0 oy
1,563 göst.
Diğer kategorisinde (1,434 puan) tarafından

Laf sokacak olan yazmasın! Neler yapcaksiniz yarin ben evdeyim esim calisiyo olcak, kiz kardeşlerim sana gelelim abla kiz gecesi yapalim dediler bende. Tamam dedim yer iceriz oyle baskada bise yok ptt😂🎉

35 Cevaplar

+1 oy
(1,793 puan) tarafından

Ben ve hastane işleri klasik yani 😅🤷

(1,434 puan) tarafından

Allah kolaylik versin canim

(1,793 puan) tarafından

Allah razı olsun cümlemize inşallah 

-Reklam-
+1 oy
(828 puan) tarafından

Herzamankı gibi değişen bişey olmıycak 😂 bebek varken plan yapılmıyor maalesef ki😂

+1 oy
(1,985 puan) tarafından

Aklıma hiç yılbaşı gelmedi valla öylesine soruyorsun sandım yarın ufak çaplı bir temizlik istiyorum bakalım keyfim yerindeyse yapıcam değilse kös kös oturacam nasipse oruçlu olurum 

+1 oy
(17,374 puan) tarafından

Soruna cevap olarak girdim postu okuyunca Yolbaşı planını sorduğunu fark ettim 😂 Biz kutlamıyoruz ☺️

Yarın öğlende  ark oturmaya gidecektim az önce öğrendik ki Bingöl de okullar tatil edilmiş 🤪

0 oy
(6,540 puan) tarafından

Allah izin verirse oyami tamamlayip artık satışa cikaracagim oyalarimi örmeyi düşünüyorum bedava isteyene sinir oluyorum

0 oy
(1,504 puan) tarafından

Yarın sabah okul tatilmiş saat 8.30'da kahvaltı hazırlayacağım 9.00'da Eşim işten gelecek Ondan sonra uyumaya gidecek Ben de Evi toplayacağım çocukların üstünü başını değiştireceğim kaynanam gelirse kovacağım kapıyı açmayacağım sobanın üstünde kestane yaparım çay demlerim

0 oy
(7,911 puan) tarafından

Evdeyiz aynı rutinler hep  cnm

0 oy
(38,016 puan) tarafından

Yarın kar var kar nereye geliyor kardeşlerin 🤣

0 oy
(413 puan) tarafından

Vala canım bizimde ekstra bişey yok diğer günler nasılsa yarında öyle olur köy çocuğuyuz neticesinde😂😂

0 oy
(4,296 puan) tarafından

Çok dua etmeye çalışacam. Allahın izniyle kabul olunacağı bir gün müş

0 oy
(1,108 puan) tarafından

İç pilav yapcam ama yenibahar almayı unuttum bim'de falanda yokmuş bilmiyorum nasıl olur onu düşünüyorum bende evdeyım güzel bir masa hazırlamayı planlıyorum bol mezeli :) 

0 oy
(2,694 puan) tarafından

Yılbaşı ağacımın karşısında mezdeke oynayacak olan ben 😃

0 oy
(11,505 puan) tarafından

Yarın aynı rutin çocuklar okula okuldan gel ödev az dinlen akşam Kur'an-ı Kerim okuma saatimiz var kızım hatim yapacak inşAllah başka bir planım yok sonra da vur kafayı yat 

0 oy
(4,945 puan) tarafından

Ben şunu merak ediyorum coğu kişi kutlamıyorum vs diyor ya türkiyede 31 aralıkta havai fişek patlatılıyor mu yani bi kutlama varmı yoksa sıradan bir gün mü

Bize gelince kayananmlarla olucaz akşam yemeği yer havai fişekleri izler yatarız 

0 oy
(343 puan) tarafından

Benim yayltılı misafirim var yarım bi posta daha gelcek yemek iş güç çocuk  öyle gırgır şamata geçer inşAllah

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 743 göst.
6 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Elif34 (391 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 498 göst.
16 Şubat 2026 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynosss (13,972 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 153 göst.

Kategoriler

1,504,948 soru

24,568,968 cevap

361,883 kullanıcı

...