arayıp ulaşamıyorum da
(4,848 puan) tarafından
PTT öyle zaten bende aramıştım başka birşey sormak için hiç acmadilar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 183 göst.
0 oy
11 cevap 323 göst.
17 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 343 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde HiraninAnnesi (2,166 puan) tarafından soruldu
0 oy