Bebekken malesef asisini yaptiramadim, bir kac gun arayla kacirdim doktorda etki etmez artik demisti, oglumda 2 gundur ishal var sulu diski yesil, kusmada birkere.oldu, karnim agriyor diyor karnindan guruldama sesi geliyo, probiyotik veriyorum muz patates pirinc herseyi yaptim.ama gecmedi .
Kızım küçükken geçirdi kabus gibi iki haftaydi resmen 🤦🏼♀️ günde 8-10 defayi bulan ishal kusma ve ateş bunlar var mı biz 7 hafta kaldık devlette enfeksiyon dan sonra orda rota kaptik bir haftada özel de yoğun bakım dal kaldı
ATes vardi canim, 38.5 lerdeydi doktor kaninda hafif enfeksiyon var dedi o ates yapar dedi antibiyotik felan kullandim sonra ishal basladi 2 gundur gunde 5-6 kere wcye goturuyorum sulu diskiii hepp karnim agriyo diyo bidee surkli kusma da bikere oldu ne yapcam bilmiyorum cocuklar hasta olunca gercekten zor oluyor
Benim kızım maalesef 2 aylıkken geçirdi çok zor bir süreçti. Ateşi de varsa hastaneye götürün derim.
Gecen hafta pazar atesi vardi canim 38.5 a cikmisti doktora goturdum kaninda hafif enfeksiyon var o ates yapar dedi serum falan taktirdk gecmisti sonra evegeldik ilaclarini iciriyordum abtibiyotik fln yani sonra cuma gunu midem dedi yemek yedirirken kustu sonra ishal oldu gunde 6-7 kere wcye gidiyrz ellerim sabundan cikmaz oldu yaniyo artk oda pisik olcak diye korkuyorum karnim agriyo diyo 4 yasinda
Rotavurusu canim cok kotu kakası su gibi yani bildiğin su cikiyo gibiydi ve sürekli yapardı yerinde duramazdi yani kucağıma alsam kucağımda kıvranırdi cok ağlardı sonra biz doktora götürdük bu rota olmus dediler 5 gun hastanede kaldik cok kotu bi donemdi
Bizimkide su gibi ya, yesil boyle, karnim agriyo diyo surekli 4 yasinda:(((
Rabbim düşmanına vermesin kızım bir yaş üç aylıkken oldu bide kardeşimin düğün günü ben böyle illet görmedim üç gün hastanede kaldı memleketteydim mecbur imza atıp çıktık hastaneden direk iki gün içinde evime geldim
Çok çok geçmiş olsun aksatma mutlaka hastaneye götür
Testmi yaptilar naisl belli oldu canim benimki 4 yasinda
Tahlil yapmadan bilemezsin canım bzm bı hafta sürdü popsu pislikten mahvoldu eşim yoktu gidemedim hastane uzaktı götürxek kimse yoktu eşim geldi gttik ama temiz çıktı probiyotik antibiyotik de verdi galiba ama bende probiyotik kullndm doktor vermeden önce zaten günlük defalarca yapıyordu do mi.dktor rotavirus olabilir dedi ama temiz baktır Bir doktor görsün mama değişikliği yaptinzmi veya antibiyotik kullandyda oda yapar
4 yasinda kuzum antibiyotik kullaniyoduk atesi vardi doktora goturdum kaninda hafif enfeksiyon var dedi oyuzden anitniyotik verdi 5 gundur kullaniyodum belki antibiyotik yapiyodur dedim dunden beri vermedim yine ayni
Doktora götür cunku su kaybı olabilir serum takılır en azından benm ortanca var çok olmaya başladı ama mama kullandım dan beri bazen düzeliyor bazen iyi şükür olmaz oldu biraktrdm gene arada olacak gibi oluyor su kaybı olmuştu en son olduğunda geçmiyor bide 1 yıla yakın ishal ara ara hep oldu bizimde pişik yapiyor dikkat et
Evet su kaybi olur bisey olur cok endiseliyim, esim pzrtesiyi bekle diyr ben bekleyemicem pzrtesi cocuk doktoru oluyor kucuk bir ilcedeyiz acildekiler bisey anlamiyr duzgun doktor yok ama yinede goturucem serumda takmiyolar bide hastalikdan oluyodum takin diye yalvardim bana bile takmadilardi
Bide testi nasil yapiyolar
1,495,959 soru
24,438,262 cevap
353,045 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın