Mehaba hanımlar napiyosunuzz , yaptınız mı yemekleri, benimki bitti sayılır, sebzeli tavuk haşlama yaptım akşama pilav salata yaparım bide bisküvili pasta yaptık kızımla ❤️ şimdi bu yakışıklıyı emzirirken bi kahve molası vereyim dedim:) sonra bulaşık makinesi boşaltmam lazım en sevmediğim iş:(((( sizin bitti mı işleriniz
Oğluşum hasta pek bir iş yapamadım. Sürekli sarıl bana beni sev diyip duruyor bende tavuk hasladim suyuyla da çorba yapicam pilavda yaparım
ellerine sağlık canım, çok geçmiş olsun bu aralar herkes hasta kızım da yeni iyileşti
İşimde kahvemde bitti yemek düşünüyorum
Ellerine sağlık, afiyet olsunn🫶🏼
Ankette işin bittiği nerde görülmüş olsaydı basacaktım 😂
benim de içimden geçti 😂😂
Kolay gelsin canım ellerine sağlık ❤️bulaşık makinası boşaltmaktan bende nefffrreeet ediyorum 😅eşim sabah nöbetten çıktı uyudu uyandı 1 gibi o sırada eşimle kahvaltı yaptım çocukları erken yedirdim evi toplayacam daha hastane hastalık derken hiç halim yok birde topluyorum topluyorum aynı canım sıkılıyor en iyisi yapmamak 😅 akşama Allah nasip ederse balık yapacam
ohh çok severim balık bende geleyim kız 😂 afiyet olsun canım şimdiden. çocuklar nasıl oldu iyiler dir umarım
Gel vallahi başımın üstünde yerin var ❤️🤲 şükür toparlıyorlar hergün birkaç kez burunlarını yıkıyorum havalarını veriyorum oğlum yemek seçer kavga dövüş bişiler yediriyorum iyi olacaklar inşallah 🤲🤲
Allah razı olsun canım ❤️
İnşallah daha iyi olurlar inşallah, rabbim şifa versin. zaten yemek yemiyorlar hasta iken iştahlari temelli gidiyor, benim kız da öyle:((
İnşallah canım Allah tüm evlatlara şifa versin inşallah 🤲evet maalesef öyle iştahsızlık oluyır
Dışarda işlerim vardı kızı kreşe atıp çarşı cıktım kahvaltı yapmadım yol ustunde doner aldım sonuc şuan zor bela soganlı doner yıyorum hıc sevmem ciğ sogan :/
rahatsız ediyorsa soğan koyma deseydin kız
Hiç aklıma gelmedi turşu koyma dedim sogan aklıma gelmedı
Oğlumu okuldan alıp geldim kızımı uyuttum şimdi oglan yemek yiyor akşama arkadaşlarım gelcek çaya ev süpürülcek birde şehriye salatası kaldı yapılcak bulaşık makinesi boşalcak benimde
kolay gelsin canım, iyi eğlenceler şimdiden
Öğlen 1 e kadar iş bitti kızı okula bıraktım geldim arkadaşla bı kahve içtik şimdi küçük kızı uyutup çamaşır asacam aksamada ciğer sote pilav sebze çorbası yapcam o arada makinayı bosaltirim bizim işler hiç bitmez
afiyet olsun canım sizede
Etli nohut yanına da makarna yaparım herhalde ya bilemiyorum bi de salata ve ayran.
ellerine sağlık, afiyet olsun şimdiden.
Dünden biraz kapuska yemeğim kaldı buzluktan da köfte çıkardım yanına da pilav ya da patates kızartması salata yeterli bu kadar 🤗 işlerim çoktan bitti bir duş aldım Allah nasip ederse yasin okuyacam
Afiyet şifa olsun şimdiden canım size de maşallah kuzuya da 🤩🐣
Çok teşekkür ederim canım yeni yeni kendime geliyorum çok şükür canım Allah razı olsun mide bulantısı beni mahf etti inanki gerisi çok şükür iyi gidiyor 💜
zaten o mide bulantıları mahvediyor insanı:(( ilac işe yaramıyor mu?
İçiyorum canım prilam vermişti doktor daha yeni yeni düzeldi sayılır
iyi bari prilalam rahatlatıyor canım, ben kızıma hamileyken doğuma kadar kullanmıştım valla
Bende kızım da hiç sıkıntı yaşamadım canım bu çok farklı gerçi her gebelik bir olmuyor işte
Salonum camasirlarim kaldi oglumu uyutuyorum suan yemek.ne yapsam diye dusunuyorum
kolay gelsin canım
Garibanın yüzü gülür müüğ ne iş bitiyor ne yemek derdi 😮💨 balık salata edeceğim bende
valla doğru diyorsun, afiyet olsun sizede
Ne isi kiz sabahtan beri peteklerde camasirlari topladim bi yatak odasini duzelttim bulasik makinasini doldurdum oralari hep supurdum banyomu temizledim oyle ustten komsum yazdi nasil oldun diye yardima geliyim dedi sagol hallederim mutfak kokuyo sadece dedim o ds yrmek yapmis getirmis Allah razı olsun bi salonum dagikti onu topladi et cikardiydim buzluktan kavurup buzluga koyarim yemeklere pratik oluyo dedim kan akitmis oylece dograyip ocaga koyamadim onu da yapti gitti sagolsun birer kahve ictik gitti cocuga gel bize annen uyusun biraz dedi de gitmedi bizde karnimizi doyurduk simdi salona bi supurge tutcam sadece yemek derdim yok bugun
Çok geçmiş olsun böyle arkadaşları seviyorum benimde var öyle herturlu imdadıma yetisen çok değer verdiğim arkadaşım bazen diyorum iyi bir dost en yakın akrabadan daha iyidir diyr
@Sare-Asel hamileyim canim ondan
@Nezireeylul benimde bitane bu komsum var zaten yoksa kac gundur halimi annem biliyo gelipde bi destek olmadi baska kimsem yok Allah bin kez razi olsun ondan kendininde var 3 bucuk yasinda o cocukla usenmedi yapti ama o da gurbetci burda kimsesi yok benden baska bende herseyine yetisirim onun iclikofte manti yapar buzluguna koyariz bi isi olur cocugunu birakir cani bisey cekse cekinmez soyler bana memlekete giderler bende onlar gelmeden yemegini hazir eder gonderirim gelince hazir oturup yesinler diye birbirimize destek oluyoruz insaAllah bozulmayiz eslerimiz cocuklarda yasit arkadaslar Rabbim muhabbetimizi bozmaz insaAllah valla Allah razı olsun corbamdan sulu yemegime pilavima kadar yapmis yogurt bile koymus baskasi olsa bi tabak bisey getirir
aaa çok sevindim hayırlı olsun canım inşallah sağ salim kucağına alırsın inşallah ❤️
Amin inşallah benim arkadaşda aynısı bir sokak altta oturur ona bişey olsa ben bana bişey olsa o yetişir 11 yıllık arkadaşım artık arkadaş değil bana bacı oldu
Amin kizlar insaAllah nezire Allah daim etsin
Yeni başlıyor 😄
kolay gelsin o zaman:))
Teşekkür ederim canım
Makarna köfte patates bide salata yapicam daha hiçbirini yapmadım kalkıcam şimdi bebiş yeni yattı yaa hiç yatmıyor
en sevdiğim menü:))
afiyet olsun sizee
Teşekkür ederim
1,496,987 soru
24,454,224 cevap
354,231 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın