0 oy
722 göst.
Diğer kategorisinde (877 puan) tarafından

image

bende hamileyim ve aynen bunları düşünüyorum hatta daha fazlasını olmayacakmı :(  normal doğum kısmı ve ayrı oda hariç 

20 Cevaplar

0 oy
(54 puan) tarafından
Hic biride olmaz sallamadan uyumasi yalan 7 yasina kadar ekran kismi hic hic olmaz zaten hepsi bos yani ;)
tarafından
kesinlikle haklisin ..
(877 puan) tarafından
Bende sallamak istemem ama nineler ne yapar bilmiyorum bi sallayınca hemen alışıyolar
tarafından
evet hemen alisiyirlar o yuzden uzin verme ben izin vermiyormuyim istemiyorum.alsimasin sallqmaya diyorum
(2,483 puan) tarafından
Sallamadan uyuttum sadece 40 gun sallandi oda kayinvalidem salladi o gider gitmez sallamayi kestim valla
tarafından
iyi yaomissin .... istedikleri gibi yapiyorlqr olan bizlere  oluyor sonra ..
-Reklam-
0 oy
(12,139 puan) tarafından
Asssssla olmaz :) oyle bi an gelio ki uyusun da nasl uyursa uyusun diosun sallamak fln ne kelime
(877 puan) tarafından
Hadi ya o zman kendimi çok gaza getirmiyim :D
0 oy
tarafından

:D hı hııııı aynı bele olur ayyyynı :D 

(877 puan) tarafından
Deme öylee :d olur belki :D
0 oy
(163,473 puan) tarafından
Kiz ayni seyleri dusunuyoruz senle
(877 puan) tarafından
Daha bunlar neki ne hayallerim var çok mükemmeliyetçi olmamak lazım ozman :)
(163,473 puan) tarafından
Kiz bizde oglumun adini kuzey koymaya karar verdik ☺️
(877 puan) tarafından
Ya maşallah adıyla yaşasınlar inşallah karizmatik oluyomuş kuzeyler bakalım nasıl olcak :D
0 oy
tarafından
Benim oğlum çikolatanın ne demek olduğunu yeni öğrendi 6 yaşında

Evet ben hiç sallamadım 

Sesli ortamda büyüdü ve uykusu harika☺️❤
(877 puan) tarafından
En büyük hayali asla hazır yiyecekleri yemesin ama çevre gelip gidip dürtüyo ağızlarına nasıl başardın
tarafından
İnan kolay olmadı ama birazçirkef olduğum için kimse cips çikolata vermedi ☺️ veremedi ahahaha
(877 puan) tarafından
Darısı başıma :)
0 oy
tarafından
Istediğin yapabilmek için çok içe dönük bir aile yapısına sahip olmanız lazım ki birde şimdi ileri teknoloji cağındayız bence çocukların bazı şeylerden uzak kalmadı demek teknolojiden cağdan uzak kalmadı demek faydasına olacak her şeyi çocuğuma uyguluyorum seçenek sunup terichi kendine bırakıyorum artık çocuklar sen ben gibi bir ensesine ekmeğini al cinsten değiller ")) sen elinden telefonu alsan bir başkası verir sen televizyonu kapatsan bir başkası acar daha bu sabah yaşadık aynı şeyi ben hayır televizyonu açamazsın su an televizyon saati değil dedim bi baktım babası açmış otur izle diye "D yani hiç açmamak vermemek diye bir şey yok zararını en aza indirmek var kızımın tabletler var tabletinde sadece iki oyun var ve bir süre birini bir süre birini oynayınca tabletim şarjı bitiyor oh sen sağ ben selamet ") bir tane barbi bebeği bir tane peluş ayısı bir alışveriş sepeti ve bir arabası birde oyuncak telefonu var diğer bütün ıvır zıvırlari kaldırdım ortalıktan olanla idare edip onunlarla oyun kurup oynuyor çok fazla uyaran demek çocukta şaşalamak bir şey öğrenememek demek tv saatli tablet saatli sokak oyunları oyuncak oyunları sinirsiz okuma saati yapıyoruz ben okuyorum o ne kadar dinlemesede ben inatla okuyorum ")) böyle böyle kafasına yer edecek
tarafından
Üç ay olacak tatlıyı kestim ilk başlarda resmen harman kaldım ellerim titredi gözlerimin altı çöktü sinir hali falan çok kötüydüm anlatamam sana o halimi şimdi şimdi iyiyim canım istemez oldu ama olsa hayır demem ")) almamaya çalışıyorum en büyük destekçim eşim oldu allah razı olsun Ne zaman krizim tutsa beni sakinleştirdi dikkatimi başka şeye çekti falan asmaya çalışıyorum bu bağımlılığımi ")
(2,557 puan) tarafından
Tarcinli su icseysin bol  bol sekerini dengelerdi
tarafından
Iciyorum canım onuda içiyorum ")
(2,557 puan) tarafından
Ooo o zaman sen baya bagimlisin .d
tarafından
Ne yazıkki evet "))
0 oy
(1,983 puan) tarafından
Bunları harfi harfi yapan insana helal olsun ama zor yani hayaller ve hayatlar diyor ve susuyorum :)
(877 puan) tarafından
Telefon ve abur cuburu engellesem bile yeter bana :)
0 oy
tarafından
Bende hamileyken bunu bunu yapmam dedim buyuk konuştum herşeyide yaptım malesef mama ile büyüyen bebegi illaki sallıyorsun ama memede oyle degil memede de belli bir müddet ten sonra sallıyorsun yani geneli bebegi düşündüğün için yapiyorsun  kizimi başka odaya atmam belki 9 dan sonra ki ben kızım 4 ayına kadar acaba nefes aliyormu diye konturol eden Bi anneyim :D
(877 puan) tarafından
Bende başka odaya koymam mama falan mecbur kalsam tabiki vercm ama telefon ve abur cubur konusunda kararlıyım yaparım inşallah
tarafından
Tabi canım telefon ndan dolayi çagimiz degiişmiş Allah bilir su videolara ne yapiyorlar bende çok kararliyim gerekirse ben onunla oynarim ama telefon olmaz abur cubur da babasi alir ya :D haha
0 oy
(55 puan) tarafından
Hahaha hayal kurmak güzeldir canım :) 
(877 puan) tarafından
O zman daha çok kurcam 3 ayım var nasılsa :D
0 oy
(2,557 puan) tarafından

Tamamen boyle dusunuyodum sadece babasina birakip cikarim kismini uygulayabiliyorum :D

(877 puan) tarafından
Oda iyi hiç yoktan :d
(2,557 puan) tarafından
Aynen haftasonu birakip kaciyorum :)
0 oy
tarafından
Bunların hepsi bebeğine bağlı :) bebek nr isterse o olur

Ama brn emzik vermedim(almadı) hiç salamadım valla babasına da bırakıyorum işimi hallediyorum :))) ama bunları doğumdan önce hiç düşünmedim hiç bir zaman asla dememek gerwl:) 
(877 puan) tarafından
Aynen büyük konuşmamak lazm her bebeğin huyu farklı sakin bebeklere herşeyi yaparsın :)
0 oy
(79 puan) tarafından
Malasef hiçbiri olmicak
(877 puan) tarafından
Bi kaç tane yaparım yaa o kadarda değildir artık :D
(79 puan) tarafından
Az oyuncak olcak diyo ya külliyen yalannnnnnnnnnnn
Her isterse imkanın varsa ev doluyo
0 oy
(5,437 puan) tarafından

Olmuyor canım malesef :(

(877 puan) tarafından
O zman çok beklentiye girmemek lazım takıntılıyım ben çünkü
(5,437 puan) tarafından
Evet olmuyor çünkü hepsi
0 oy
tarafından
agzina mama degmeyecek sutun olmassa napcen inek sutu mu vercen bence bunlarin hepsi fasa fiso
(877 puan) tarafından
O kadarda değil tabi mecbur kalsam tabi onlar engellenemwyecek şeyler ama bi telefon abur cubur engellenebilir :)
0 oy
tarafından
Malesef hayirrrr aglamsndan ne gerekiyorsa yaptm :)) 
(877 puan) tarafından
Aslında şimdiki bebeler cin valla anneyi parmaklarında oynatıyo sıpalar :)
0 oy
(6,396 puan) tarafından

Suraya kocaman bi kahkaha bırakıyorum :D

(877 puan) tarafından
Kız yapcam haa inadınıza :D
(6,396 puan) tarafından
Yaparsan beni bul bacimm ☺
0 oy
tarafından
Yaramaz bebek yoktie evet ilgisiz aile çok orası doğru 

3 aylık yanından ayiramazsn zaten 

Peşinden koşturcan yesin diye aç kalmasina gönlün razı olmaz 

Emzik verme derim ben verdim hani gece uyusun diye şimdi bıraktı zor bela 

Organik besle tabi ki orası doğru .

Ağzına mama değmeyecek lafı abartı sütun olmazsa mecbur vercen ben 1 ay kdr verdin sadece 
(877 puan) tarafından
Aynen onlar abartı ama telefon abur cubur falan dikkat ederim tabi
0 oy
tarafından
Canim yeri gelck bunlar bile olmayacak
(877 puan) tarafından
Yavaş yavaş alışmam lazım gerçeklere :)
tarafından
Aynen oyle gulum
0 oy
tarafından

Hem azından sen olmama ihtimalinin farkındasın ben hep bu kafada yaşadım doğumdan sonra yıkıma uğradım resmen :D hayaller hayatlar oldu :

(877 puan) tarafından
Çok beklentiye girmemek lazım :D
0 oy
tarafından
Ya hepsini geçtim de şu ekran işini elimden geldiğince yapmaya caliscam. Evimde televizyon izlenmiyor zaten elimden geldiğince uzak tutmaya çalışırım ne kadar başarabilirsem artık  :(
(877 puan) tarafından
Aynen canım telefon ve abur cubur bu kadarıda artık annenin elindedir ya o kadarda değil artık
tarafından
Esimle bu konuda cok kuralciyiz gerekirse tablet telefonla çok ilgilenen çocuğu olan tanıdıklarımızla mesafe koymayı bile düşündüm inşallah istediğim gibi büyütebilirim
(877 puan) tarafından
Benimde çok hayalim var ama çevree işte inşallah camım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 178 göst.
0 oy
4 cevap 362 göst.
20 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,937 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 823 göst.
2 Ocak 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Baranın annesi (1,355 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,891 soru

24,146,633 cevap

334,692 kullanıcı

...