Laf sokacak olan yazmasın! Neler yapcaksiniz yarin ben evdeyim esim calisiyo olcak, kiz kardeşlerim sana gelelim abla kiz gecesi yapalim dediler bende. Tamam dedim yer iceriz oyle baskada bise yok ptt😂🎉
Uyari veren arkadas hayirdir😂
Neyi merak ettin
Neden uyarı atıldığı cnm
Evet cnm gizli atacagina yorum yapsin daha mantikli
Haklı olarak kimse kimsenin postuna girip tartışmaya yer verecek şeyler yazmamalı ama saygıyı hep tek taraflı bekliyoruz nedense . Diğer kapatılan posta da girip yılbaşı kutlamıyorlar diye hakaret etmek ne çeşit bir saygı acaba 🤦🏻♀️ bazı insanların niyeti özellikle kaos çıkarmak gerek kendi açtıkları post gerekse başka postlara girip yazdıklarıyla kötü niyetlerini çok belli.
Öyle herkes herkesin fikrine saygı duymalı aynı fikirde olmayabilir insan ağır yargılamak kimsenin haddine değil begenmiyorsa susar hiç bişey yapmazsın olur biter
Sıradan bir günü nasıl geçiriyorsam öyle geçiririm yarını da, aynı rutin elhamdülillah 🌸laf sokmadim bak :D
Bizim icinde oyle masa kurup alkol almayacagiz neticede😂kiz kiza takilcaz sadece🪻
Viski soruyordun merviş
Tadimlik bakcaktim ama yilbasina ozel degol oldum olasi merak ediyorum imros😂
Sen bebek emzirmiyor musun
Emziriyorim cnm vazgectim zaten
Yarın Antep'te yoğun kar yağışı bekleniyormuş okullar tatil kızım evde eşim de büyük ihtimalle gitmez yollar kapalı olursa gün boyu yatış ve deliriş şeklinde olacak galiba 😐😂
Bizimde tatil yarin gun boyi kar bekleniyorrr
Yarın yılbaşı gerci değil mi ben hiç unuttum 🤭
Ahahaha evet ama bizde kutlamak icin degl kiz kardesim uniye hazirlaniyor istedi bende kirmak istemedim elleriyle sufle yapck bide bana
Yarın ne tatili diye düsunen ben
Okul tatili kiz kar yagisindan dolayi
Haberim bile yok canım
Nerdesin ki sen cnm kar yagisi varmi orda da
Yok canım kar Yok kirikkaledeyim
annemlere gdioz biz. annemin dogum gunu 1 ocak . 31 i aksami kutluoz😂 yaglama yapaciz bu sene yaglama siparisi geldi ev ahalisi oyle istedi cogunluk. . pasta masta kuruyemis fazla fazla yeter
Oooo ne guzel kanka😂🎉allah saglikli uzun omur bersin annecigine
Benimkide 1 Ocak . Büyük ihtimalle annenin doğum günü belli değil o güne yazdırmış babası 🤣
Bende 90 Ekim de doğmuşum babam 3 ay için yaşı büyümesin demiş 91 li yazdırmış beni
amin allah basimizdan eksik etmesin annelerimizi:)
haha aynen anamlar 10 kardes 7 sininki 01.01 kimlikte😂😂😂
Hiç bir halt yapmayacak olan ben 🤣🤣
Tüh😂ben cok istiyodum esimle gireyim yeniyila ama maleseff calsyoo be ya
Sağlık olsun bosver
Kadın kadına takılmakta eğlenceli
kız bende tripliyim eşime ama bir öyle bir böyle davranıp canından bezdiriyorum😂
Ben 2 gündür konuşmuyorum, birkaç gün öyle devam edeceğim. Burnu surtsun 😅
Aynen banada iyi gelir diye umuyorum
annem burda değil o yüzden babamı çağırdım, menü planladım evde bebek olunca dışarı olmuyor. zaten pek sevmem dışarıda olmayı yılbaşında
kek yapıyorum şimdi, kız yatınca fellah köftesi yapacağım. tepsi kebabı düşündüm. cips, çerez falan var bakalım😅
Guzel dusunmussun canim eline saglik 💜
2de bir şey içeriz tamam ya😂😂
Sefan olsun😂bemde bu merakimi giderecegim bi gun
Sabah sağlık ocağı akşam acil 🥲
Neden kiiii
Aynen valla benim de iki kız kardeşim bugünden geldiler. Yarın da pijamalarla takılırız artık 😄
Ne guzsl cnm 😂benmde kucugu cok istedi abla gelelim mi dedi kirmadim uniye hazirniyor moral olsun dedim
İyi düşünmüşsün canım 🤗
Rutinden devam yarının benim için bir özelliği yok
Bizimde yok esros da iste kiz gecesi olsun dedik💙
Bu sene evdeyiz haftaici eşim çalışıyor, güzel bir yemek yeriz, çerezimi kestanemi aldım bizde de böyle.
En guzeli canim💜
Anaaaa içeriğe girip yorumları okuyana kadar yarının yılbaşı olduğu ve bunun için sorduğun aklıma bile gelmemişti hahhah 😂😂 o kadar unutmuşum 🙂↔️
Ahahahhaba cidde. Mi😂😂😂
Valla ya çocuklardan akıl mı kalıyor 🤦♀️ zaten kocam çalışıyor yarın, bizim için sıradan bir gün olur. 2 ocak oğlumun doğum günü o güne hazırlık fln yaparım 🥰
Güzel yaslari olsun inşallah💜
Eşim evde olacak yeni yıl süslerim yok ama güzel bir elbise giyip güzel bir sofra kurup yeni yıla özenli girmek istiyorum 2025 çokta güzel geçmedi benim için
Güzel dusunmussun canim umarim guzsl bir sene olur
Temızlık yapacam🤣🤣🤣 barı yenı yıla temız gırelım😉
Kolsy gelsin😂😂
Merve kanka ben bişi yapmıycam gel sende yapma illa eglenicem diyorsan bi sonraki gün eglen aşkım😘🥰
Yaaa vallaa kiz kardesim istedi diye yaaa hacercim💜
Gönlüne göre yap aşkım 😘
Cansinnn💜😘
Yılbaşı kutlamıyorum rutinim neyse onu yapacağım
Anladımmm
Herzamanki işler. Eşim az önce ne pisircen diyo yarına. Her gun ne yiyorduysan onu dedim sjsjsj.
Benle evlendiginden beri kutlamiyor kendisi bana ayak uyduruyor bazen unutuyor ama sjsj
Kiz yap busefer istedigi yemegi uzme 😂
Biz yarın bir şey yapmayacağız yani istanbulda özellikle böyle özel günlerde dışarı cikilmiyor. Keşkek yapicam yarına da :)
Keşkek cok severimmm eline saglk cnm
Çocuklar ile pijama terlik televizyon oyun, abur cubur yeriz otururuz kocam bey işte olucak ilk defa boyle denk geldi moralim bozuk biraz
Benmde yaaaa esim evde olmicak
Sağlık olsun diyelim 🤗
Uyumak
Gazsız bir gün ve gece geçirmek
Ağlama krizlerini duymamak 😂
Ooo nasilsin canim bebis nasil ,allah anali babali buyutsun ismi mihribanmi oldu
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Mihrimah koyduk
1,493,022 soru
24,395,149 cevap
349,673 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın