Istediğin yapabilmek için çok içe dönük bir aile yapısına sahip olmanız lazım ki birde şimdi ileri teknoloji cağındayız bence çocukların bazı şeylerden uzak kalmadı demek teknolojiden cağdan uzak kalmadı demek faydasına olacak her şeyi çocuğuma uyguluyorum seçenek sunup terichi kendine bırakıyorum artık çocuklar sen ben gibi bir ensesine ekmeğini al cinsten değiller ")) sen elinden telefonu alsan bir başkası verir sen televizyonu kapatsan bir başkası acar daha bu sabah yaşadık aynı şeyi ben hayır televizyonu açamazsın su an televizyon saati değil dedim bi baktım babası açmış otur izle diye "D yani hiç açmamak vermemek diye bir şey yok zararını en aza indirmek var kızımın tabletler var tabletinde sadece iki oyun var ve bir süre birini bir süre birini oynayınca tabletim şarjı bitiyor oh sen sağ ben selamet ") bir tane barbi bebeği bir tane peluş ayısı bir alışveriş sepeti ve bir arabası birde oyuncak telefonu var diğer bütün ıvır zıvırlari kaldırdım ortalıktan olanla idare edip onunlarla oyun kurup oynuyor çok fazla uyaran demek çocukta şaşalamak bir şey öğrenememek demek tv saatli tablet saatli sokak oyunları oyuncak oyunları sinirsiz okuma saati yapıyoruz ben okuyorum o ne kadar dinlemesede ben inatla okuyorum ")) böyle böyle kafasına yer edecek