0 oy
129 göst.
önce Diğer kategorisinde (107 puan) tarafından

Kizlar simdi benim bekarken erkek arkadaşım vardı ama böyle yani kardeş gibiydik onun ailesi benim ailemi benim ailem onları tanirdi hatta annesi surekli beni sorardı sonra ben evlendim ondan sonra konuşmadım iste mesafe girdi evlendikten bikac ay sonra iste kardeşime ablana soyle de düğünüme gelsin dedi bende o zaman korana zamanıydı gitmedim yani konuşmadık ta hic ama eşine benden bahsetmiş yani iste gelsin falan o benim kardeşim gibi falan bende kıramadım teyzemlerle de komsu oraya gittiğim zaman dedim kuzenimle kardeşimle birlikte gittik sadece 1 saat durdum biraz konuştuk falan karısıyla l sonra çıktık tabi o an karısı biraz garip davranınca bende dedim bidaha gitmem huzursuzluk olmasın ve o an itibati kestim 3 yıl geçti gecen eşimle kapının önünden geçerken kızı gördüm akşamına instegtamxan istek attı kabul ettim yani ama hiç konuşmadık sadece takiplestik oda dünde kiz kardeşim mesaj attı iste şeyin karisi numaranı istiyo verimmi bende ver dedim ama bende ekli niye bana söylemedi ki ve ben cok istedim eşimle onlarla arkadaş olalım yani asla onun bana yanlışı oldu nede benim ona simdi sizce neden numaramı istedi ve daha hiçbir sey yazmadı sorsammi acaba

1 cevap

0 oy
önce (1,123 puan) tarafından

Sor bence bakalım ne diyecek

önce (107 puan) tarafından

Bilmiyorum ki cok kararsızım 

önce (1,123 puan) tarafından

Bisey kaybetmezsin istersen sor bence seni merak ediyor kıskanmış da olabilir hani bekarken eşi nasıldı gerçekten arkadaş miydiniz sevgili olayı hoşlanma falan oldu mu diye 

önce (107 puan) tarafından

Sorayım bakayim

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 768 göst.
9 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 588 göst.
30 Nisan 2020 Diğer kategorisinde busraerpolat (327 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 381 göst.