Biz yeni eve taşındık sobalı bu ev kızlar neyse balkona odunları koyduk en alt kat ev 2katli ama biz alttayiz neyse eşimin demirleri vardı onlarida koydu balkona ev sahibi gelip bune balkonumu ne hale getirmissiniz dedi bizde bunlari yakıyoruz biz dedik bunlerda eşimin demirleri dedim hayır kabul etmiyorum dedi eşimi arayacağını söyledi ablamda diyorki siz orda bedava yaşamıyorsunuz siz orayı kiralamissiniz eşyalarınızı balkona koyabilirsiniz eşim akşam gelip konuşacam dedi ama ben çok üzüldüm gerçekten sanki balkona sictikkkk
Kendini açıklamaya çalışman hata evi bana kiraya vermedin mı verdin her ay paranın alıp yiyor musun yiyorsun evine zarar veriyor muyum hayır o zaman b.k yemek düşer demen gerekiyor
Ne densiz insanlar var ya. Eve zarar vermedikten sonra hiç bir şey diyemez. Asla ezik görünmeyin karşısında, bazıları tepeye çıkmaya fırsat kolluyor.
Eve 13 bin veriyoruz 2 odalı ve mutfak tabandan su geliyor bişey dmeedik ama İstanbul'da değil yani burası küçük bir kasaba
Neresi olduğu önemli değil. Parasıyla oturuyorsunuz ve eve zarar gelmediği sürece kiracı olarak haklarınız da var.
balkona sicabilirsinde . ev sahibi karisamazki. kirayi aliyorsa duzenli gelen giden evdeki esya onu ilgilendirmez . kapiya dolaplara banyoya balkona zarar vermedikten sonra onane istersen sicarsin da yani onu ilgilendiren durum yok. ister demir koyarsin ister celik ister pamuk koyarsin ister yakut zumrut pirlanta ister kömur koyarsin ister odun
13bin mi sobalı eve mi desene benim kıracı 14.000tl ödüyor lüks 9 yıllık site 120m2. Daireyi geçen yaz satın aldım adam 1 yıl sonra çıkacağım dedi bende zam yapmadım.
Kirayı düzenli ödüyorsanız nereye ne koyacagınıza karışamaz bu blogtan bağımsız ama size bağımlı olarak bişey sormak istiyorum bi marketteki kasiyer kız sizi eziyor ters davranıyor bi ev sahibi size bağırıp istediği gibi karışıyor siz bu kadar pasif olmayı neden kendinize yediriyorsunuz oldu olcak başka biri gelip sizi dövsün onada ağlayın
Ne alakası var doğulu batılı kuzeyli güneyli olmakla millet sizi sevmek zorunda değil tabi ki ama kendinizi ezdirmemekte sizin elinizde kusura bakmayın yada hiç mühim değil bakabilirsiniz yarın öbür gün biri çocugunuzu dövdüğünde siz yine bişey yapmazsınız bu pasiflikle
Bu ayrımcılığı öncelikle siz kendiniz yaşıyorsunuz ki, otomatik olarak karşı tarafa da bu üstünlüğü sağlamış oluyorsunuz. Önce bir kendinize güvenin.
Ne saçma ya doğulular insan degilmi ozaman evini en baştan vermesin normalde yorum yapmayacaktim ama o soze sinir oldum ben doğulu değilim ama eğer sebep o ise en baştan vermeseymis sizde zarar vermedigi sürece her eşyayı koyabilirsiniz hakkı yok laf etmeye
Markette kız sizin nereli olduğunuzu nerden bilsin. Bunun Doğu batıyla alakası yok. İnsanlara nasıl davranıyorsanız toplum içinde nasıl bir davranış sergiliyorsanız ona göre yargılanırsınız. Herkes size karşı hep bu kadar kötü ise doğulu olduğumuz için diyip çekilmek yerine. Biz nasıl davranıyoruz etrafa acaba diye düşünmeniz gerekiyor.
Şiveden canim
Ne alaka bacım 😂 adam Deli mi ney
O balkon sizin ise isteğiniz gibi kullanırsınız
Sonuçta yıkmadınız ya balkonu mübarek
Birde sobalı ev
Artı su akıyor
Haddini bilecek
ev sahibi kirasini aldiktan sinra karisamazki . ister demir koy balkona ister pamuk. evin esyalarina kapiya mapiya zarar vermedikten sonra onaneymis
Sen o evı kıraladıysan ev sahıbı hıv bır halt edemez dıyemez sonucta yasayan sensın onun alakadar eden tek şey eve zarar verılmemesı alındıgı gıbı bırakılması
Bende kiracıyim 8 yılda 4 ev değiştim hele biri vardı aynen bu model o evimiz sobaliydi çok karışır deli ederdi beni hep kavga ederdik bende balkonun birini odun kömür koyardım ezdirme kendini susma sakın
hiçbir şey yapamaz.
Gelsin kendi otursun o zaman koraya ne veriyor hadsiz
1,497,140 soru
24,456,261 cevap
354,360 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın