Şuan bağırarak ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Ayın ilk ve 3. Haftası cumartesi günü sabah 9 akşam 6 dini bayramlarda da bayramın 2.günü diye görüş verilmiş
Okey tamam kendi kendimi sakinleştirdim ağlamadım etmedim vs
Ama 3 yaşından sonra temmuz ayı boyunca,bayramın ikinci günü sabahtan üçüncü gün akşama kadar, sömestir ilk haftası full yazıyo bide yatılı yok demişti avukatım velayet sende dedi
İçime şüphe düştü burda biri sormuştu bebeğim 3 yaşında bi ay babasında kalıcak okul tatiline vs bizde ne alaka demiştik
Gittim avukata sordum dönmedi chatcbt attım evet yatılı diyo hiç iyi değilim ben nafaka tazminat umurumda değil ben napıcam istemiyorum ben bu kararı
Benm kızım 5 yaşında bizdede aynı kararlar var canm sen nasıl annesiysen oda babası hakim tabikide babasını düşünerekte karar veriyor . Üzülme sıkma canını . Bizde yaz tatili 3 ay 2 ay anne 1 ay baba , sömester 2 hafta 1 hafta anne 1 hafta baba . Dini bayramlar 2. 3. Gün baba hafta sonları bende eski eşte çalışıyor 1 pazar bende 1 pazar babasında .. tabiki biz bunlara uymuyoruz babası ne zaman isterse görüyor yoğun çalışıyordu hala öyle çalışıyor 7 ay oldu boşanalı 1 kerw dahi kızım yatılı olarak kalmadı eski eşte . Kalmak istersede kalabilir nasıl anneye ihtiyacı varsa babasınada ihtiyacı var . Bizler istedik dünyaya getirdik öyle görmesin etmesin bu kararı istemiyorum diye birşey olmamalı bence ılımlı olmalısın çocuğuda kendinide yıpratma kuzum
Düzgün bi babası olsaydı da keşke her gün görüşselerdi dağ gibi babası arkasında kızımın deseydim dede dayı bi yere kadar babası hayatında hep olmalı deseydim o kadar isterdim ki ama o adam biyolojik babası olsa bile baba olarak güvenilecek bi adam değil kızıma dokunmasını bile istemiyorum
İşte canm bnde tam olarak bundan bahsederek sana yazdım bizler seçmiştik eşlerimizi çocukların bir günahı yok bizim seçimlerimiz yüzünden çocuklarımız bu durumdalar . Onlar seçmedi anne babasını biz istedik onları doğurmayı . Kalbin acıyo anlıyorım 7 ay geçti benm hala acıyo ama kalırsada babasında alamazsın götüremezsin derin gidemezsin diyemem . Babalık görevini yerine getiriyor sorumluluklarınıda iyi kötü yapıyor benmkisi bende istemezdim beni aldatan birine doğurduğum çocuğu göstermeyi ama kızımın ne suçu var . İlerleyen zamanlarda kızım doğruyu yalnışı görücektir
Keşke sandığım kişi olsaydı bn onu doğru adam olduğunu düşenerek mantık evliliği yaparak seçtim tıpkı bu düşünceyle.ondan önce ayrıldığım kişiyi bile bu düşünceyle hayatımdan çıkardım bn kızımın babasının doğru adam olduğunu düşündüm çocuklarımız babalarını seçemez ama biz babasını seçeriz dedim bilmiyorum ah mı aldım nerde hata yaptım neyin sınavı bu onu tanıyınca çocuk falan istemedim ama oldu kürtaja zorlandım doğurdum iyiki de doğdu rabbim evlatlarımızı bağışlasın bize sanki onun değil sadece bnm kızım ne hamileyken ne doğum ne lohusa 9 ay olmuş ua doğalı zarardan başka bişeui bi babalığı olmamış düşündükçe nefes alamıyorum boğazıma taş oturmuş gibi
Eşim avukat canım istersen tam olarak sorunu sorayım ama çok karışık yazmışsın
Üç yaşından sonra babada yatılı kalma durumu iptal edilebilir mi
Babanın şiddet geçmişi var beni dövdüğünü tecavüz ettiğini itiraf ettiği msj kayıtları tehditleri var
Babası diye babalık yapmadığı halde sapıkta olsa görme hakkı illa olmalı mı bunu sorar mısın lütfen
Üzülme malesef böyle kararlar var banalrda görmek zorunda umarım almazda sende kalır vlbazilari umursamıyor bile cocugunu
Lavin umurunda değil ki bi paket mama bile almamış ona bana inat isticek ama biliyorum çünkü bana dedi boşanırsan nasıl dayanacn bnde kalınca
Sabırlı ol zamana birak
Şeytan diyo eski karısına yaz sana çocuğunu göstermiyorlar git sende çocuğunu iste böyle böyle diye
Sakin ha asla muhattab dahi olma öfke ile kalkan zararla oturur
