Günaydın kızlar nasılsınız napıyosunuz?
Yarın misafirim olacak bana çoğunu akşamdan hazırlayabileceğim çay menü oluşturur musunuz?
Evimi temizleyip alışverişe gideceğim eksiklerimi liste yapayım..
Poğaça kurabiye soğuk baklava sarma vs..
yaprak çıkardım sarma yapacam
Kolay gelsin öyleyse :)
Sağol canım teşekkür ederim 😊
Günaydın canım çok şükür diyelim ne yapayım boş boş oturuyorum öyle
Mercimek köftesi ya da kısır
Sarma
Kurabiye
Islak kek ya da ağlayan pasta
Bir tane de salata şehriye ya da makarna olabilir
Deneyeyim ben bayılıyorum kurabiyeye her türlüsünü çok seviyorum
Ben bayılıyorum bu kurabiyeye cok şey kaybedersin denemezsen söylim. Pudra şekerini arttırabilir azaltabilirsin. :) az bu ölçüler az oluyor bir kere yap beğenirsen peşine bir tepsi daha yap derim
Bu ara favorim tarçınlı kurabiye ama denerim bunu da nefis yemek tariflerin de felan detaylı varsa atar mısın?
Canım bu ölçülerle bulmuştum zaten başka bulamadım ben.
Tamm canım teşekkür ederim 😊
Islak kurabiye
Mercimek köftesi
Sarma yada fellah köftesi olabilir
Fellah köfte çok seviyorum ama asla tutturamıyorum yapabilsem harşka olur hemde iyi yenir
Günaydın canım
Bol bol yeşillik al kısır veya patates salatası yaparsın
Bisküvili pasta yapabilirsin pratik ve lezzetli
Poğaça kurabiye tamamdır
Poğaça kısır ıslak kek sarma yapacam 4 çeşit yeter sanırım kalabalık değiliz çocuk da az
Revani olabilir üstüne dondurma ile servis edersin. İyi gider bu sıcaklarda. Poğaça, kurabiye ve kısır da yaparsan yeterli olur bence. Sıcak havalarda bişey yenmiyor fazla. Ortaya çerez falan da katarsin.
4 çeşit seçtim yeter sanırım poğaça sarma ıslak kek kısır
Mercimek köftesi geceden yap
Tatlı geceden yap
Börek yap geceden yarın pişir
Sağol canım teşekkür ederim 😊 🌸
Gunaydin canim soguk soguk bi rus salatasi yapabilirsin makarnasini aksamdan haslarsin garnitur zaten hazir sabah bi sarimsakli mayonezli yogurt yaparsin karistiririsin soguklarda iyi gider sarma yaparsin aksamdan sigara boregi sararsin misafirler gelmeden yarim saat once kizartirsin hemen Poğaça yogur sabaha kadar mayalansin ilk isin onu firina vermek olsun sabah digerlerini yapman da 1 saat surmez
Akşamdan poğaça yoğurup yatacam kısır ıslak kek bir de yaprak çıkardım sarma için yeter sanırım ya kalabalık değiliz
geçen misafirim vardı poğaça,elmas kurabiye,gelin pastasını yaptım akşamdan , gündüzde kısır yaptım çok iyi oldu
Elmas kurabiye çok seviyorum bir önceki misafirime yapmıştım yenmedi kurabiyeler bu sefer kurabiye yapmayacam
Ya gece çekyatta yatmış kalmışım sırtım tutulmuş kahvaltı yaptık şimdi maske yaptım soğuk kahvemi içiyorum
Afiyet olsun 😊 bende gece iyi uyumadım halsizim kızım mızmızlandı durdu
1,493,331 soru
24,399,828 cevap
350,040 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın