Bize beş litrelik yağ ortalama bi ay gider . Eşim çabuk bittiğini söylüyor. Altı kişilik aileyiz. Sizce normal mi. Sizde ne kadar zaman gider.
Ben 2 kişiyim 1 ayda bitiyor
Bide biz altı kişiyiz gelde bı aydan fazla yettir
Aynen ben açıkçası çok bakmıyorum her ay eşim erzak alıyor 5 litre yag geliyor kızartma yaparsam 2.ci ye atıyorum acikcasi kullanmiyorum
Biz 2 kişiyiz, bebem de var ama benim akıllı kızım aile ekonomisine katkı sağlamak için olsa gerek 10 aylık ama bir şey yemiyor 😂
Biz zeytinyağı tüketmiyoruz. Sadece kızıma kullanıyorum. Onun harici sadece ayçiçek yağı. Doğulular anladı, diğer herkes bu ne biçim iş diyecek :)) Bir Akdeniz'li olarak başta bana da garip gelmişti.
Bu sebepten dolayı 2 ay anca dayanıyor.
Bende zeytinyağı kullanmıyorum. Sadece sıvı yağ kullanıyorum
Mutfakta attığımız adim yağ ile oluyor ne alaka az gidiyormuş bana 3 hafta bile gitmiyor 6 kişiyiz
Aynen öyle
Bize 1.5 2 ay gidiyor canım
2 biz 2 de çocuk
Ben kati yağ ile birlikte kullaniyorum yemeklere
Poaca börek çörek yapıyosam 1 ay gitmez bana😅
Onlarida sık yapmam , yaparsam bı ay bile yetmez.
Bizde 6 kişilik bir aileyiz 20 gün bir ay gibi sürede bitiyor su niyetine içmiyoruz ki erken bitsin
İnan israf eden bir insan değilim çokta dikkat ederim ama bu kadar zaman yetiyor. O böyle yaptığı zaman yağ bitince istemekten çekiniyorum
Şaka mı yapıyorsun çok herhalde hiç yağ kullanmıyorsun 😁
☺️
Evdekini takip eden erkeklerde mi varmış ? Benim eşim evde ne var, ne kadar gidiyor , ne zaman aldım vs hiç bilmez , ben paramı alıyorum bittikçe alışveriş yapıyorum
İlçede oturuyorum Çarşı çok uzak bize,mecbur alış verişi eşim yapıyor onun için biliyor.
Hiç mi market yok canım ?
Mahalle de yok . Alış veriş için arabayla gidip gelmemiz gerekiyor.
6 kişiyse bence çok iyi annemler 4 kişi 1 ay olmadan bitiriyor biz 3 kişiyiz 1 buçuk 2 ay yeter hatta daha fazla bence
Bana göre de gayet iyi gidiyor.
Biz 18 kglık alıyoruz bilmiyorum o yüzden ne kadar gittiğini
Bende genel olarak 18 lt alırım iki defadır beş litrelik alıyorum oda bu kadar Zamanda bitince göze geliyor galiba.18 lt. de dört beş ay gidiyor bize.
Biz yazın aldıydık hangi aydı bilmiyorum ama o yüzden ne kadar gittiğini bilemicem
1 ay, 35 gün taş patlasin 40 gün yeter.
Aynen
Kayınvalidem tereyağ sarıyağ felan yapıyo veriyo sıvıyağı genelde poğaça tatlı kızartmada felan kullanıyorum 3 kişiyiz bu arada 2 ay anca gidiyo ona rağmen
Teşekkür ederim
Tatlı kek vs yapıyorsanız 1 ay gider biz 3 kişilik aileyiz tereyağ zeytinyağı ve sıvıyağ hepsinden kullandığım için 5 lt sıvıyağ 2.5 ay gider
Yapıyorum canım okula giden iki kızım var bunların beslenmesi için yapıyorum.
2 kişiyiz 2 ay gidiyor. Bence normal 6 kişiye göre. Kaynanamlar 8 kişi neredeyse ayda 10 litre gidiyor
Ben kekte ,pogacada kullnmam kızartma,yemek ve salatada kullanırım. Yılda 20-25 kg gider pintilikte yapmam zeytin bahçemiz var bedava yani ,banada fazla geldi.
Düzeltme:6 kişilikse aile normal biz de iki yetişkin iki bebek var
Okula giden iki kızım var bunların keki poğaçası sürekli olur. Bide benim en küçüğü dört yaşında büyüğü 17 yani çocuklarımda çok küçük değiller. Eskiden iki üç ay giderdi ama çocuklar okula büyüdükten ve okula başladıktan sonra daha çabuk bitiyor.
Çocuklar büyüdükçe yesin yeterli denilip herşey yapılıyor çok iyi anlıyorum sizi. Bir ay eşiniz yapsın yemekleri anlar o zaman yetip yetmeyeceğini:) hemde sizde dinlenirsiniz
Pasta börek kek yapınca hızlı bitiyo. Birde aldığım yeni yagdanlik sanki hızlı bitiriyor yağı 😂😂
5 kişilik aileyiz 20 gün gitmez ama yemekli çok misafirim gelir evli olan oğlan haftada üç gün yemeğe gelirler 8 kişi oluruz
1,491,025 soru
24,366,628 cevap
347,631 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın