0 oy
390 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (397 puan) tarafından
Genital bölgede jilet sonrası çok sivilce çıkıyor kızarıyor çok acıyor kızlar ne yapmalıyım nasıl geçecek eşime dedim doğru düzgün jilet al diye önemsemedi her jilet sonra kesiliyor kanıyor çok kötü oldu ağlayacağım nerdeyse ağdayada nasıl cesaret edebilirim bilmiyorum ki lazer demeyin ona ikna olmuyor ilerde belki şuan ne yapmalıyım o sivilcelerden nasıl kurtulabilirim Sivilce çıkmaması için ne yapmalıyım

14 Cevaplar

0 oy
(45,024 puan) tarafından
Nasıl bı jilet kullaniyosun 3 agizlilardan al onlar kesmiyo öle tahriş de yapmiyo
(397 puan) tarafından
Nasıl bişey var foto atar mısın
(45,024 puan) tarafından
Atıyım canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Inan agda jiletten bin kat daha iyi tertemiz oluyo ve jilete nazaran gec cikiyo puruzsuz oluyo. Jiletle tamamiyle tertemiz olmaz bile 
(397 puan) tarafından
Biliyorum canım ama cesaret edemiyorum ki ağda bandı ile mi almak lazım
tarafından
Agda bandi hic bir halta yaramiyo valla en guzeli kuaförde yaptirmak veya utanirk yaptiramam dersen kuafor agdasi alip evde yapmak
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Vücut yapın jilete uygun değil demek ki kıl dönmesi olduğu için kesiyorsundur. O da ancak kese yaparak geçer ama yarayken çok acır. 
(397 puan) tarafından
Kıl dönmesi yok sivilceler çıkıyor ucuz şu 2 TL olan jilet ile yaptım o yapmış olabilirmi
(3,209 puan) tarafından
O sivilcelerin içinde kıl kökü vardır canım. Ben her tür jilet kullandım hiç  başıma gelmedi böyle bir şey. Ama yeni çıkanlar kullanım açısından daha rahat tabi.
(397 puan) tarafından
Kıl kökleri sıkıntı mı yani kıl dönmesimi oluyor ne yapmalıyım
(3,209 puan) tarafından
Kadınlar için olan jiletle de dene bi istersen ama sivilceli yeri keserken yine kanar bence iyileşince dene. Ona göre karar verirsin canım
0 oy
(14,210 puan) tarafından
Benimde aynı şekilde oluyor sanırım alerji yapıyor farklı denedim yine aynı bu yüzden epilasyona bile başlamıştım hamile kaldığım için yarıda bıraktım emzirme bittikten sonra devam edeceğim ya olmuyor böyle 
0 oy
tarafından
Keselemek biraz fayda ediyo deneyin isterseniz
0 oy
(13,465 puan) tarafından

En guzeli ağda valla temiz cillop ohh :D

0 oy
tarafından
Bol sabunla güzel kesele genital bölgenin sonra agdaya başla bence daha temiz ve daha sağlıklı öle jiletle tamamen temiz olmaz zaten 
0 oy
tarafından
Canim duz kesme asagidan yukari dogru kes
0 oy
tarafından
En azından aşağıda okudumda 3 bickali al gratise gidemiyorum 101 ve hakmarda var mavi ve pembe oluyor 7.95 falan onları kullan 
0 oy
(45,024 puan) tarafından

image

bu canım kullanımı çok rahat al dene derim:))

0 oy
(30,259 puan) tarafından

Bunada daktira git yazssammi diye düşündüm:D 

Jileti degis

0 oy
tarafından
Tersine alma tersine aldığın için sivilce oluyor
0 oy
(2,981 puan) tarafından
Bimdeki pembe renkli permatik var oynar başlıklı bayanlara özel ondan al kullan fiyatıda uygun 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 707 göst.
29 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Aleyna hakan24 (58 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 125 göst.
0 oy
2 cevap 100 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Safbiri66 (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
6 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serennn (1,450 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,694 soru

24,172,866 cevap

335,939 kullanıcı

...