0 oy
251 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (1,544 puan) tarafından

Kızlar dünün ve bugünün menüleri ne? Düşünüyorum düşünüyorum ve aklıma hiç birşey gelmiyor 😣

23 Cevaplar

0 oy
önce (1,257 puan) tarafından

Dün buzlukta lahana sarması vardı onu yaptım yanına menemen sebzeli bulgur pilavı kalmıştı önceki günden. Bugün de kızım hasta acele acele tavuk patates sulu yaptım yanına mantı pişiyor 

önce (152 puan) tarafından

Ne karman çorman bi menü olmuş 😂

önce (1,257 puan) tarafından

Yemek fazla kalınca öyle oldu 😂 bide çocuk hasta kucak istiyor buzluktan çıkardım 

-Reklam-
0 oy
önce (6,590 puan) tarafından

Dün yeşil mercimek yemeği yaptım yanına Rus salatası yaptı kızlar bide mevsim salatası 😅

Bugünde kahvaltı istiyorlar yufka arasına yumurta patates sarıp yiyeceklermiş

0 oy
önce (2,411 puan) tarafından

Dün güya balık yapacaktık bugüne kaldı canım dün eşim kıymalı yumurta istedi onun yanına da bir şeyler.hazirlayip öyle yedik balığı da şimdi attım fırına 🤗

0 oy
önce (3,787 puan) tarafından

Dün yeşil fasülye, yoğurt çorbaıs ve pilav vardı. Bugün de fırında karnabahar ve erişteli mercimek yapıyorum. 

0 oy
önce (7,482 puan) tarafından

Dün lahmacun bugün tavuk pilav salata 😀

0 oy
önce (2,277 puan) tarafından

Dün etli terbiyeli çorba , makarna salata, bugün ise fırında tavuk köfte ve mantar yanına mısırlı pilav ve cacık 

0 oy
önce (223 puan) tarafından

Vişne kompostosu 

Kıymalı yayla çorbası

Kremalı makarna ( istek üzerine)

Fırında tavuk

0 oy
önce (691 puan) tarafından

Taşınıcaz diye buzluktan yapıyoruz yemekleri dün buzluktan kapya biber çıkarıp dolma yaptık 

bugünde menüde karnıyarık ve nohutlu pilav var patlican ve nohut yine buzluktan

0 oy
önce (149 puan) tarafından

Sabah kalktım pirinç ve bezelye yaptım işten gelince hazır yemek olsun 

0 oy
önce (2,173 puan) tarafından

Dün dışarı da yedik bugünde eşim mangal yapacak bende yanına salata yaparım 

0 oy
önce (1,598 puan) tarafından

Dün portakallı kereviz yaktım yanına makarna yoğurt 

Bugün mantarlı tavuk sote pirinç pilavı cacık salata

0 oy
önce (673 puan) tarafından

Dun kiyma cikarip pide yaptirdim bugun karniyarik cikardim pilav cacik yapcam 

0 oy
önce (164,202 puan) tarafından

orucluyum bugun 10.gun yayla corbasi var patates salatasi kavurma var bende dun domates corbasi lazanya vardi

0 oy
önce (4,852 puan) tarafından

Dün kıymalı makarna ve cacık. Bugün de dünden kıymalı makarna var ve sulu patatesli köfte yaptım bacım. Az da cacik yaparim Turşu da var yeter şükür 🤲❤️

0 oy
önce (193 puan) tarafından

Dün pişi yapmıştım kahvaltı gibi yedik bgun de karış kızartma mercimek çorbası yogurt datlu düşünüyorum 😂😂

0 oy
önce (462 puan) tarafından

dün fırında tavuklu sebze yeşil mercimekli bulgur pilavı ve ezogelın çorbası yapmıstım 

bugunde sebze dolması yaptım yarına Allahh kerım artık😂😂

0 oy
önce (8,154 puan) tarafından

Bugün mantarlı tavuk sote pilav portakal suyu turşu salata yaptım dünde kıymalı makarna ve kremalı körili makarna vardı turşu portakal suyu 

0 oy
önce (317 puan) tarafından

Galiba evde İskender yapacağım daha karar veremedim sabahtan beri mutfaktayimm..

0 oy
önce (787 puan) tarafından

Kayganamlar bizdeydi saat 1 20 de aradı geliyoz diye kısa koşa eve geldim tavuk patates kizarttim makarna yaptım et vardı onu yaptım çorba salata vs yediler gittiler şimdide onlardan var bu eşim kaldı oda yer biter güya bugün kızı uyutup yatacaktim😂😂😂

0 oy
önce (997 puan) tarafından

Dün kavurma pilav vardı bugün yayla çorbası bamya yaptım önceki gün kelle çorbası yapmıştım 

İlgili sorular

+2 oy
21 cevap 814 göst.
0 oy
32 cevap 934 göst.
17 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 786 göst.
+1 oy
19 cevap 882 göst.
26 Şubat 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde ♥️Kıymet ♥️ (2,558 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,394 soru

24,459,789 cevap

354,553 kullanıcı

...