0 oy
526 göst.
Diğer kategorisinde (4,907 puan) tarafından

Malum bizde gece yatacağım birazdan. Öyle kıskançlıkla ilgili bir yazı denk geldi. Buraya sorayim dedim ne kadar kıskançsiniz yani bunu yüzdelikle nasıl ifade edersiniz ?

Ben sanırım yüzde 10 filan. Nadirdir, aklıma bile pek gelmez. Daha küçük yaşlarda 17 18 ken yani sanki daha kıskanctim yok ileride evlensem şöyle kıskanırım böyle karışırım, şöyle izin vermem derdim. Şimdi 28 e az kaldı. Gram aklıma gelmez eski düşündüğüm şeyler 😄❤️ 

13 Cevaplar

0 oy
(443 puan) tarafından

Kız hangi ulekedesin ki gece olmuş ben en son dün gündüz uyumuştum başım çatlıyor oğlum dünden beri yeni uyudu bende şimdi yatacağım akşama doğru kalkarız heralde bu arada çok kiskancım 

(4,907 puan) tarafından

Amerika bacım. Benim oğlan da öyle sabah 6 da kalktı anamı aglatti

-Reklam-
0 oy
(372 puan) tarafından

Yerine göre değişir ama tek kiskandigim şey kocamdir %100kiskanirim adam 40 yaşına geldi hala devam bu %90 olmuştur belki 

(4,907 puan) tarafından

Hahaha seven kadın temsili ❤️😄

(372 puan) tarafından

Evet eşimde böyle düşünüyor ben kıskançlığımi dile getirip tartisinca bile çok mutlu oluyor beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum diyor adamcaz 

0 oy
(512 puan) tarafından

Kıskandığım tek kişi eşimdir başka extra arkadaş aile vs kıskanmam ama kıskancım yani % 70 ama eşimde aynı öyle 😂

(4,907 puan) tarafından

Maşallah size bacım sevginiz eksik olmasın 😄❤️

0 oy
(3,232 puan) tarafından

Kimseyi kıskanmam eşimde dahil o öyle mi olmuş bırak öyle kalsın kafsındayım...

(4,907 puan) tarafından

En rahatı. En temizi bacım ❤️😄

0 oy
(10,582 puan) tarafından

kıskanırm ama asla abartı dğdil. telefonuna, bilgisayarına bakmam, ona baktın, bununla konuştun o kıza niye selam verdin tiplerine girmem. bunda eşimin de tavrı önemli tabii ki, beni şüpheye düşürecek herhangi bir davranışı olmadı. 

ben de yüzde 10 diyeyim, o da kıskanılacak bir durum olursa evet kıskanırım diye 😂

(4,907 puan) tarafından

Bir an ben mi yazdım dedim o kadar aynı yani düşüncemiz 😄

(10,582 puan) tarafından

kişi kendinden eminse, karşı tarafta güveni bozmuyorsa gerek kalmıyor işte kıskançlığa. bir de şeffaflık önemli. instagramdan mesaj atan, ekleyen falan olunca olduğu gibi söylerim eşime. birlikte dalga geçeriz 

0 oy
(7,102 puan) tarafından

Aynen bacim.yas gelince kıskançlık falan zaten kalmıyor ne kocani ne  başkasını kiskaniyorsun 😂

(8,348 puan) tarafından

Ben 20 yaşında nasılsam şimdi 45 yaşındayım eşimi hala aynı seviyorum ve kıskanıyorum yaş ilerleme ile bir alakası yok bence yapı olarak eşimi çocuklar harici paylaşamam 😊

(7,102 puan) tarafından

Herkes seviyor bende seviyorum tabiki ama kiskanilcam hic bir hareketine olmadi sahsen o yüzden çok kıskanç biri değilim.ben 

(4,907 puan) tarafından

Ben de eşimi çok seviyorum keza o da öyle ama bilmiyorum sanki hiç kıskançlık yok bende o da öyle. Gerçi öyle bir ortam denk gelse muhtemelen içimden canavar çıkar orası ayrı 😄

(8,348 puan) tarafından

Tâbiki seviyorsunuz benim demek istediğim farklı bir şey di hani derler ya yaş ilerdikçe sevgi yerine alışkanlık olur diye kıskançlık meselesini de yaş ilerlemeye bağlayınca ben onu kast ettim yoksa tâbî seversiniz kocanızı 😊

(4,907 puan) tarafından
+1

Tabii canım benim estağfurullah, biliyorum kastettiğini. O bağlılık her şeye değer ❤️

0 oy
(8,348 puan) tarafından

Ben 100 üzerinden 100 kıskanç biriyim 😊😅

(4,907 puan) tarafından

Maşallah bacıma 😄

(8,348 puan) tarafından

😂😂😂 eşimde alıştı 20 sene oldu napsın adam 

0 oy
(37,316 puan) tarafından

%0000 😀😀 

Çocuklardan sonra koca umrumda değil 

(4,907 puan) tarafından

Hahaha ha varsın ha yoksun der gibi 😄 severim kocamı da kıskançlık pek olmadı belki 1 2 defa 

0 oy
(2,995 puan) tarafından

El Salvador ne alemde öncelikle onu sorayım

Sorunuza gelince 0 kıskancım hiç tarzım değil

(4,907 puan) tarafından

Valla bacım. Bizim başta ki akıllı ile her yer karışık. Ice doluydu etrafta azaldı. Adam kendi ülkesi yetmiyor başka yerlere sıçradı 

(2,995 puan) tarafından

Geç kalmış 😂😂😂 basından takip ettiğim kadarıyla bukele başa gelince ülkeye huzur gelmiş o eski texas çeteleri havası yokmuş tabi basın istediğini yansıtır istemediğini yansıtmaz ne kadar doğru bilmiyorum yeni hali 2022 yılında kazayla gittiğimde o yaşıma kadar etmediğim duayı ettim korkudan altıma kaçırdım bukeleyi görünce benim saf kocam el Salvadora tatile gitmeyi önerince evde cinayet havası estide orda yaşayandan doğrusunu öğrenmek lazım 😊😊

(4,907 puan) tarafından

Biz direkt Amerikadayiz. El Salvador tehlikeli yerlerden biri. Cinayeti, uyus.turucusu. vallahi bir eyalette 2 haftada 2. Cinayeti işledi ice polisi. Sözde mülteci dedil3r ikisi de vatandaş çıktı 

0 oy
(995 puan) tarafından

Hic kiskanmam cunku ben erkeğe cikmam esim kadin ortaminda bulunmaz o yuzden cok nadir bi kac kez kiskandigimi biliyorum birinde yanimizdam bi kiz geciyodu esimin okuldan arkadasi miymis neymis ben hic dikkat etmemistim esim gecince soyledi bizim okuldandi cpcuga bakti falan dedi orda bi kiskandim bi de seyi hatirliyorum alisveris yaptik ben posetlerle cocukla ugrasiyorum esim de tras bicagi alacak kiz 5 bicakli diyo esim yok 3 bicakli diyo tam anlamadigim bi konu oldugu icin net ne diyolardi hatirlamiyorum kizla baya diyologa girdi kiz onu ikna etmeye calisiyo esim kizi orda da bi kiskandim bi kere de esimi kaybetmis 20 yasilarinda cocuklari olan bi kadin vardi is yerinde gecenin bi vakti bisey icin aradi kadin gece dediysem de 10 falan cok grc degil esim sigara icmeye gitmisti gelirken gulerek hadi gorusuruz dedi o zaman ds bi kiskandim boyle sacma sapan 3 5 sey bunun disinda pek malzeme vermedi sanirim 

(4,907 puan) tarafından

Maşallah bacım hepsi de aklında. Iyi dünyanın en güzel şeyi güven veren eş ❤️

(995 puan) tarafından

😂😂 yok kiz unuttugum vardir da mahremiyete dikkat ettigimiz icin zorlanmiyoruz yoksa kan cikar diyomusum 😂

0 oy
(15,585 puan) tarafından

Bebeğim iyi geceler 💤 

İkizler burcu kıskanç olur derler ama benim karakterimle alakası yok kıskançlık hiç yok bende de

(4,907 puan) tarafından
+1

En güzeli. Maşallah size bacım ❤️

0 oy
(3,986 puan) tarafından

Bende pek kıskanmam çünkü buna mahel vermez eşim.

(4,907 puan) tarafından
+1

Aynı şekilde. Belki de ondan çok kafam karışmaz bacım ❤️

0 oy
(527 puan) tarafından

%-1000 😂😂

(4,907 puan) tarafından

Ohh ne güzel 😄 eksiler de iyidir bacım 

İlgili sorular

+1 oy
31 cevap 1,041 göst.
0 oy