Valla kızlar 100 ₺ artık 10 lira gibi olmuş maalesef bir cips fiyatı 😐 hala almayanlar varsa bir düşünün derim özellikle mutfakta iş yaparken çok işime yarayacak 2 yaşındaki kızım bu aralar dolapta ki magnet lere merak salmıştı zaten😄
Normal fiyatı 170 galiba ben 3 al iki öde ile 100 en aldım
Sizin de böyle eğitici öğretici aktivite önerileriniz varsa alırım 🫶🏻
Hepsi çok iyi, bizde de benzerleri var. Ama benim çocuklar o stikirlerı herrr yereee yapıştırıyor. O yüzden onları kaldırdım bu ara🤗
Evet ya sticker leti bende kaldırdım şimdilik geçen yükselen zekadan almıştık onlar çok güzel kapıya defterlere yapışıp geri çıkıyor şu yapısı güzeldi bunlar yapışkanlı yapışınca zor çıkar
Öneri istemişsin, bu mıknatıslı yazı tahtaları oluyor, harikalar. Bizde elektronikli (müzik, alfabe, resimler) yazı tahtası var. İki çocuğumda çok seviyor. B
Küçük olan 2 yaş, oda bayağı oyalanıyor onunla.
benim aldığım her şey üç günlük oluyo diye hevesim kaçıyo alasım gelmiyo
siz nasıl koruyorsunuz bu tip şeyleri
benimkiler parçalıyo muhakkak
Cok guzel bende 3d blok aldım oynuyorlar oyalıyor bayagı
Anlık sticker sandalyede 😂 geçen gün kıçıma yapıştırmıştı 😂😂
hersey beklenılır çocuklardan 😂😂
Bile bile ama yapacak bir şey yok 😄😄
Bende oğluma aldım oyalanır sandım ama o kamyonunun kasasına yükledi götürdü 😂
Some erkek çocuk problems😁
kayıp çoraplar
parmak kuklalar
cırt cırtlı kitaplar cok iyi oluyor kızım buyusun onlardan alıcam bende
dolaba yapıstırılan sayılarda oluyor cok bakmadım ama vardır ıllakı cok
Bende Kasım indirimlerimde bu markanın etkinlik ve dikkat setlerini aldım
Etkinlik setleri baya uyguna geldi dikkat setlerini de 3 tane aldım 270 tl ödedim bence çok uygun sakızlar bile 50 tl olmuş hahaha bizimkiler bunlara bayılıyor magnetleri puzzleri da var sürekli dolapta duruyor bir de yükselen zekanın keçeminosu var onu çok beğeniyoruz biz
Birde masal dinlemeyi seviyorlarsa şu 10 oy hikaye kitabı çok güzel bizim yaşadığımız gerçek olayları anlatan türde bayram vs gibi şeyleri de içerisinde anlatıyor biraz uzun ama benimkiler uzun dinlemek istediği için sorun olmadı bize çok beğendik bu seti özellikle
Masal seviyor ama daha yaşları küçük çok anlamıyorlar 4 ve 2 sizinkiler de çok güzel duruyor
Benim çocuklarımda 4 ve 2 yaşında her akşam 2.3 masal anlattırıyorlar sabah kalkınca da büyük oğlum hikayeyi özet geçiyor 🤣ben istemedim ama kendi kendine anlatmaya başlıyor küçük oğlum henüz resimlerle ilgilenme kısmında seneye o da başlar diye düşünüyorum
Setleri de çok beğendim canım 7 yaşa kadar aldım içeriği güzel 3 yaş 4 yaşa göre bence çocuktan çocuğa farkeder ama yaşları bir yaş büyük gibi yapılmış hepsini aldım ilerde okula giderken yardımcı kitap olarak kullanırız diye düşündüm :)
Ay halilarimiz aynıymış kız bı an benim halı sandım 😄😄 benim buna benzer değişik model var ama hemen sıkılıyorlar ya ben kaldırıyorum arada ödül niyetiyle veriyorum benimkiler boncuk düğme fasulye nohut makarna hastası onları mama diye tabakları doldurup heryeri fasulye ederler 😄yanına da 3 bardak çay koyarlar ikram ederler birbirilerine bize 😄😄uzun süreli oynayan çocukları çok severim ama benim küçük hele anında t dk sürmez bı oyincakdan sıkılması 😄
Ahahah benimki halı örtüsü halı değil canım biz o toplara hiç gidemiyoruz hepsini yerler çünkü 😂
Aşkımmmm bana 3 un linkini atabilir misin lütfen 🫠
https://ty.gl/4jsi68n3xvat0
https://ty.gl/0r3yvoe51lhbr
https://ty.gl/3tj099xcjvhxw
Al balım🌸
Teşekkürler 🌸💖
1,495,734 soru
24,434,830 cevap
352,761 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın