YouTube kanalım neden abone ve izlenme almıyor?

0 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde (7,102 puan) tarafından

Kizlar youtube kanalıma abone toplayamiyorum 

Ne yaparsam yapıyım abone yok 

Beğeni bile az oluyor 

Ama kimse abone olmuyor 

Bu youtube olanlar nasıl abone topluyor anlamiyorum 

Fikir verirseniz çok sevinirim 51 abone de kalmış durumdayim

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Sayfan ne şöyle abone olayım 😁sende benim sayfama abone ol 

(7,102 puan) tarafından

Olurum canım çok iyi olur 

Sende linkini at 

https://youtube.com/@sasirtangercekler06?si=G64Ene5REB83-4y4

Adı henüz degistiremiyorum günü dolmadigi için 

-Reklam-
0 oy
(6,524 puan) tarafından

Bak böyle topluyorlar 

0 oy
(9,252 puan) tarafından

Daha öncede demiştik para ile reklam çıkıyorlar oyle ölene gelse😃

(7,102 puan) tarafından

Sosyal medya actim tiktok face instagram 

Nasıl ilerleyecegimi bilemiyorum sanırım:(((

0 oy
(27,734 puan) tarafından

Aa senin kanal silindi sandim bdnim aboneliklerde gorunmeyincr. Linki atarmiisin tekrar takib ediyim canım.

(7,102 puan) tarafından

Resmi bıraktım ama kuzum 

Kimse doğru düzgün begenmiyor 

İki çocuktan kocadan vakit bulamiyorum çizmeye 

Gece sabahlıyorum gündüz kafayı kaldiramiyorum ona rağmen beğeni takip olmuyor 

Emeklerime yazık oluyor 

Bende dini videolar sozlere döndüm 

O şekilde abone olursanız çok mutlu olurum

https://youtube.com/@sasirtangercekler06?si=jzpCn93MbJ5LcjcS

Adını henüz degistiremedim günü dolmadigi icin

https://youtube.com/@sasirtangercekler06?si=G64Ene5REB83-4y4

(27,734 puan) tarafından

Aaa canim ya keske diger hesabi silmeyip vifeolarini silip ismini degistirseydin. Abone sayin gitmezdi;(

(27,734 puan) tarafından

Her óyle yapmissin kiz baska kanala girmisim ben simdi oldum qbone

(7,102 puan) tarafından

:)))) Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🥰🥰🥰🥰

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

YouTube kanalında 50 abone sınırını nasıl aşabilirim?
YouTube kanalınızın 50 abone barajını aşması için ilk adımda içeriklerinizin odaklandığı niş kitleye hitap eden kısa videolar yani YouTube Shorts üretmektir. Shorts içerikleri, kanalınızı daha önce hiç görmemiş binlerce kişiye ulaşmanızı sağlayan en hızlı organik büyüme yöntemidir. Videolarınızın ilk 5 saniyesinde izleyiciyi tutacak merak uyandırıcı bir giriş yapmalı ve izleyicileri kanalınıza abone olmaya teşvik eden net bir çağrı yani call-to-action kullanmalısınız.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
YouTube videolarının izlenmesi ve beğenilmesi için ne yapmalıyım?
YouTube videolarının izlenmesi ve beğeni alması için dikkat çekici küçük resimler yani thumbnail tasarımları ve tıklanabilir başlıklar kullanmak en temel kuraldır. İzleyicilerin videonuzu sonuna kadar izlemesini sağlamak için içeriklerinizi belli bir kurgu akışında tutmalı ve gereksiz uzunluktan kaçınmalısınız. Ayrıca YouTube Studio analizlerini inceleyerek izleyicilerinizin videonun hangi noktasında ayrıldığını tespit edip o kısımları bir sonraki videolarınızda iyileştirmeniz gerekir.
Küçük bir YouTube kanalı nasıl daha hızlı büyür?
Küçük bir YouTube kanalının hızlı büyümesi için düzenli video yayınlama takvimi oluşturmak ve bu takvime sadık kalmak en önemli unsurdur. Haftada en az 2 veya 3 video paylaşarak YouTube algoritmasının kanalınızı daha fazla kişiye önermesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca benzer içerikler üreten popüler kanalların yorum kısımlarında kendi kanalınızı spam yapmadan doğal bir şekilde tanıtmak veya topluluk etkileşimi kurmak görünürlüğünüzü artıracaktır.
YouTube abone sayısını artırmak için hangi yöntemler kullanılır?
YouTube abone sayısını artırmak için videolarınızda bir hikaye anlatıcılığı kullanmak izleyiciyle bağ kurmanızı sağlar. İzleyicilere sadece bilgi vermekle kalmayıp onları videonun bir parçası gibi hissettirdiğinizde abone olma oranları %30 civarında artış gösterir. Abone olan izleyicilerinize özel teşekkür etmek, yorumlarına yanıt vermek ve topluluk sekmesinde anketler düzenleyerek etkileşim kurmak sadık bir izleyici kitlesi oluşturmanın en etkili yoludur.
YouTube kanalım neden izlenmiyor ve abone gelmiyor?
YouTube kanalınızın izlenmemesinin temel nedeni genellikle içeriklerin hedef kitleye ulaşmaması veya arama motorlarında optimize edilmemiş olmasıdır. Videolarınızın başlık ve açıklamalarında insanların YouTube'da arattığı anahtar kelimeleri kullanmadığınızda algoritma videonuzu doğru kitleye yönlendiremez. SEO uyumlu başlıklar kullanmaya başlamak ve videolarınızı izleyicilerin aradığı sorunlara veya eğlence ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde kurgulamak abone artışınızı doğrudan etkileyecektir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 1,893 göst.
10 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 346 göst.
31 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (742 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
17 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (742 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 477 göst.