+1 oy
89 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2,265 puan) tarafından

Merhaba kızım 11 gün sonra 8 aylık olacak koltuktan sehpadan ne bulursa işte tutunup ayağa kalkmaya çalışıyor. Tek bırakmaya korkuyorum. Ne yapabilirim koltukların önüne engellemek için yastık filan koysam bu seferde gelişimini engeller miyim diyorum. Birde böyle ayakta durması zarar verir mi bazen bende ayağa kaldırıp o şekilde tutuyorum istiyor çünkü 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Aksine gelişimine zarar verirsin tutunup kalkmak yürümek için bi gelişim basamagıdır eğer düşmesinden korkuyorsan sırta takılan korumalık yada kafa için şapka alabilirsin fakat korkunun ecele faydası yok çocuklar düşe kalka büyüyecek 

(2,265 puan) tarafından

Teşekkür ederim henüz hiç engellemedim destekliyorum desteklemeye devam o zaman 

-Reklam-
0 oy
(25,978 puan) tarafından

Benim kizim 7 aydan beri kalkiyor tutunup hic engellemeyi dusunmedim aslinda. Hatta dahada yardim ettim kalksin diye. 8 aylik yataktan artık dik düşüyor yere.. yataktan tutunup ayaga kalkiyor falan.  

Bence iyi birsey bu. Engellersen yalnış birsey bilir yapmaz sonra falan bu geldi aklima

(2,265 puan) tarafından

Engellemedim hiç hep destekliyorum şuan ama emin olmak istedim

0 oy
tarafından

7. Ayda tutunup ayağa kalkıyordu iki oğlumda tehlikeli bir şey yok ulaşağı eşyaları kaldırmanız yeter düşe kalka büyüyecekler.

(2,265 puan) tarafından

Tesekkur ederim

0 oy
(1,335 puan) tarafından

Bir şey yapamazsın maalesef böyle böyle öğrenecekler yinede köşeler varsa eğer masa köşesi falan oraları kapatabilirsin

0 oy
(4,373 puan) tarafından

Sen bu donemde isin gucun oldukca oturtup oyuncak verip hic bi yere tutunmayacsgi bi alanda oyalayacaksin isini gucunu hizlics bitirip cocuga odajlanacaksin tutunsun kalksin sen yaninda ol duserse yakala dusmesine de musade ver ciddi bi zarar almayacak sekilde ozellikle basini koruyarak esin evde oldukca annen falan geldikce isini gucunu yaparsin en tehlikeli donem yurumeyi ogrendigi donem cocuklarin 

0 oy
(643 puan) tarafından

Ne yapacağını en iyi sen bilirsin ama bence düşe kalka öğrenecekler bak benim kızım 9 aylık 7 aylıkken koltuklara tutunup kalkıyordu ama inmeyi bilmiyordu birden pat diye düşüyordu kafasını carptigida oldu ben ne kadar mindel koyduysam yine nafile kafasının üstüne düştü hep şimdide kendisi tam öğrendi tutunup kalkıyor sonra kendisi oturuyor sende kendi haline bırak 

0 oy
(1,441 puan) tarafından

Kafa arkası koruyucu yastıklar var ben alirim onla düşüp kalksın öğrensin dediğim de biz onlardan almadık oyle öyle öğrendiler diyenler var banane siz almadıysanız ben tek bırakmama konusunda kendime güvenmiyorum gözüm arkada kalacağına ben alan annelerden olmayı tercih ederim bi anlık dalgınlık gözüm dalar kayar Allah korusun teyzem de ikizlerine alacaktı ondan trendyol e bebek de falan var

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 147 göst.
0 oy
2 cevap 99 göst.
+1 oy
6 cevap 607 göst.
0 oy
2 cevap 78 göst.

Kategoriler

1,462,849 soru

23,977,484 cevap