+1 oy
153 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (391 puan) tarafından

Kızlar birinci sınıfa giden kızım 8.10 da servis alıyor 8.30 da okula varış 8.40 ders başlıyor ev çok uzak eşimde 7/5 çalışıyor kızım servisle gidiyor biz teslim ediyoruz servise ama nasıl iniyor nasıl çıkışta biniyor bilmiyorum gözüm görmediği için hiç rahat değil içim 3/4 gün yemek yemedim içmedim aklım okulda idi Aralık 28 de 6 yaş olcak kızım eşim küçük yazdırdı okula sizinkiler kaç yaşında başladı gidiyor şuan 

Birde çıkış çok geç demi 14.20 de kızım gelince sıkıldım bir daha gitmek istemiyorum diyor 

6 Cevaplar

+1 oy
önce (18,751 puan) tarafından

08:20  giriş 14:15 çıkış. Bizim okul 10 15 dk uzaklıkta. Komşu çocukları ile beraber gidip geliyorlar. Kızım 2019 Şubat doğumlu oğlum 2020 Şubat doğumlu ikisi de 1 e gidiyor.

önce (391 puan) tarafından

Merhaba aralarında bir sene fark var sıkıntı olmuyot mu 2020 li küçük deme banada herkes küçük dedi 2019 Aralık deneyecz 

İsteğe bağlı 1. Sınıf çıktı oğlum bende imza atarak 1. Sınıfa gitmesini istedim ablası ile beraber.

Nasıl gidiyor peki zorlanıyor mu bizimki ay harfine geçti ama ödev yapmak istemiyor

İlk hafta zorlandi. Ama bu hafta iyi. Dün a harfine başladılar. Fena gitmiyor.

-Reklam-
+1 oy
önce (4,768 puan) tarafından

Niye o kadar küçük yazdırdınız. Yaşından büyük sorumluluk yüklüyorsunuz çocuğa. Eğer maddi durumunuz yerindeyse araba alın sana sen getir götür için rahat etmiyorsa. 5.5 yaşında çocuğun 1.sınıfta ne işi var.

+1 oy
önce (5,863 puan) tarafından

her çocuk yapamaz, bu doğru 

yeğenim de 5.5 gitti ama annesi çalıştığı için kreşe falan erken başlamıştı, ve sorunsuz devam ediyor eğitim hayatı

okul saati nornal, artık çoğu okulun giriş çıkış saatleri böyle

servis ablası olması gerek serviste, yok mu? 

bi de çocuk gerçekten istemiyorsa alıp anasınıfına verebilrsiz

0 oy
önce (7,196 puan) tarafından

Icin hic rahat degilse bak bundan alip cocugu takip.edebilirsin 

image

Canım yanlış attın galiba 

önce (7,196 puan) tarafından

Ben servis konusunda dusunuyorsunuz diye  attim.canim hani okulda mi degil mi diye yas konusunu okumamis sizin erteleme hakkiniz yokmuydu bu sene anasinifina gitme hakki tam 6 yaşıni doldurmamis ya okul acildiginda o yuzden soruyorum

Ürünü inceledim bende normal bir tabaklık attınız sandım meğerse akıllı saat gibi birşeymis

Evet erteledik anaokula verdik eşim gitti ertesi gün ilkokula verdi 2 yıl kreşe gitti bu yılda gitse sıkılır dedi ama şuan ödevlerle ben uğraşıyorum isterdimki bir yıl daha olgunlassin

0 oy
önce (6,455 puan) tarafından

Ben servis yüzünden kreşe gönderemedim bu sene merkeze uzak oturduğumuz için ilk benim kızımı alacaktı servis güvenmek imkansız 

0 oy
önce (1,959 puan) tarafından

İlk hfta bende ayniydm alıştım ama bzmki  ama okulu tek servis ilk okulda biraz daha karışık oluyor çocuklar servisi bulması gerekiyor galiba benm oglum 2020 Nisan sonu doğumlu göndermedim cikiyo diye oluyordu ama geçen yıl ana okulu çıkmadı ana okulu çıkmadan ilk okula gonderemezdim alıştı ama abla falan yok serviste başka servis uok  öğretmenler toplu servis öğrencilerini gönderiyor aşağı o yüzden az kafam rahatladı alıştı ama ilk okul blmiyom  bende aklım kalirdi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 122 göst.
0 oy
0 cevap 62 göst.
+2 oy
3 cevap 104 göst.
0 oy
7 cevap 415 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (473 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,566 soru