0 oy
342 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (2,008 puan) tarafından

Kızlar benim oğlum 1. Sınıf ilk kez verdim servise yani geçen sene servis 1400 müş bu sene 2300 olarak belirlediler. Çok yakın mesafe ama yokuş olduğu için herkes mecbur veriyor 5-10 dk max. Toki siteleri herkes aynı yerden veriyor mahalle mahalle gezmiyor.Az önce mesaj atmışlar 2500 oldu diye herkes itiraz ediyor geçen sene bi yıl boyunca aynıydı bu sene neden arttı diye. Kimisi çok buldu falan. Ben henüz fikrimi yazmadım sizce normal mi servise verenler aynı durumu yaşadımı?

11 Cevaplar

0 oy
önce (2,710 puan) tarafından

Yıl içinde zam yasak değil mi sene başında sabit fiyat olarak belirlenmiyor muydu

Tek aktarmada ve extra bagaj hakkı olmadan bu fiyat daha fazla aktarma ve bagaj hakkıyla fiyat dahada katlanıyor yarım saat önce alarm çaldı extra bagaj hakkı tek aktarma ile 1200 dolara 6 kişi aldım extra bagaj hakkı kayınbiraderim kayınvalidem kullanacaksa fiyat değişecek esnek tarifeden buldum nihayet 

önce (164,223 puan) tarafından

darisi bana olsun lutfen yaa benim alarm calmiyo🥺

Türk siteden buldum turna.comda o kadar yurtdışı sitelerinden bişey olmadı Türk sitede çikti 😂

ben turnacoma o bilete heryere skyn falan alarm kurmadim yer kalmadi insaallah bende bulurum

Ülkeye göre değişiklik gösteriyor ileri tarih olduğu için henüz çıkmamış olabilir ben Nisanda gideceğim için ölü tarih olduğu içinde fiyat daha uyguna geldi

-Reklam-
0 oy
önce (2,035 puan) tarafından

Böyle bölgelerde nispeten fiyat daha düşük olmalıydı. Kimse için sokak bile değiştirmiyor herkesi aynı noktadan diğer aynı noktaya götürüyorsa fiyatı daha makul tutmalılar ama hiç bir şirket yapmıyor bunu. Baskın bir karakter deniz diğer velileri de örgütleyin derim itiraz edin belki fiyatı düşürürler. Yakın mesafe bir de cezası falan vardır belki fazla ücret istıyorlar

önce (2,008 puan) tarafından

Birde bina önünden alınmıyor düşün belli yerler var çocuklar bekliyor orda trafiğe vs asla girmiyor mahalle okulu. Valla herkrs itiraz ediyor bende tepkimi göstereyim o zaman

0 oy
önce (4,862 puan) tarafından

Neresi o kadar ucuz? Ablam bursada kızını verdi servise 4000 TL ki max 10 dakika. 5 dakikalık yerler 3800 müş. Diger Ablam kendileri servis işi yapıyor eşiyle. Ablam hostesi hatta. Geçen sene fiyati 2500. Herkes bedava diyordu bu sene bilmiyorum kac yaptilar

Çorum burası. Genel olacak zaten ucuz piyasa böyle yani bizimki en pahalısı diyebilirim hatta. Fiyatından çok zamlanması sinirlendirdi aslında 

0 oy
önce (1,421 puan) tarafından

Bizimkisi arabayla 1 buçuk 2 dk 2000  .ara zamn yapılmadı.adiyamn golbasida yim

Ara zam olayı can sıktı ya gerçekten saha 6 ay bile olmadı

önce (1,421 puan) tarafından

Bize mesaj gelmedi ilk parayi da verdim. Olur mu bilemem

0 oy
önce (6,612 puan) tarafından

Gecen sene bizede yarı dönem zam yapılmıştı. 

Bu yıl daha bişey demediler sanırsam yapılmadı.

Gecen sene benzin fiyatını bahane etmişti servisler çok arttı die . Bu yıl heralde fazla artış olmayınca yapmadılar.

0 oy
önce (987 puan) tarafından

Benim oğlumda 1 . Sınıf geçen yılda gitti anafınıfındaykende verdim. 3 dk mesafe okul geçen donem 3000 di şimdi 3200 oldu arada arabyal gidip aliyorm

İstanbuldayim

0 oy
önce (356 puan) tarafından

Bizim okul 2 sokak ötede 3.500 dediler 

Yeni doğan bebeğim var bebeği dışarı çıkartmym dye 

Ama vermedik eşim gün içinde okula bırakıp alyor saatine denk geldi şükür 

Çok istiyorlar ya 

0 oy

bizde servis yok herkes kendi goturuyo servisi bulan laf etmesin bence yaa 😅 bide kendin goturup getirdini dusun

Geçen sene anaokuluna kendim götürüp getirdim araba var çok da zorlanmadım ama bu sene hamileyim pek uğraşmamak için vermiştim neyseki herkes itiraz ediyor 

bendede araba var ama ben harbi zorlaniyorum

önce (8,681 puan) tarafından

Araba olsa da uğraşılmıyor ya. Servis mis gibi götür getir derdi yok. 

0 oy
önce (206 puan) tarafından

Servisci kafasına göre arttıramaz belediye belirler yakın uzak mesafe ücretini yada şoförler Birliği servisciler Birliği belirler . Sorustur

0 oy
önce (8,681 puan) tarafından

Bizim 1600 zam yapacaklarını sanmıyorum. 

0 oy
önce (15 puan) tarafından

İstanbuldayim araba ile 10 15 dk yol mahalle aralarında alır yani dolaşır 3 bin ile başladık  şimdi 3 buçuk olmuş 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 302 göst.
0 oy
7 cevap 493 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (481 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 885 göst.

Kategoriler

1,497,784 soru

24,466,868 cevap

354,933 kullanıcı