Aynısı bızımde basımıza geldı anne kendı ıstegı ıle cocukları babaya verdı sonra aradan 3 sene gectı yenı aklına gelmıs ablanın bızı tehdıt ettı cocuklar benım yanımda kalacak baktık gercekten oyleymıs ayda 4 kez hafta sonrları annenın yanında kalacak somestr tatılınde annede kalacak dını gunler 2. 3. Gun annedr kalacakmıs cocukları zorla annelerıne gonderdık kendılerı hıc ıstemıyorlar gıtmek
Bu şerefsz de bnden önce olan Evliğinden olan bi oğlu var kadını korkutmuş velayeti almış ondan çocuk yıllardır onda nafaka vermemek için almışlar kadın yıllardır görmemiş bile instagramdan paylaşım yapıyor bigün inşallah yanyana geliriz vs diye
Beni de ailemin gözü önünde öldürmekle tehdit etti defalarca korkmuyorum bn çoğu kişi korkuyo bi kadın kolay kolaya vazgeçemez çocuğundan eğer ki akli dengesi sıkıntılı değilse bana göre bn yanına gelicek diye saatlerdir ağlıyorum gerisini sen düşün
Rabbım hakkında hayırlısını etsın onunda belasını versın ne demek csnınla tehdıt etmek tabı vuran paşalar gibi yatarsa boyle anneler yavrularından ayrı kalır :(
Bızımkı kaynımla eskı eltı kendılerı bosandılar ıkısıde cocukları ıstemedı yurda vermek ıstedıler 4 tane kucuk cocugu eşim onlar ıstemedı suan kaynanam bakıyor 5 senedır baba nerde allah bılır analarınında bası yrnı aklına geldı aklınca tehdıt edıyor bızı oysakı cocukları vop gıbı kapıya atan kendısı ne yaparsanız yapın dedı cocukları resmen sımdı analık taslıyor bıze
Yo o gidip içerde yatamaz o kafayı yer orda şikayetçi oldum bi gece nezarette çıldırdı. ağır melankolik olduğu için kendine de sıkacakmış çocuğumuza da anan baksın dedi
Öncelikle geçmiş olsun ve Allah hakkinizda hayırlısı ne ise onu versin Allah evlatlarını kazadan beladan her türlü serden korusun cümlemize inşallah 🤲
Merak ettiğim ya da anladığım eşinin (Allah korusun) cocuguna zarar vermesinden mi korkuyorsun
Altta bir yorumda bana şiddet tecavüz etti gibi birşey yazmistin sanki yanlış okumadiysam(Allah ıslah etsin)
Teşekkür ederim Allah razı olsun
Ben söz konusu karşı taraf olunca herşeyden korkuyorum bi adamı en iyi karısı tanır zerre güvenmiyorum kendi ağzıyla olsn itirafları kendi yaşadıklarım gözümle tanıklık ettiğim iğrençlikler gerçekten psikoloji bozacak cinsten tek istediğim Allah ona bi ölüm versin de kurtulayım belasını bizden bulmadan
evet yatılı veriyorlar maalesef, yeğenimde de olmuştu ama babası sağolsun hiç gelip almayı bırak aramamıştı bile 🤦🏼♀️
İnşallah aynısı bana da nasip olur
Benim oğlumunda velayetin bende sadece bayramlarda gündüz saat 12 den akşam saat 18 kadar yatılı Yok bende sorun yok istediğin zaman gelip görebikir dedim
Oğlunuz kaç yaşında peki
Geçen ona üzülmüştük şimdi buna. Neye dayanarak alıyorlar bu kararı. Bu çocuklar kendilerini koruyamıyor,ifade edemiyor. Allahım afiyetli bir kapı açsın inşAllah 🤲🏻
Ben inanamıyorum hala bu karara o kadar delil ispat
O kadar saçma ki avukatım söylediği halde haklm azarlamış hatta avukatımı nolursa olsun babasıymış
Bide normalde her hafta hem cumartesi hem pazar oluyormuş deliller sayesinde iki haftada bi cumartesi sabah 9 akşam 6ua verilmiş.
E peki bn adamla yanyana gelmek istemiyorum bebeğim bensiz durmuyo tuvalete duşs bile uyurken koştur koşturum sabahtan akşama kadar 9 aylık bi bebek napıcaj
Geçmiş olaylarınızı detaylıca anlatmıştınız bu kadar delile rağmen nasıl olurda böyle bi sapığa yatılı çocuk verebilir mahkeme
Daha 10 gün oldu olmadı kuzenimi 4 gün içeri aldılar sebebi ne biliyor musun kuzenimin kocası ölmüş kızı da 4 yaşında yok daha kaynanasıgile çocığu göstermemiş savcıya güvenmiyorum bn deyince savcı da atın bunu içeri aklı başına gelsin demiş
Böyle bişi olabilir mi ya küçük bi kızı annesinden ayırıyorlar annenin suçu çocuğuju korumaya çalışması
Benim aklım artık gerçekten dutdu ne halt edicem bilmiyorum
1,498,000 soru
24,470,538 cevap
355,144 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın