Hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz? Benn kalktım peteklerde ki çamaşırları topladım katladım onlarla bakışıyoruz kim yerleştirecek 🙄
Ben de namazdan sonra uyumadım bir kahve içtim etrafa bakıyorum öyle😅. Kızımın beslenmesi mi hazırlayıp kahvaltı hazırlayıp çamaşırları katlayıp çpcukları uyandırıcam inşallah. Hadi kalk sen de başlayalım işe. Burda takılınca işe başlayası gelmiyor insanın...
Evet ya aynen beş dakika diye giriyorum sorulara bakarak 1 saat gidiyor 😊
Günaydın canım, sabah kalktım kahvaltı yaptık
Giyindim
İşteyim şimdi
Ogluşu okula hazirladim birazdan cikarcam. Bir sepet camasir katlandi bekliyor dönüste asilacak var hava da yagmurlu olunca camasir kaosu hic bitmiyor.
Günaydın şimdi uyandım oğlum uyuyor daha 1 saat daha uyur bende ona kadar kahvaltı hazırlarım sonra bugün annem gelicek Sakarya’dan ona bişeyler hazırlayacagım
Günaydın canım gece annem geldi bol yağmurlu bir gund uyandik yine evde geçiririz artık
Günaydın hayırlı sabahlar kızı okula götürdüm sabah oğlana birseyler yedirdim uyuttum kahvemi içtim yatmak ve yatmamak arasindayim çamaşır atmam lazım makineye artık akşama atarım çamaşır makineye bu gün hiç birsey yapasım yok
Günaydın bacım. Oğluşu okula gönderdim tavuk cıkardım byzluktan yemek için çorba makarna yaptım kahvaltı yapıp evi toparlicam dışarda işletim var bugun şimdiden yapabildiğim kadar iş yapcam işte ama önce kayfaltı 😅
Günaydın 🌹🌹🌹
Sabah namazindan sonra iki çocuğu liseye gönderdim
Sonra 2 yaşındaki cadı kalktı onunla oynadık biraz sonra ona kahvaltı yaptırdım
Sonra 8 yaş uyandı hikaye okuyup anlatması lazımdı onu okuduk anlatdik
Baktım ikisi oynuyor duş aldım çıktım
Şimdide hem kahvaltı hazırlayıp hem eşimi uyandırma cabasindayim
Bir yandan da yağmurun kirlettigi camlardan dışarıyı kesiyom😂
Günaydın oğlum 2. Ye uyandı yatırdım ben de yatacağım şimdi saat 1.45 😄
1,497,523 soru
24,462,097 cevap
354,679 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin: