..............m
Kzlar gtcem yarin kzim da diyor resim cekicek öğretmen karne hatırası anne gelin diyor kesinlikle gtcem
Bence hep beraber gidip alın oradanda yemek falan yer gelirsiniz imkanınız varsa
Birlikte fotoğraf çekinirsiniz sınıfta yanında ol bence
ben giderdim diğer bebeğine de değişiklik olur
Eşim çalıştığı için ben gideceğim mecbur . Zaten okula kendimiz götürüyoruz servis yok . Giderim öğlenci herhalde öğlen gideriz yine yarın
Anaokulunda sınıfta yanında velisi olmayan çocuklarin nasıl gözü uzaklara dalıyordu anlatamam. Geçen sene kizimin karnesini almaya gittik. Annesi çalışan çocuklar çok yalnız kalıyordu. Her aile fotoğrafı çekilen çocuğun yanına girmeye çalışıyorlardı. Bence gitmelisin.
Ben gitmiştim. İlk karnesinde yanında olmak istedim. Yarın da gidecem. Kızımla oğlum 1 e gidiyor yarın ilk karnelerini alacaklar yanlarında olup foto vs çekecem
Insallah gidecegim o benim herseyim. Ilk karnesi
Tabiki gitmelisin.
Genelde o gün fotoğraf çekimi falan oluyor herkes sırayla ailesiyle fotoğraf çekiliyor bu yüzden gitseniz güzel olur
Çok sağol canm gtcem
Bende eşime dedim sende gel beraber gidelim benimde küçük var 3yasında onu bırakacaktım eşim dedi onuda alalım hep beraber gidicez :)) bence gidin hep beraber. Yada küçüğünü bırakacak kimse varsa onu bırak oğlum kendini özel hissetsin
Bizde de 11:00-12:00 arası olacakmış veli falan bişey yazmadılar ama öbür sınıfın öğretmeni yazmış veliler foto cekilcek falan vs dıye
Bize yazmadı daha öğretmenimiz
Yazsada bana farketmicek benimkide dört yaş kreşe gidiyor ben çalıştığım için mecbur gidemicem
Sizde şartlarınıza bağlı zorlanırım diyorsanız yapacak bişey yok ama kısa sürer sanırım zorlanmazsanız eğer gidebilirsiniz bence
Gitmeye karar verdik.canm
1,494,906 soru
24,422,023 cevap
351,641 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın