0 oy
379 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (18 puan) tarafından

Çok kararsızım 1+1 45 metre kare ev yenidoğan bir bebek 3 yaş çocuk bir karı koca yetermi sizce eşim allalim diye tuturdu bende o kadar eşyanız var yetmez dedim şuan kirada 2+1 de oturuyoruz esyizin yarısında satilcak eğer tutarsak çocuğun oyuncaklari dedesinin evinde durcak gitmiycek çünkü sığmaz   yada alıp kiraya mi vermek mantıklı sıfır bina zaten tutan olur illaki 

17 Cevaplar

+3 oy
önce (3,145 puan) tarafından

Bana göre 1+1 ler çocuklu aileye göre asla değil. 

önce (18 puan) tarafından

Çocukla zor tabiki çocuk olmasa hadi neyse gene yaşarsın 

Hem sigilmaz hem de 1+1leri çok kötü amaçla kullananlar çoğunlukta. Onlarla aynı binada olmak zorunda kalirsiniz

Aman ya o zaman. Daha da kötü 

-Reklam-
+2 oy
önce (5,892 puan) tarafından

çocuklar büyüyene kadar idare edilir ama sonrasında çok zorlanırsınız. 

büyük olan ilkokula başladığında sıkıntı olmaya başlar bence. 

tabi insan mecbursa tek göz odada yaşar. birkaç sene dişimizi sıkarız sonrasında daha büyük eve geçebiliriz diyorsanız çok iyi olur, kirada oturmaktan iyidir

ya da zırt pırt taşınmak yerine o 1+1 evi alıp kiraya verip siz de başka eve kirada oturursunuz 

Evet şuan coccugum büyük olan 3.5. yaşında yakınca okula gidicek ve illaki oda istiycek kendine dedimde. Biz solanda yatarız odayı ona yaparız diyor  

önce (5,892 puan) tarafından

yatağı topla kaldır kolay iş zannediyor galiba eşin

+2 oy
önce (24,428 puan) tarafından

Ben alsam da yatırım amaçlı alır kiraya verir kendim daha büyük bir evde oturum aşağıda bir arkadaş daha yazmış aile apartmanı olması çok önemli senin çocuğunun sesi onlara dert olmamali onların varlığı senin için sorun olmamalı ben ilk atandığımda bekarken oturdum üstte öğrenci gençler vardı küfürleri bel altı şakaları çok iğrenç muhabbetleri vardı 

+1 oy
önce (161 puan) tarafından

1+1 ın yatak odası da aman aman büyük olmaz 4 kişi nerde yatacaksınoz süpürgesi viledası ıvır zıvırı herşeyin ortada çok dağınık olucak evin sürekli dapınık olucak 

Çocuklar büyüymce iyice sıpamıyacaksanız 

Bence zor ben 2+1 eve bir oda kiler şeklinde 3 kişi sığamıyorduk gene oluyo tabiki ama çok zor 

Kiracıya versen sen oturmadan sıfır evi mahveder 

Ama elinde bir para bu parayı heba etmek istemiyorum diyorsan al grne biriktir 1 2 sene idare et büyük eve geç ama zor 

İmkansız evet oda en iyisi bence beklemek ya ilerde nasıp olur belki 2+1 Allah bilir 

Araştır hemen tok olmaz bekleyelim deme eşler hemen va geçiyorlar sonsuza kadar rafa kalkıyor sonra 

Araştıralım de hergün ev bak sahibinden gir incele ara ara ev fiyatları düşüyor ara ara acil sarılık evler çok uygun fiyata düşüyor 

Biz mesela 5 6 ay baktık gelmediğimiz ev kalmadı en son 3+1 evi 2+1 fiyatına bulduk ve 2+1 alıcakken 3+1 aldık mesela sürekli bakmam gerekito

O zaman arastiralim diyeyim bakalimda hep acele etmelyelim diyeyim 

Aynen biraz daha bakalım belki daha güzel evler denk gelir acil satılık lar falan çıkar de 

Yine sizin bileceğiniz iş 

1+1 eve sığsrım ben derseniz alın ama sonra çok pişmN olursun 

Sigmak imkansız ya hiç kolay değil en iyisi sabırla beklemek 

+1 oy
önce (830 puan) tarafından

esin ev alalimda nolursa olsun dio heraldede 1+1 evde bir karinloca bile yasayamazki. evli insanin isi degil o. cocuk buyuyecek odevi olacak digeri uyuyacak siz oturacaksiniz misafir gelecek. yenidogan bebek hep yenidoagan kalmayacakki suan koltuk

ustunde bi karis yer kaplio

Evet xxaten büyük cocugum 3.5 yaşında okula basliycaz ilerde ve ayrı oda istiycem eşim  acele ediyor ev olsun bizim olsun diye ama sonrasında sıkıntı yasiycamizi hesaplamıyor büyük ihtimalle  zaten krediyle alicaz sonradan istesek sikinti yasadimizda taşınma gücü tekrar zor olucak  misafirimiz de olcak yenidoğan çocuk olunca illaki sikis tepis çok zor 

O zaman hiç olmaz tabi bir aileye göre değil hiç 

önce (830 puan) tarafından

bide 1+1 i satmakda zor. hafi sigamadimiz cocuklar buyudu diyelim on seneye en fazla sigmican. evi satmak istesen kimse almazki. anca yatirimlik pram degerlenir diye dusunen biri alir yada alip sevgilisini eve ayacak bi capkin adam alir yada gunluk kiraya verecek bi pzvnk alip gunluk kiraya veirr. kolay kolay bi alici cikmaz

Evet 1+1ler günlük kiraliga çok kullanılıyor. Bizim evin arkasına 3 temel attılar 1+1 yani amaç ne anlamıyorum. İnşallah hepsi ellerinde kalir. bir de güya aile yılı ilan edildi ama insanlar resmen ya yalnız yaşamaya ya da böyle evlilik dışı ilişkilere yönlendiriliyor. 1+1in olduğu binadan uzak durun bence de post sahibi 

Dikkate Alican ve eşimi vazgeçircemn

+1 oy
önce (6,177 puan) tarafından

Alıp kiraya vermek elbette. Hiçbir özel alanınız olamayacak. 1+1 yeni evliye bile küçük kaldı iki 2 çocukla çok çok zor. 

Kiraya vermek istesek daha iyi olur tabi sıfır bina ve nerdeyse hoş illaki çocuksuz veya tek çocuklu Aile oturur uygun da veririz kiraya öyle yüksek tutmayız da zaten 

önce (6,177 puan) tarafından

Fiyatı sizin bielceğiniz iş ama 1+1 iki çocukla gerçekten çok çok zor. Misafirin asla gelemez. Ekstra odan yok yatak yorga, kuru yiyecek, kiler gerektiren tüm ürünler hepsi senin odanda olacak. Yoklukta olsa gidilir evet ama B planı varsa 4 kişilik aile kalamaz.

+1 oy
önce (8,849 puan) tarafından

Beklemek mantık dışı. Şu an gücünüz neye yetiyorsa onu alın asla beklemenizi tavsiye etmem. Ev bulacağım derken fiyatlar hızla yükseliyor. Alın bu evi verin kiraya ileri de satarsiniz. Bu arada benim arkadaşım da 1+1 evde iki çocuklu yaşıyor biri 8 biri 4 yaşında 

Metre karesi yüksektir belki bu çok ama çok ufak hani gardrop bile sığmaz bı yatak birde iki koltuk gidip yeridne baktım 

önce (8,849 puan) tarafından

Yani 50 MT falan orası da çünkü bizim ev 2+1 60 mt aynı apartman. Yatırım amaçlı alınabilir tercih sizin elbette 

+1 oy
önce (23,437 puan) tarafından

Arkadaşım oturuyordu. Yakınlarda 3+1 e tasindi. Zorlandı tabi kolay değil. Ama başka şansıniz yoksa yapacak bişey yok. Birkaç sene oturup üzerine biraz daha koyup 2+1 e cikabilecekseniz olur bence. Dayanılır 

Eşim 2+1 e cikammaiz ilerde imkansız diyor o 1+1 alıp kredi çekip şuan orda oturma taraftarı 

önce (23,437 puan) tarafından

Şuan 1+1 de oturup ileride 2+1 e cikacaksaniz olur. Ama hep 1+1 de oturmak 2 çocukla coook zor. Birkaç sene dayanılır diş sıkılır. Ama her zaman olmaz çok zor daha doğrusu. Eğer alınacaksa alınır kiraya verilir onun kirasinin üzerine biraz daha koyup kendi evinizin kirasını ödersiniz. 

+1 oy
önce (6,951 puan) tarafından

Size yetmez iki çocuk salonda mı yatacak paranız buna yetiyorsa eğer alın kiraya verin ama sen oturma iki kişilik aileler için uygun küçük evler

Ya bakam öyle yapacaz yarın bakacaz bir tane daha var 1+1 kiraya veririz olmadı illaki bulunur kiracı 

önce (6,951 puan) tarafından

Benim karşı bina 1+1 iki yıllık bina alanlar iki kişilik ailelere kiraya verdi 65 m2 burası geniş daireler biraz daha büyük bulursan iki kişilik iyi bir aileye kiraya verebilirsin

+1 oy
önce (1,167 puan) tarafından

Al hemen kaçırma kiraya verirsin kuzu... 

Paranı bi yere bağla bu zamanda

İlerde satarken ama zorluk olurmu verip de ben onu başka 2+1 bulup almak istesem 

önce (1,167 puan) tarafından

Her malın alıcısı mutlaka bulunur.

+1 oy
önce (4,969 puan) tarafından

Evi almak için kredi çekmeniz gerekmiyorsa alıp kiraya verebilirsiniz. Ama kredi çekecekseniz hem kiranın üstünü tamamlamak hem kredi ödemek sizi biraz zorlayabilir mi bunu hesap etmeniz lazım. 

Kredi çekip alacağız hesaplama yapcaz zorlar ama yenidoğan bebek masrafı avr birde

+1 oy
önce (76 puan) tarafından

Bence alın canım çocuklar salonda yatar bırer besık koyarsınız büyüyunce degıstırırsınız evı fırsat varken kacırmayım evet zor olur ama hersey zor zaten en azından kendı evınız olur 

Tabi öyle hayat  zor da ama zaten kredi çekip alacaz az bi miktarda elimizde var biraz daha bekleyip 2+1almak daha iyi dehilmi 

önce (76 puan) tarafından

Öyle bir imkanınız varsa para bırıktırebılıyorsanız  tabı o daha mantıklı 

Evet var biriktirme imkanımiz 

+1 oy
önce (2,323 puan) tarafından

Görümcem yaptı o hatayı şimdi bin pişman 3 cü cocuguda oldu zor sığıyo eve keşke almasaydık sizi dinleseydik diyo ama iş işten gecti çok uyardık bizi dinlemedi 

+1 oy
önce (1,962 puan) tarafından

Komşumuz 1+1 evde 4 cocuk büyüttü, zorlarsan olur ama ben istemezdim canım herkesin kendi tercihi tabiki birde imkanlar, sonradan satarsanız belki bir süre gider ama içine taşınınca başka yere gitmek cok zor

İçine taşınınca eşim hep otururuz diyor sarsak bile zor diyor zaten şuan hespaaldik 10 yıl  kredi oduycez zorlar yeidognsn çocuk olcak çocuk okula basliycak 

+1 oy
önce (4,119 puan) tarafından

Cok küçük simdi tamam dersin sonra zaten sigamiycaksin eve

Evet sigmamiz imkansız bunu çevremizde diyor eşime ama eşim evde top mu oynuycaklar  diyor 

önce (4,119 puan) tarafından

Erkekler bazen böyle saçmalıyor 45 m2 ev ne bekliyorki

0 oy
önce (25,557 puan) tarafından

Yengem de bir heves aldı tek cocukluydu o zaman asla yetmiyor canım almışken biraz daha büyüğüne bakın sonra ömür boyu pişmanlık 

Ah canm anlatamiyoruz eşime çevremizde diyor ya al kiraya ver sığmazsin diyor iki çocuk eşyası sizin eşyanız eşim ama takmış alıp oturcam diyor 

önce (25,557 puan) tarafından

Hakkınızda hayırlısı olsun ❤️ Rabbim daha iyilerini güzellerini nasip etsin ☺️

+1

Amin inşallah Allah her kirada zorluk çekenlere gönlüne göre versin 

0 oy
önce (7,278 puan) tarafından

Hayır ya yetmez

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 337 göst.
2 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu