Kızlar dünün ve bugünün menüleri ne? Düşünüyorum düşünüyorum ve aklıma hiç birşey gelmiyor 😣
Dün buzlukta lahana sarması vardı onu yaptım yanına menemen sebzeli bulgur pilavı kalmıştı önceki günden. Bugün de kızım hasta acele acele tavuk patates sulu yaptım yanına mantı pişiyor
Ne karman çorman bi menü olmuş 😂
Yemek fazla kalınca öyle oldu 😂 bide çocuk hasta kucak istiyor buzluktan çıkardım
Dün yeşil mercimek yemeği yaptım yanına Rus salatası yaptı kızlar bide mevsim salatası 😅
Bugünde kahvaltı istiyorlar yufka arasına yumurta patates sarıp yiyeceklermiş
Dün güya balık yapacaktık bugüne kaldı canım dün eşim kıymalı yumurta istedi onun yanına da bir şeyler.hazirlayip öyle yedik balığı da şimdi attım fırına 🤗
Dün yeşil fasülye, yoğurt çorbaıs ve pilav vardı. Bugün de fırında karnabahar ve erişteli mercimek yapıyorum.
Dün lahmacun bugün tavuk pilav salata 😀
Dün etli terbiyeli çorba , makarna salata, bugün ise fırında tavuk köfte ve mantar yanına mısırlı pilav ve cacık
Vişne kompostosu
Kıymalı yayla çorbası
Kremalı makarna ( istek üzerine)
Fırında tavuk
Taşınıcaz diye buzluktan yapıyoruz yemekleri dün buzluktan kapya biber çıkarıp dolma yaptık
bugünde menüde karnıyarık ve nohutlu pilav var patlican ve nohut yine buzluktan
Sabah kalktım pirinç ve bezelye yaptım işten gelince hazır yemek olsun
Dün dışarı da yedik bugünde eşim mangal yapacak bende yanına salata yaparım
Dün portakallı kereviz yaktım yanına makarna yoğurt
Bugün mantarlı tavuk sote pirinç pilavı cacık salata
Dun kiyma cikarip pide yaptirdim bugun karniyarik cikardim pilav cacik yapcam
orucluyum bugun 10.gun yayla corbasi var patates salatasi kavurma var bende dun domates corbasi lazanya vardi
Dün kıymalı makarna ve cacık. Bugün de dünden kıymalı makarna var ve sulu patatesli köfte yaptım bacım. Az da cacik yaparim Turşu da var yeter şükür 🤲❤️
Dün pişi yapmıştım kahvaltı gibi yedik bgun de karış kızartma mercimek çorbası yogurt datlu düşünüyorum 😂😂
dün fırında tavuklu sebze yeşil mercimekli bulgur pilavı ve ezogelın çorbası yapmıstım
bugunde sebze dolması yaptım yarına Allahh kerım artık😂😂
Bugün mantarlı tavuk sote pilav portakal suyu turşu salata yaptım dünde kıymalı makarna ve kremalı körili makarna vardı turşu portakal suyu
Galiba evde İskender yapacağım daha karar veremedim sabahtan beri mutfaktayimm..
Kayganamlar bizdeydi saat 1 20 de aradı geliyoz diye kısa koşa eve geldim tavuk patates kizarttim makarna yaptım et vardı onu yaptım çorba salata vs yediler gittiler şimdide onlardan var bu eşim kaldı oda yer biter güya bugün kızı uyutup yatacaktim😂😂😂
Dün kavurma pilav vardı bugün yayla çorbası bamya yaptım önceki gün kelle çorbası yapmıştım
1,497,394 soru
24,459,789 cevap
354,553 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın