Kızlar benim oğlum 1. Sınıf ilk kez verdim servise yani geçen sene servis 1400 müş bu sene 2300 olarak belirlediler. Çok yakın mesafe ama yokuş olduğu için herkes mecbur veriyor 5-10 dk max. Toki siteleri herkes aynı yerden veriyor mahalle mahalle gezmiyor.Az önce mesaj atmışlar 2500 oldu diye herkes itiraz ediyor geçen sene bi yıl boyunca aynıydı bu sene neden arttı diye. Kimisi çok buldu falan. Ben henüz fikrimi yazmadım sizce normal mi servise verenler aynı durumu yaşadımı?
Yıl içinde zam yasak değil mi sene başında sabit fiyat olarak belirlenmiyor muydu
Tek aktarmada ve extra bagaj hakkı olmadan bu fiyat daha fazla aktarma ve bagaj hakkıyla fiyat dahada katlanıyor yarım saat önce alarm çaldı extra bagaj hakkı tek aktarma ile 1200 dolara 6 kişi aldım extra bagaj hakkı kayınbiraderim kayınvalidem kullanacaksa fiyat değişecek esnek tarifeden buldum nihayet
darisi bana olsun lutfen yaa benim alarm calmiyo🥺
Türk siteden buldum turna.comda o kadar yurtdışı sitelerinden bişey olmadı Türk sitede çikti 😂
ben turnacoma o bilete heryere skyn falan alarm kurmadim yer kalmadi insaallah bende bulurum
Ülkeye göre değişiklik gösteriyor ileri tarih olduğu için henüz çıkmamış olabilir ben Nisanda gideceğim için ölü tarih olduğu içinde fiyat daha uyguna geldi
Böyle bölgelerde nispeten fiyat daha düşük olmalıydı. Kimse için sokak bile değiştirmiyor herkesi aynı noktadan diğer aynı noktaya götürüyorsa fiyatı daha makul tutmalılar ama hiç bir şirket yapmıyor bunu. Baskın bir karakter deniz diğer velileri de örgütleyin derim itiraz edin belki fiyatı düşürürler. Yakın mesafe bir de cezası falan vardır belki fazla ücret istıyorlar
Birde bina önünden alınmıyor düşün belli yerler var çocuklar bekliyor orda trafiğe vs asla girmiyor mahalle okulu. Valla herkrs itiraz ediyor bende tepkimi göstereyim o zaman
Neresi o kadar ucuz? Ablam bursada kızını verdi servise 4000 TL ki max 10 dakika. 5 dakikalık yerler 3800 müş. Diger Ablam kendileri servis işi yapıyor eşiyle. Ablam hostesi hatta. Geçen sene fiyati 2500. Herkes bedava diyordu bu sene bilmiyorum kac yaptilar
Çorum burası. Genel olacak zaten ucuz piyasa böyle yani bizimki en pahalısı diyebilirim hatta. Fiyatından çok zamlanması sinirlendirdi aslında
Bizimkisi arabayla 1 buçuk 2 dk 2000 .ara zamn yapılmadı.adiyamn golbasida yim
Ara zam olayı can sıktı ya gerçekten saha 6 ay bile olmadı
Bize mesaj gelmedi ilk parayi da verdim. Olur mu bilemem
Gecen sene bizede yarı dönem zam yapılmıştı.
Bu yıl daha bişey demediler sanırsam yapılmadı.
Gecen sene benzin fiyatını bahane etmişti servisler çok arttı die . Bu yıl heralde fazla artış olmayınca yapmadılar.
Benim oğlumda 1 . Sınıf geçen yılda gitti anafınıfındaykende verdim. 3 dk mesafe okul geçen donem 3000 di şimdi 3200 oldu arada arabyal gidip aliyorm
İstanbuldayim
Bizim okul 2 sokak ötede 3.500 dediler
Yeni doğan bebeğim var bebeği dışarı çıkartmym dye
Ama vermedik eşim gün içinde okula bırakıp alyor saatine denk geldi şükür
Çok istiyorlar ya
bizde servis yok herkes kendi goturuyo servisi bulan laf etmesin bence yaa 😅 bide kendin goturup getirdini dusun
Geçen sene anaokuluna kendim götürüp getirdim araba var çok da zorlanmadım ama bu sene hamileyim pek uğraşmamak için vermiştim neyseki herkes itiraz ediyor
bendede araba var ama ben harbi zorlaniyorum
Araba olsa da uğraşılmıyor ya. Servis mis gibi götür getir derdi yok.
Servisci kafasına göre arttıramaz belediye belirler yakın uzak mesafe ücretini yada şoförler Birliği servisciler Birliği belirler . Sorustur
Bizim 1600 zam yapacaklarını sanmıyorum.
İstanbuldayim araba ile 10 15 dk yol mahalle aralarında alır yani dolaşır 3 bin ile başladık şimdi 3 buçuk olmuş
1,497,784 soru
24,466,868 cevap
354,933 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın