+1 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (553 puan) tarafından

Kızlar  6. Duruşma olcak az kaldı , velayet bende sosyal hizmetler çocuğu boşanma durumunda bana verilmesini istemiş , ama ben yinede strese girdim oğlumun babası çocuğu görmeye gelmiyor aramıyor sormuyor velayeti almak için çocuğu görmüyor aramıyor bunu kendisi söylemiş tutanak tutuyor çocuğu gormedigine dair polise gidip sürekli tutanak hazırlıyor mu bilgim yok, kendisi görmüyor sormuyor çocuğu annelik hissi işte korkuyor insan, Facebook vardı benim oğlumun babası acmisdi eskiden,  

boşanma davası acdigim an onu kapatmisdim ama adam hesabı tekrar acmiş arkadaşım haber verdi, benim adıma erkeklerle konuşup yalandan velayeti almak için haltlar yer diye korkuyorum öyle bişey yapsa inanirlarmi hakim felan hangi telefondan mesaj atıldığı belli olur mu acaba onlarla ugrasirmi bilmiyorumda  bayadir avukatı yokdu son 2 aydır avukat tutmuş şimdi ondan akıl şeytanlık öğrenir yaparsa diye korkuyorum

2 Cevaplar

+1 oy
(535 puan) tarafından

Senin adına Erkekle konuşup velayeti almak için elinden geleni yaparsa Hâkim karşısına Desen Ben bunları yapmadım yapan taraf eşim çocuğumu velayeti alabilmek için elinden geleni yapmaktadır telefonları araştırılmasini istiyorum bu suçlamaları kabul etmiyorum dersen Eşin telefonu incelemeyi alır Direk Yada Polisler tarafından alır İncelemeyi ama polis alıyor mu bilmiyorum da Devlet alır 🙏

(553 puan) tarafından

Tamam cnm çok teşekkür ederim öyle bi durum olursa hakime söylerim ozaman

-Reklam-
0 oy
(1,117 puan) tarafından

Merak etme hangi telefondan o Facebook'a giriş yapıldı gözüküyor öyle bir şey yapamaz

(553 puan) tarafından

İnşallah cnm çok sağol 

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 199 göst.
0 oy
3 cevap 97 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 155 göst.
0 oy
1 cevap 42 göst.