Neler Yapıyorsunuz Kızlar?
Biz anne anneanne ben ve kızım olarak kahve keyfi yapıyoruz 😍🌸☺️
Günün sorusu da şey olsun 🙃🙂
Kaç yıllık evlisiniz?
Bizim 4 yıl 1 ay oldu 4 yilada 2 tane bebe sığdırdık şükürler olsun 🧿😍☺️
Afiyet olsunnnn
6senedır evliyim 7 seneye gidiyoruz 1 oğlum var 6 seneye neler sığdırdım neler
Cok hastayım hastaneden geldım beyın mrı ıcın gun verdi tahlil ve yaptırdım sonra kargoya gıt oglanı al ve derken 3u gecıyordu eve girdim
Geçmiş olsun afiyet olsun aynı zamanda.
Mr ne için canım ciddi bişey yoktur umarım
Cok sagol canım
10.15 gunn olucak gecmeyen bır bas agrım var sol tarafım uyusuyor hıcbırsey yapamıyoruö
Çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur
1 ay sonra 8 yılı devirecez İnseAllah. 3 de çocuğum var.
2 den sonra 3.cocuga nasıl karar verdiniz 😊 benimki de 3 diyorda ben 2 sen sonrasını düşünmek bile istemiyorum
2 ye 3 e karar veremeden oldu. Tabiri caizse kaza diyelim 😂😂
4 yıl 2 ay oldu çok şükür 🤲 bende 2 evlat sığdırdım 4 yıla 😍
Aynı evlenmişiz hemen hemen 😍😍 durmadan doğurmusuz bacı 🤣🤣
Evet ya 😅ağustos 15te evlendim ben 2021de oğlum 3 yaşında kızım 4 aylık
Eylül 20 benimde 😊 benim kız 21 aylık oğlum 8 günlük 🌸
Maşallah Allah bağışlasın bacım 🤲🤲❤️
Bizim 10 yıl iki çocuk
Allah bağışlasın canım ❤️
Afiyet olsun canım.biz 6 bitmek üzere.2 bebem var benimde
Sağol canım Allah bağışlasın ❤️ 💕 🌸
5 bitti evliliğin zoru ilk beş yıl derler biz bu yıl çok sallantıda idik şükür sağlam çıktık bir oğlumuz var sağlığımız el verirse ikinciyi de istiyorum
Allah nasip etsin inşallah canım ❤️ 😍
Haziran 16 da 7 yıl.oldu 7 yılda neler yaşadım inşAllah daha güzel günlere diyeyim
6 buçuk yaşında kızım var
5 yaşında oğlum çok şükür
Allah bağışlasın canım ❤️ ❤️
Oh afiyet olsun bende hava güzelken salonun camınısildim tülünü güneşliğini yıkadım şeklini değiştirdim anam ağladı bu arada 9 yıllık evliyim 2 çocuk var eşim 3 diye tutturdu ama ben istemiyorum Rabbim isteyene nasip etsin inşallah🤣
Ay benim kocam da 3.yapariz bir kaç yıl sonra diyor hiç istemiyorum Rabbim isteyene nasip etsin o an ki şartlar ne olur bilmiyorum da 2 yeter sanki
Benim ilk doğum normaldi 2. Ci zorunlu sezeryan oldu sol tarafıma sanki felç indi sandım cok canım yandı yaşadıklarım aklıma gelince Rabbim isteyene ver diyorum ay yine geldi bak gözümün önüne tüylerim diken diken oldu 🤣
Kolay gelsin sabırlar diliyorum ☺️
Sağol canım
Afiyet olsun canımcım darısı bana olsa anneme gelin artık diyorum ses yok 😀 biz oradan geleli 1.5 ay oldu halbuki 😊 ama insan bir gün bile olsa özlüyor. İki gündür hasta 1 yaş bebesi ile uğraşıyoruz burnu tıkalı ishali var poposu pişti yine ishalden muz veriyorum geçer gibi oluyor tekrar ishal diş yüzünden sanırım çıksaydı rahatlardık 😀
Biz de 8 yılı devirdik ondan öncesinden de tanıyalı 13 yıl oldu 😀 2 tane de bebe var çok şükür. Biri 1.sınıf ödev yap oğlum demekle geçiyor günlerim. Diğeri de 1 yaş aşağı in kızım hayır bırak demekle geçiyor ona da 😄
Benim kizada öyle yemek masasının üstünde sürekli çocuğa yeni yeni güncellemeler geldi bebekle birlikte
İlginin çoğu mecburen bebekte olduğu için büyükler ilgi çekmek için farklı yollar deniyor. Benim oğlum 7 yaşında olacak dün kızıma benim bebeğim hasta mı olmuş dedim he he oğlun hiç hasta olmadı dimi diyor. Napıyım 22 kilosun seni de mi kucağımda gezdireyim diyorum evet diyo 😄
Bebeğim hasta onunla uğraşıyorum burunu temizle birşeyler yedirmeye çalış ilaç ver öyle işte
5 YILIK EVLİYİM BES YILA 2 GÜZEL PRENSES YERLESTİRDİK
Rabbim bağışlasın şifa versin inşallah ❤️
Amin canım teşekkür
Afiyet olsun bacilar
Ben pertim bugun esim ise gitti cocugu uyutuyorum ogle uykusu yapmadi diye sonra islerim var banyoyu soyle bi guzel temizlemem lazim
Ha soruyu unuttum biz kac yilligiz kiz 2021de evlendik 4 mu oluyo temmuzdan 4 yil 3 ay olmus biz tekde elendik cocuk konusunda bacim 2 3 4 e cesaret edenleri tebrik ediyorum
Kız 2.yap artık niye tekte elendin
Askim bu zamana kadar istemedik simdi de bas agrilarim cok fena oluyo bi tuttu mu 2 gun suruyo ilac ictigim halde hamilelik emzirme derken ilac da icemem o yuzden once onu halledeyim istedim norolojiye gittim kan aldi mr gunu verdi gunluk tut agriyan gunleri not al ictigin ilaclari kac saat surdugunu falan yaz 1 aylik gel dedi onu bekliyorum simdi merat ayin 6sinda gittim bugun oldu bi kere basim agrimadi psikolojik mi ne 🤭
Ekim başlarında 3 sene oldu şükür. Daha 15.5 aylık bebem var 🥲😄
Allah bağışlasın canım ❤️ 😍
Maşallah canım afiyet olsun. Çok şanslısın iyi değerlendir bu anları anne ve ananen yanında .ve kızların var. 🧡
Ben 15 senelik evliyim 6 hamilelik 4 doğum sığdırdım🤭
Maşallah kız ☺️☺️
4 çiçek bir böceğiz 😍😍
AA doğru yeni doğan oğlandı senin . Oda çiçek sayılır hiç şeyden haberi yok daha 😅
Aşkım bu böcek direk sürekli ağlıyor uyumuyor olmamış bu çocuk 🤣🤣
Cumartesi pazar peş peşe misafir agirladim yemekti temizlikti pert oldum bugün hiçbir iş yapmicam öylece uzandım küçüğümle okul saatini bekliyom.
2019 da evlendim 6 yıl bitti 7 ye döndük benimde 2 oğlum var
Maşallah Allah bağışlasın canım ❤️
20 yıl oldu tanıyalı 18 seneyi geçti evleneli 15 yaşında kızım 2.5 yaşında oğlum var varlığına şükürler olsun eşimin iyiki hayatımda
Ya maşallah size 🌸 💕
Sağol ablam sizede maşallah 😊
afiyet olsun canım 🤗
bizim de 4 yıl 3ay 😅 1 bebe bize yetiyor.
totalde de 15 yıl olacak nerdeyse 😂
Çocukluk aşkı sanırım maşallah ❤️ ❤️
yok kız 😅 üniversite 😝
Kız seni hep 20 li yaşlarda sanıyorum ya ben 😊
yok kız 😂 35 im ben
6 senelik evliyiz. Kaç sene geçerse geçsin ilk zamanlar gibi trip atıyorum eşime😅 bana 6 sene gibi gelmiyor. Merak ediyorum 10 senelik , 20 senelik evli bacımlar, hala ilk günki heycanla didişiyor mu😆😆
Sen=Ben 🤣🤣🤣🤣
🤣🤣
Ben hala aynı tripleri atarım eşime 18 seneyi geçti evleneli küsünce peşimde dolaşması hoşuma gidiyor eşim çocuk ruhlu karım sen böyle kal aman der alıştı bana 😊
Ahhahahh 😄 iyiymiş, küsmem ama tripsizde yaşayamam gibi. Maşallah nice senelere
Hemen barışırım ama küsersem gece uyuyamam ben sağol canım sizede maşallah
4 senelik evliyim 3 bebe annesiyim
Kız maşallah 🧿🧿
Bunun öncesi 11 yıllık evliliğim vardı bitti o bu yeni
2 hafta sonra 7 yıllık evli olacağız. Şaka gibi. Ama bı yandan da yaşlandık hissediyorum🙃 2 çocuk var şükür
Zaman çok çabuk geçiyor
1,507,740 soru
24,610,033 cevap
364,036 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın