Kızlar bugün adet günüm ama olmadim hicbir belirtimde yok bu ay yumurtlamayi yakalayamadim ya olmadi ya kacirdim bilmiyorum. En koyu oldugu dönem 12 ile 16 aralik arasiydi 17de siliklesti tamamen bugün tekrar koyulasmaya basladi gibi lh testi ama tabiki kontrol cizgisi kadar koyu degil. Sizce gebelik olusabilme ihtimali var mi ve buna benzer bir durum yaşayıp gebe oldugunu ögrenen var mi?
Erken gebelik testiyle bir daha yap bence olabilir
İnşallah canım yarın alıp deneyeceğim hayırlısı
Allah gönlüne göre versin çokta stres yapma bir sorun yoksa illa ki bir gün olur streste varsa tutunmasını engeller
Amin canım çok sagol bir sorun yok normalde ama bu ay biraz saçma bir döngü oldu tam pik günü yakalayamadım yumurtlama oldu mu olmadımı ondanda emin degilim o yüzden biraz kafam karıştı ister istemez streste oluyor hayırlısı inşallah bakalım
Yumurtlama günü olmasına gerek yok benim kızımın yumurtlama günü değildi tuttuğun da yumurtlama falan boş şeyler Allah ne zaman nasıp etmişse gelecektir o sabredenlerle beraberdir
Tabi öyle canım rabbim en güzel zamanı bilir biz biraz sabirsiz davraniyoruz
Allah gönlüne göre versin inşallah canim hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin Rabbım 🤲
Amin insallah canım çok sagol
1,491,078 soru
24,367,201 cevap
347,657 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın