İki bebekle evde pratik gözleme nasıl yaparım?

+1 oy
344 göst.
Diğer kategorisinde (3,809 puan) tarafından

bugun bi değişiklik olsun dedim yemek değil gözleme yaptım:)) iki bebe ile nasıl yaptığımı bilmiyorum, hep ıspanaklı yaptım daha önce meğer soğanlısı daha iyiymiş.

image

sizlerde ne var ne yok..

📊 Tek Seçim Sona Erdi
ıspanaklı
78.6% (11 oy)
soğanlı
21.4% (3 oy)

6 Cevaplar

0 oy
(591 puan) tarafından

Soğanlı etiketini gördüm hemen geçtim 🥲 çok güzel görünüyor ellerine sağlık 

(3,809 puan) tarafından

teşekkür ederim canım ☺️

-Reklam-
0 oy
(239 puan) tarafından

Her turlu severım. Afıyet olsun bende de mantı var 

(3,809 puan) tarafından

teşekkürler canım, size de afiyet olsun mantıyı dün yedik bizde:))

(239 puan) tarafından

Şifa olsun 

0 oy
(2,029 puan) tarafından

Soganliyi nasıl yaptın kız biz genelde sıkma şeklinde yaprriz böreğini hiç yemedim Soğanlı in kavuruyon mi salcayla anlamadım tarif etsene soganlisini

(3,809 puan) tarafından
0 oy
(17,382 puan) tarafından

iki Seçenek de yok arasında biz kaşar peynirli  seviyoruz ☺️ sarı sarı kaşar içinde uzuyor 😋

(3,809 puan) tarafından

ayyyy oda çok güzel oluyor evet, ama şimdilik soğanlı favorim oldu:))

0 oy
(9,475 puan) tarafından

Ben her iki türlü de severim olsa da yesek 🤭 afiyet olsun eline sağlık ♥️

Bizde de yoğurtlu  ıspanak ve patates kızartması var 

(3,809 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım, afiyet olsun sizede❤️

0 oy
(8,934 puan) tarafından

Ispanaklı çok severim  eline sağlık bende bugün lahana sardım onu yedim çok şükür bugünümüze

(3,809 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım afiyet olsun 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Evde iki bebekle hızlı ve pratik gözleme nasıl yapılır?
İki bebekle mutfakta vakit geçirirken pratik olmak için hazır yufka veya önceden hazırlayıp buzluğa attığınız bezeleri kullanabilirsiniz. Bebeklerin uyku saatlerini değerlendirerek iç harcı önceden hazırlayın ve gözlemeleri tek seferde tavaya dizerek kısa sürede pişirin.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Ispanaklı gözleme yerine hangi iç harçlar daha çok sevilir?
Ispanaklı gözleme oldukça sağlıklı bir seçenek olsa da soğanlı, peynirli veya patatesli iç harçlar lezzet açısından sıklıkla tercih edilen alternatiflerdir. Özellikle karamelize edilmiş soğan, gözlemeye derin bir tat katarak klasik ıspanaklı versiyondan daha doyurucu ve lezzetli bir deneyim sunabilir.
Bebekli anneler için pratik akşam yemeği önerileri nelerdir?
Bebekli anneler için en pratik akşam yemekleri, tek kapta pişen tarifler veya hızlıca hazırlanan hamur işleridir. Gözleme, makarna, sebzeli omlet veya fırın yemekleri hem hazırlık süresinin kısa olması hem de besleyiciliği nedeniyle tercih edilebilir.
Gözleme yaparken iç harcın dışarı taşmaması için ne yapılmalı?
Gözlemenin iç harcının dışarı taşmaması için yufkanın kenarlarını sıkıca kapatmak ve harcı çok fazla doldurmamak gerekir. Soğanlı veya ıspanaklı harçları kullanırken içlerindeki fazla suyu önceden süzmek, yufkanın yumuşayıp yırtılmasını engelleyerek daha düzgün pişmesini sağlar.
Ev yapımı gözleme kaç dakikada pişer?
Ev yapımı gözleme, orta ateşte ısıtılmış bir tavada her iki tarafı altın sarısı renk alana kadar pişirildiğinde ortalama 6 ile 10 dakika arasında hazır olur. Tavaya az miktarda tereyağı sürmek, gözlemenin daha çıtır ve lezzetli olmasını sağlayacaktır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 510 göst.
23 Ocak 2026 Diğer kategorisinde Sare-Asel (3,809 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 362 göst.
26 Ocak 2026 Diğer kategorisinde Sare-Asel (3,809 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 660 göst.
15 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Sare-Asel (3,809 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 481 göst.
8 Ekim 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Duyguu27 (8,465 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,506,462 soru

24,591,281 cevap

363,068 kullanıcı

...