0 oy
366 göst.
önce Diğer kategorisinde (501 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

..............m

12 Cevaplar

0 oy
önce (501 puan) tarafından

En İyi Cevap

Kzlar gtcem yarin kzim da diyor resim cekicek öğretmen karne hatırası anne gelin diyor kesinlikle gtcem

-Reklam-
0 oy
önce (1,205 puan) tarafından

Bence hep beraber gidip alın oradanda yemek falan yer gelirsiniz imkanınız varsa 

0 oy
önce (28,660 puan) tarafından

Birlikte fotoğraf çekinirsiniz sınıfta yanında ol bence

0 oy
önce (9,312 puan) tarafından

ben giderdim diğer bebeğine de değişiklik olur

0 oy
önce (7,274 puan) tarafından

Eşim çalıştığı için ben gideceğim mecbur . Zaten okula kendimiz götürüyoruz servis yok . Giderim öğlenci herhalde öğlen gideriz yine yarın 

0 oy
önce (17,761 puan) tarafından

Anaokulunda sınıfta yanında velisi olmayan çocuklarin nasıl gözü uzaklara dalıyordu anlatamam. Geçen sene kizimin karnesini almaya gittik. Annesi çalışan çocuklar çok yalnız kalıyordu. Her aile fotoğrafı çekilen çocuğun yanına girmeye çalışıyorlardı. Bence gitmelisin. 

0 oy
önce (19,154 puan) tarafından

Ben gitmiştim. İlk karnesinde yanında olmak istedim. Yarın da gidecem. Kızımla oğlum 1 e gidiyor yarın ilk karnelerini alacaklar yanlarında olup foto vs çekecem

0 oy
önce (500 puan) tarafından

Insallah gidecegim o benim herseyim. Ilk karnesi

0 oy
önce (1,964 puan) tarafından

Tabiki gitmelisin. 

0 oy
önce (3,842 puan) tarafından

Genelde o gün fotoğraf çekimi falan oluyor herkes sırayla ailesiyle fotoğraf çekiliyor bu yüzden gitseniz güzel olur

Çok sağol canm gtcem

0 oy
önce (13,829 puan) tarafından

Bende eşime dedim sende gel beraber gidelim benimde küçük var 3yasında onu bırakacaktım eşim dedi onuda alalım hep beraber gidicez :)) bence gidin hep beraber. Yada küçüğünü bırakacak kimse varsa onu bırak oğlum kendini özel hissetsin

0 oy
önce (2,949 puan) tarafından

Bizde de 11:00-12:00  arası olacakmış veli falan bişey yazmadılar ama öbür sınıfın öğretmeni yazmış veliler foto cekilcek falan vs dıye 

Bize yazmadı daha öğretmenimiz 

Yazsada bana farketmicek benimkide dört yaş kreşe gidiyor ben çalıştığım için mecbur gidemicem 

Sizde şartlarınıza bağlı zorlanırım diyorsanız yapacak bişey yok ama kısa sürer sanırım zorlanmazsanız eğer gidebilirsiniz bence 

Gitmeye karar verdik.canm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 68 göst.
+1 oy
4 cevap 191 göst.
+1 oy
1 cevap 194 göst.

Kategoriler

1,494,908 soru

24,422,032 cevap