0 oy
455 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (92 puan) tarafından

Bir şey sormak istiyorum kimse yanlış anlamasın ama ben bazen pek çok kadını özeniyorum yani çok güzeller çok bakımlılar çocukları olmasına rağmen çok şık ve zarif giyiniyorlar çok özeniyorum keşke ben de hep böyle olsam ama çocuktan sonra baya değiştim bunun taktikleri varsa biri bana da versin rica ediyorum yani nasıl bu kadar bakımlı olabiliyorsunuz ? 😁🤩

•sizde çocuktan sonra değiştiniz mi?

📊 Tek Seçim
72.7% (32 oy)
27.3% (12 oy)

20 Cevaplar

+2 oy
(1,225 puan) tarafından

Bacım o bakımlı olanların çoğu evine bakıcı aliyo temizlik ileri yemek yapanları var bu kadında çocuğunu paylasiyo makyajını yapıyı spora gidiyor akşama ne pişecek derdi olmuyo evini 7 24 temizleniyor tabi bakımlı olur 😀

-Reklam-
+1 oy
(1,302 puan) tarafından

Lise üniversite de tüm paramı bakım malzemeleri makyaj malzemeleri çantalara kıyafetlere harcardım hala öyle hiç bir şey değişmedi 😂 

Tek değişen şey saçlarım oldu o kadar çok farklı renge boyadım ki maviler pembeler yeşiller…🤦🏻‍♀️

Bir kaç ay önce sıfıra vurdum ve garip bir şekilde çok hoşuma gitti çok yakıştırdım kendime 😅

(1,225 puan) tarafından

Kız sendeki de iyi cesaret ha hem. Pembe Yeşil hem. Sıfır herkes yapamaz valla 😄😄😀😀

(1,302 puan) tarafından

Çok yakıştırıyorum ama çoğu zaman kızıl kullandım en favorim de mavi di 😅 en kötü de yeşil olmuştu 1 hafta dayandım sadece o saça.

Saçımı kazıtmak bugüne kadar verdiğim en yerinde karardı. Kafamın şekli güzel olunca hoşuma gitti 😂

(1,225 puan) tarafından

Kız bende küçükken verdim saçımı sıfıra kafam egriydi benim çok kötü durdu benimki ben saçlarım gurlessin diye kesmişti annem okulda adım kel fatmaya çıkmıştı 😂😂

(1,302 puan) tarafından

Küçükken benimde saçım çoook sıfıra vuruldu. O kadar kıvırcıktı ki 2 gün taramazsan tarak içinde  kayboluyordu. Annemin kaç kez çözemediği için kestiğini biliyorum 😅

0 oy
(92 puan) tarafından

Yukarı cıksın

0 oy
(76 puan) tarafından

Birazcık saldım sanki kendimi :) :) :) 

0 oy
(905 puan) tarafından

Şıklık moda falan çok lazım değil bana göre ama bakım ve düzgün giyim insanın kendisi için yapması gereken şeyler. Ruh halini yükseltiyor. Arada insanız salabiliriz ama kendine özenmek herkese iyi gelir. 

Bende bir dönem saldım ama sonra toparlandım 

0 oy
(4,129 puan) tarafından

Cocuktan sonra daha bı kendıme geldım beraber kombın yapmak suslenmek cok keyıflı ıkımız ıcınde suan 4 yasında daha ılerısını dusunemıyorum nasıl oluruz dıye sımdıden boyleysek

0 oy
(873 puan) tarafından

İki çocuktan sonra makyajın ne olduğunu bile unuttum 

0 oy
(9,264 puan) tarafından

değiştim ama çok değil. bakımlı süslü olmak biraz içten gelen bir şey. hiçbir zman ayna karşısında yarım saat makyaj yapmadım. bir ara saçımı çok düzleştirirdim o kadar.

genelde de spor giyinirim hiç plaza kadını olmadım 😂 çocuktan sonra da böyle devam. sadece önceden daha sık topuklu ayakkabı giyerdim şimdi onu giyemiyorum çocuk peşinde koşmaktan 😂

(6,369 puan) tarafından

Yaaa aynı ben 🤣 komşu oturmasına geliyorlar herkes şıkır şıkır ben eşofman takımı ilee gidiyorum. Allah'ım şallar takılar makyajlar. 

Ha evdeki kıyafetlerimle gitmem yeni aldığım eşofman takımı olur onları giyerim 🤣 benim için bakım yeni kıyafetler giyip temiz olmaktır . Asla ter kokmamaktır. 

Yani şıkır şıkır elbise giyiyorlar ama terden yanına yaklaşıp sohbet edemiyorsun. Büyük ihtimalle o elbise 3 4 kere giyilmiştir parfümle geçti sanıyorlar

(9,264 puan) tarafından

temiz olmak başka bir şey zaten ya. çok şık görününce temiz olmuyorlar işte.

bazen özenirdim amann şöyle aman böyle diye ama atıyorum öyle bir kıyafet aldım dolap bekler, alışmamışım ya tuhaf hissediyorum ı kıyafetlerin içinde kendimi, ben değilim o. o yüzden yakına gideceksem ben de eşofman giyerim dışarı çıkacaksam kot-tişört sweatshirt falan😂

yazın da şort tişört terlik😂 ha elbise giyerim yazın bol bol😂 onu severim ama o elbiseler de gayet günlük elbiseler😅

(6,369 puan) tarafından

Bende uzun bol tunik altına pantolon etek giyerim 🤣 aşırı bol salaş tır. Dediğin gibi bazen heves eder alırım ama dolap bekler. Ve öyle komşuların gazıyla aldığım 2 Kazak kolları incili taşlı ama 1 kere giydim .

Rahat ettiğim kıyafet en sevdiğim kıyafettir

0 oy
(524 puan) tarafından

Ben günün popüler sorusunu düşünmekten ( akşama ne pişirsem sorusu😄) kendime zaman ayiramiyorum açıkçası 

0 oy
(26,614 puan) tarafından

Çocuktan önce de bakımlı olmayan ben :)

0 oy
(275 puan) tarafından

Zaten makyaj yapmayan biriyim arada bi kaş göz yolma yetiyor  ferace ve sufle giydigim için kombin derdim yok 😂😂😂 

0 oy
(335 puan) tarafından

Eşin destek çıkarsa neden. Kendini unutasın ki geçen gün parktaydım genç güzel Bi kadının 3 yaşlarında Bi kızı. 1 yaşında yeni yürümeye başlayan 1 oğlu  bebek arabasında ikizleri vardı kadın da karnı burnundaydı kendimden utandım resmen çok ta bakımlı duruyordu   yani dışardan öyle ama içeriden nasıl gidiyor hayatı bilemeyiz tabi 

0 oy
(16,093 puan) tarafından

Sana demin yemek postu actin uzun uzun fikir verdim tenezzul edip tesekkur etme zahmetinde dahi bulunmadin baci, kadina en cok nezaket yakisir sus pus otede dursun

(92 puan) tarafından

Postu acıp hemen kapatım zaten kusura bakma tesekkür ederim 

0 oy
(379 puan) tarafından

Ayy çok değiştim Bir kadın kuaförö olarak şimdi kedi kaşımı bile alamıyorum çocuklardan fırsat kalmıyo😣😣😥😥

0 oy
(26,478 puan) tarafından

Evde bile giyimime dikkat ederim alışkanlık herhalde bilmiyorum.  Sort atlet ,şort tişört takımlar giyerim. 

Sabah uyandim ev isini bitirip hemen bi kendime bakarim.  Duş alırım saçımı başımı duzeltirim. Aylaynr ve ruj sürerim oldum bakımlı. 

Maskeler ara sıra yaparim dişil enerjimin yukselmesine ihtiyacım olduğu zamanlar sjsjsj

Kaşlarımı düzenli alırım, Ağdamı duzenli yaparım. Çoğu zaman kişisel bakımı kızım uyuduktan sonra yaparım gündüz. 

Bana göre pek zahmet gerektirmeyen işler.

Alışkanlık kazanmak önemli bence. 

Dışarı çıktığımdada düzgün giymeye dikkat ederim. Makyaj pek yapamıyorum kızım olduktan sonra ama yinede hafiften birşeyler sürerim.

0 oy
(3,834 puan) tarafından

1.5 sene sonra bugün kaş aldırmaya gittim ☺☺ evde kendim alırdım çok düzgün olmamakla beraber ancak bugün fırsatım oldu gittim düşün

0 oy
(6,189 puan) tarafından

Valla ben bekar zamanlarimi özledim 

O zaman giyimim olsun bakimim olsun çok iyimisti 

Bazen eski resimlere bakiyorum da ne kadar şık bakimli guzelmistim 

Sagolsun iki evliligimde aşırı yıprattı beni üstüne bi de çocuklar iyice çöktüm 

0 oy
(3,794 puan) tarafından

Evin içinde mecbur saldım, en rahat neyse onu giyiyorum. Dışarı çıkınca da eski halimden bı tık geri. 3 çocuktan anca fırsat buluyorum

0 oy
(30 puan) tarafından

Zengin bacım onlar 

0 oy
(15,286 puan) tarafından

Değişmedim diyen yalan söyler kızımdan sonra yine iyiydim de oğlumundan sonra pespayeye dönüştüm

İkiye girdi şimdi özenip kombin yapıp dışarı çıkıyorum

Ne bulsam giyiyordum

İlgili sorular

+2 oy
36 cevap 854 göst.
+2 oy
51 cevap 2,048 göst.
0 oy
66 cevap 3,743 göst.

Kategoriler

1,494,611 soru

24,417,336 cevap