Eşim hamileliğime başkasının çocuğu diyor, ne yapmalıyım?

+3 oy
2,241 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (945 puan) tarafından

Bir kızımız var hamilelik belirtilerim var eşime test alır mısın dedim ben yapmadım kim yaptıysa bilmiyorum kimdense bilmiyorum ben yapmadım dedi çok kırıldım haksizmiyim

38 Cevaplar

+16 oy
(13,499 puan) tarafından

Yazdım yazdım sildim küfretcem olmayacak beyin siz ya valla beyin siz 

-Reklam-
+6 oy
(7,615 puan) tarafından

Ççüüüşşşş. Ga.vatlık iyice normalleşti artık

(945 puan) tarafından

Belli değil adet olmadım 

(945 puan) tarafından

Oldum değilmişim 

(19,967 puan) tarafından

Sen biraz saf misin bunu patavatsizlik.olarak adlandirmak nasil bir gurur seviyesi

(945 puan) tarafından

Ben kendimden eminim korundum amacıyla soyledi kötü niyetle değil 

(19,967 puan) tarafından

Ablasi git ya valla o anlam bu anlami mi var 

+5 oy
(7,615 puan) tarafından

Yahu siz kadınlar ne yaşıyorsunuz biri demiş dediğinde art niyet arama diğeri demiş eşine hak vermen lazım. Çocuk istemeyen adam bir zahmet şeyine de sahip çıksın o zaman. Sizin zihniyetinizde ki kadınların yetiştirdiği erkek çocukları böyle hanzo olup kadınların başını yakıyor zaten. Ne kadar genişsiniz yahu.

(16,495 puan) tarafından

Hahhah yorumları okuyup sinirlendikten sonra 2.yorumunu yapman 😂😂

(7,615 puan) tarafından

Ay çok sinirlendim yorumları okuyunca tutamadım kendimi.

(9,063 puan) tarafından

Aynen bu yorumlara bende çok sinir oldum diyecek çok şey var denmiyor maalesef

+4 oy
(460 puan) tarafından

Afedersin ama yuh, kavgada söylenmez bu. İnşallah geçiştirmezsin şu lafı, hafife alınmayacak kadar büyük çünkü 

(945 puan) tarafından

Sen nasıl böyle bir şey söyleyebilirsin kimden olacak dedim bilmiyorum dedi ben korundum dedi (geri çekilmeye) ikinci çocuk istemiyoruz şuan telefonda baya kızdı 

(2,244 puan) tarafından
+4

ozaman korunanamissiin senin seyinin ayarini ben bilemem namusuma laf atacagina skine sahip cikmayi ogren doyecektin o sira

(460 puan) tarafından

Şeyine sahip çıkamamış o zaman. Ayy aklım almıyor insan karısını nasıl böyle bişeyle itham edebilir. Biz kadınlar ne yaşıyoruz böyle ya

(10,351 puan) tarafından
+3

Korunmayı bilmiyor dan-galak ondan sonra ayarsız ayarsız konuşuyor. Ulan o senin hayat arkadaşın be. Senin evladının annesi be. Böyle bir şeyin şakası da iması da çirkinliktir. Eşin merhametsiz bir cahil. Gitsin orta okul Fen Bilimleri dersi alsın embriyo nasıl oluşur öğrensin. Pislik herif. Şunu çöp diye çöp kutusuna bile atmaman lazım. Gittiği yeri de murdar eder çirkin herif. 

+3 oy
(1,228 puan) tarafından

Kız hemen niye art niyet ariyon :) benim eşimde önceden öyle derdi erkek zekası sadece affedersin içeriye s, Perm gidince hamilelik olur sanıyor :)) benim eşimde derdi ben cocik yapmadım olmaz diye :) yanlış ifade etmiştir kendini eşin :) Türk erkeği karısına güvenmese onunla evli kalmaz canm :) şuan hamile kal en çok eşin sevinir hemen kötü düşünme :)) erkek kafası boş Kafa

(5 puan) tarafından

Benim eşimde geri çekilme ile korunuyor bazen ben bakmam sen bak benim değil kimin diyorum sende artık senin o bebek diyor 😂

(9,063 puan) tarafından

Senin eşin sana senin bebeğin diyormuş ki bu bile yanlış bir cümle kadına direk kocası kim yaptıysa kimdense bilmiyorum demiş çocuk istemeyen korunmayı da bilecek bilmiyorsa yanaşmayacak

(16,495 puan) tarafından

Bunu da normalleştirdinizya pes artık 

(6,706 puan) tarafından

Ne okudum ben yuh 

tarafından
+3

Ayyyy bu nasıl mantık ?  Git erkeğe Sor afedersin hangi spermin çocuk olduğunu bile bilir. Ne demek kafası basmıyor? İyice rezil ettiniz evliliği. Evlilik bu değil be bacım 

+3 oy
(1,810 puan) tarafından

Haram olmaz bizde şaka yaptı gibi bişey demişsin de bacım Allah kitap hakkı için bak ağır konusmak istemiyorum da eşim bana bunu dese resmen beni o... Yerine koymuş olur sakasimi olur lan bu işin yeminle sinirden yazacaklarım için kendimi zor tutuyom sakaymis sicarrrlar öyle sakaya

(16,495 puan) tarafından

O değil de inşallah hamile değilsindir. Böyle bir adamın 2.cocuk sahibi olması trajedi olur

(945 puan) tarafından

Umarım değilimdir beyaz akıntı geliyor sürekli 2 defa kahverengi az akıntı geldi doğum yapmamin uzerinden 8 ay geçti düzensiz mi diyorum ağrılarım da yok eski hamileligimi hatirlamiyorum

(16,495 puan) tarafından

Değilsen bile bir daha o adamla birliktelik yaşamayı miden kaldıracak mı?

(945 puan) tarafından

Bunlar hamilelik belirtileri midir 24 günde bir olurum bugün 24 olmadım 

(1,810 puan) tarafından

Pekii bu saatten sonra şaka bile olsa ki öyle şeyin asla şakası olmaz ne yapmayı planliyorsun ben onu soruyorum 3 gün kus kalıp tekrar özür dileyin ve barismayimi

+3 oy
(6,706 puan) tarafından

Ne ayıp etmiş küfür ederdim ben olsam 

+3 oy
(9,063 puan) tarafından

Bir yazacağım uyarı alırım diye yazmıyorum şeyini tutsun o zaman sana yanaşmasın böyle bir şeyin şakası dahi eşler arasında asla olamaz 

+3 oy
(30,899 puan) tarafından

Ahlakınıza namusunuza güvenmeyen adamla yeniden birliktelik yaşamayın 

+3 oy
(845 puan) tarafından

Ayyy benim kocam derse ağına b.k koyar sonra eşimin tersiyle bir tane ağzına vururum görür kimin cocugu ne münasebet pisik adam

+2 oy
(712 puan) tarafından

Yok benim terbiyem müsaade etmiyor  dondurm kaldım metresiyle karıştırdı heralde.  O.e 

+2 oy
(635 puan) tarafından

Bütün sülalesini toplarım böyle dedi derdim kapıya atardım birdaha adım atamazdı yanıma resmen orpu demiş sana açık açık

+2 oy
(780 puan) tarafından

Sakaysa eğer şakası bı boktan yani Allah'ım ne  erkek görünümlü varlıklar var ya 

+2 oy
(662 puan) tarafından

Ya kusura bakmayın ama boşanmaya karşı birisi olarak son noktaya kadr evliliğin sürdürme taraftarı olan biri olarak bu konu tam boşanma sebebidir kusura bakmayın böyle bir iftira atamaz size atiysada kanıtlaması lazım şakası makası yok bunun bunu rahatlikal soyleye biliyorsa sizin gecmiste bir hatanizi mi yakaladi nasıl bukadr rahatlıkla böyle ağır bir söz kulaniyor

(945 puan) tarafından

İftira amaçlı mi sögledi bilmiyorum patavatsızlık etti glaiba ama annemin hatrina duruyorum etten puften kiziyor bana annemdeydim kizim durmadi eve geldim bir çocuğa bakamiyorsun diyor

tarafından

Bu yoruma neden uyarı verilmiş kıız 😅

(662 puan) tarafından

Bende cozemedim😃

+1 oy
(19,312 puan) tarafından

Böyle bir adam baba olmayı bile haketmiyor. Resmen iftira atmış sana. Böyle bir şüphen varsa kızımıza da bir dna testi yaptır de. 

(945 puan) tarafından

Yok o niyetle söylemedi ama yine de ağır bir söz 

(19,312 puan) tarafından
+2

Sence hangi niyetle söyledi. Şakası bile mide bulandırıcı. Senin şaka olarak görüyor olmanda ayri tuhaf. 

+1 oy
tarafından

Ne okudum ben ya.

+1 oy
(2,490 puan) tarafından

Sen ne tepki verdin onu merak ediyorum. Böyle bir şey dese var ya onu orda terk eder bosarim 

+1 oy
(42,214 puan) tarafından

O.ç olabilir mi kocan ? O nasıl bir söz ya edepsiz 

+1 oy
(20 puan) tarafından

******** insan

+1 oy
(2,442 puan) tarafından

Ben olsam babalık testi yaparım. Sonra da çeker giderim o evden. Çekip gitmek basit mi deme. Bu kabul edilebilir bir şey değil. En azından süründür kocanı. 

(945 puan) tarafından

Annem icin duruyorum

(2,442 puan) tarafından

Neden ki? Annen böyle muamele gördüğün adamın yanında durduğunda daha mı mutlu olcak? 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Eşin hamilelik konusunda şüpheci davranması evlilikte nasıl aşılır?
Eşinizin hamilelik konusundaki suçlayıcı tavrını aşmak için öncelikle sakin bir ortamda duygularınızı net bir şekilde ifade etmelisiniz. Bu tür bir iletişim kopukluğu, evlilikteki güven sorununun bir göstergesi olabilir; bu yüzden bir aile danışmanı veya terapist desteği almak, tarafsız bir alanda duygularınızı anlamlandırmanıza yardımcı olabilir. Sağlıklı bir diyalog için suçlamalardan ziyade kendi hislerinize odaklanan ben dili kullanmak önemlidir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Hamilelik şüphesi durumunda evde gebelik testi nasıl yapılır?
Evde gebelik testi, adet gecikmesinin yaşandığı ilk günden itibaren güvenilir sonuçlar verebilir. Testi doğru uygulamak için sabah ilk idrarınızı temiz bir kaba almalı ve test çubuğunu belirtilen süre kadar idrarda bekletmelisiniz. Test sonucu negatif çıksa bile şüpheniz devam ediyorsa, birkaç gün sonra testi tekrarlamak veya kesin sonuç için bir sağlık kuruluşunda kanda gebelik testi yaptırmak en sağlıklı yöntemdir.
Evlilikte eşin hamilelik şüphesine karşı takınabileceği olumsuz tutum nedir?
Evlilikte eşin hamilelik şüphesine karşı olumsuz veya suçlayıcı tutum takınması, genellikle iletişim eksikliği, geçmiş güvensizlikler veya duygusal olgunlaşma sorunlarından kaynaklanır. Eşin bu şekilde yaklaşması, partnerin hamilelik sürecindeki hassasiyetini derinden zedeleyebilir. Bu durum sadece bir gebelik süreci değil, aynı zamanda ilişkideki güven ve destek mekanizmalarının sorgulanması gereken psikolojik bir kırılma noktası olarak değerlendirilmelidir.
İlişkide güven problemi hamilelik sürecini nasıl etkiler?
İlişkideki güven problemleri, hamilelik sürecini hem duygusal hem de psikolojik açıdan olumsuz yönde etkileyebilir. Gebelik dönemi anne adayının en çok desteğe ihtiyaç duyduğu hassas bir süreçtir; eşin şüpheci veya suçlayıcı yaklaşımı, stres seviyesini artırarak gebelik sağlığını ve anne-çocuk bağını doğrudan etkileyebilir. Bu dönemde profesyonel destek almak, ilişkideki güvenin yeniden tesis edilmesi adına kritik bir adım olabilir.
Hamilelik belirtileri nelerdir ve ne zaman test yapılmalı?
Hamileliğin en yaygın belirtileri arasında adet gecikmesi, göğüslerde hassasiyet, hafif mide bulantısı, yorgunluk ve idrara çıkma sıklığının artması yer alır. Bu belirtiler her kadında farklılık gösterebilir. Kesin sonuç için en ideal zaman adet döneminin geciktiği günden sonraki 24-48 saatlik süredir. Erken dönemde yapılan testler bazen hatalı sonuç verebileceği için belirtiler devam ediyorsa testi yinelemek veya kanda gebelik testi yaptırmak önerilir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,793 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu
+1 oy
42 cevap 1,147 göst.
10 Nisan 2026 Ev & Yaşam kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 246 göst.

Kategoriler

1,509,838 soru

24,636,447 cevap