0 oy
152 göst.
önce Diğer kategorisinde (178 puan) tarafından

Kızlar bugün adet günüm ama olmadim hicbir belirtimde yok bu ay yumurtlamayi yakalayamadim ya olmadi ya kacirdim bilmiyorum. En koyu oldugu dönem 12 ile 16 aralik arasiydi 17de siliklesti tamamen bugün tekrar koyulasmaya basladi gibi lh testi ama tabiki kontrol cizgisi kadar koyu degil. Sizce gebelik olusabilme ihtimali var mi ve buna benzer bir durum yaşayıp gebe oldugunu ögrenen var mi?

2 Cevaplar

0 oy
önce (441 puan) tarafından

Erken gebelik testiyle bir daha yap bence olabilir 

önce (178 puan) tarafından

İnşallah canım yarın alıp deneyeceğim hayırlısı

Allah gönlüne göre versin çokta stres yapma bir sorun yoksa illa ki bir gün olur streste varsa tutunmasını engeller 

Amin canım çok sagol bir sorun yok normalde ama bu ay biraz saçma bir döngü oldu tam pik günü yakalayamadım yumurtlama oldu mu olmadımı ondanda emin degilim o yüzden biraz kafam karıştı ister istemez streste oluyor hayırlısı inşallah bakalım

Yumurtlama günü olmasına gerek yok benim kızımın yumurtlama günü değildi tuttuğun da yumurtlama falan boş şeyler Allah ne zaman nasıp etmişse gelecektir o sabredenlerle beraberdir 

Tabi öyle canım rabbim en güzel zamanı bilir biz biraz sabirsiz davraniyoruz

-Reklam-
0 oy
önce (2,223 puan) tarafından

Allah gönlüne göre versin inşallah canim hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin Rabbım 🤲 

Amin insallah canım çok sagol

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 168 göst.
6 Eylül 2025 Diğer kategorisinde . Zelis . (659 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 126 göst.
+1 oy
12 cevap 700 göst.
7 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Derya z05gni (298 puan) tarafından soruldu
0 oy