0 oy
605 göst.
Diğer kategorisinde (36,153 puan) tarafından

Gunoooo kızlar 🩷🌸🍬💕

K.peder hastaydı bayadir eşimde yanına gitmiş bugün hastaneye götürecekti kızımda dedesini çok sever telefonda sesini duyunca görüntülü konuşmak istedi aradık babam annem kızım hepimiz konuştuk k.pederle herşey çok güzel güldük eğlendik moral verdik adama iyi olacaksın vs takma kafana diye birden sesi soluğu çıkmayan kaynanam kenardan sinsi sinsi izledigine eminim .. 

Birden telefonu pat diye aldı konuşuyorduk siz çok konuştunuz verin ben torunlarimi gorcem dedi aldı konsutuk onla da iyi güzel kızımı görmek istedi gösterdim abowwww bu çocuk ne kadar zayıflamış hiç bakmamıssin ananın evinde salmissin oğlumda aynı şekilde başladı annemle babam çok kırıldı ki babamda ben gibi lafını esirgemez ee siz baksaydiniz da gelmeseydi o zaman 2 çocukla kızı bir başına birakmissiniz ben konuşmuyorum diye siz kendinizi bişey sandınız ben konuşursam hiç güzel şeyler söylemem falan dedi güle oynaya başlayan konuşma birden tartışmaya döndü, babam bakın ben susuyorsam oglunuzla kızımın yuvası yıkılmasın diye yoksa az çok herşeyi biliyorum göndermem bu kızı haberiniz olsun dedi kapattı ama çok durgun ve üzgün ortada hiç bişey yokken ve gayet herşey guzelken içine etti annem de üzüldü babamda ki gayet herşeyi bol bol alıyorlar yapıyorlar bu Kaynanalar kapatılsın sabah sabah moralimin içine etti ...

22 Cevaplar

+2 oy
(184 puan) tarafından

Baya sinir bozucu bi olay yaşamışsın ama babanız iyi demiş ağzına sağlık buda kaynananıza umarım kapak olmuştur 

(36,153 puan) tarafından

Ne dedim sanki de hemen sizi bosatmaya kadar getirdi diyormuş . O hep haklıdır asla hatasını kabul etmez 

(184 puan) tarafından

Edepli edebinden susar edepsiz ben susturdum zanneder bazen susmamak gerek böyle edepsizlere ben bile sinir oldum

-Reklam-
+2 oy
(1,523 puan) tarafından

Senin tek çözümün ayağını komple evinden hayatından kesmek. Çocuğu mu görmek istiyor ? Kocana ver götürsün 1 saat görsün geri getirsin. Almayacaksin evine oldu bitti.

(36,153 puan) tarafından

Ben şuan annemlerdeyim bayadir görmüyorlar diye aradık annemler de yanımda ya böyle bir patavatsızlik beklemiyordum açıkçası 

(1,523 puan) tarafından

Ben senin kaynanani senden daha iyi tanıdm valla nur 😂

+1 oy
(1,463 puan) tarafından

Lafı söyleyen cevabını alır . Öyle konuşayım konuşayım inşaların huzurunu bozayım yok . 

Benim kaynanam da geçen eşimle görüntülü konuşurken ayy evde dura dura çürümüşsünüz torunuma al biraz bana gel dedi 😐 bir insanın ailesiyle vakit geçirmesine bile katlanamıyor kadın 

(36,153 puan) tarafından

Bizlerde mi böyle olcaz acaba ne kadar Garipler ya

(1,463 puan) tarafından

Nasıl oluruz bilmiyorum ama böyle olmayacağımız kesin . 

+1 oy
(6,418 puan) tarafından

En iyide aynı bosver bir tek onlar iyi bakıyor zaten 😊

(36,153 puan) tarafından

Kız nerde iyi bakıyor ağzına bir lokma vermez burdada herkes yesin diye uğraşıyor bazen abur cubur vs verip beni delirtiyorlar ama genel olarak ellerinden geleni yapıyorlar 

+1 oy
(740 puan) tarafından

Ayyyy bosver.  Hepsi ayni  hiç deyişen yok benimde eltim öyle ayy çocuklar cok zayıflamış yemek vermıyormusun dediler bi ara kayanamda ordaydı dedi evet yemek yemiyorlar heralde sadece anneleri kilo alıyo bende deim. Ben onları ac bırakacak kadar vicdansız bir insan degilim  cok şükür benim cocuklarmıa verdigim yemeği siz çocukları ıza vermiyorsunuz ama sizin cocuklar duba gibi oluyor bende bunu anlamadım benim cocuklar hiç yerlerine durmazlar oturmazlar o yüzden kilo almıyorlar sizin cocukularınız yediği yerden kalkamıyor cok sülür saglık sorunları yok gerisi BOŞ BENİM İÇİN DEDİM KİM NEDERSE DESİN 

(36,153 puan) tarafından

Elti ne alaka o niye karışıyor hadi kaynana neyse diyoruz da

(740 puan) tarafından

Valla karışıyor hani bi post acmıstım yaa kaynanaya ilgili üvey annesi bakmadı yengesi büyüttü diye massallah eltim kaynanam gibi zaten Hersek'in bir kaynanası var brnim iki tane var 

+1 oy
(9,678 puan) tarafından

o kaynanaya böyle cevaplar şart. illa huzur bozacak işte

(36,153 puan) tarafından

Kıskançlıktan ne yapacağını şaşırdı 

+1 oy
(26,879 puan) tarafından

Bütün kaynanaların klâsik lafıdır bakmamışsınız zayıflamış gözünde tartı var mübarek her şeyi biliyor:) babanın tepkisi olayı büyütmüş evet ama iyi de olmuş bence istediğini söyleyen istemediğini işitir. 

(36,153 puan) tarafından

Babam susmaz annem huzuru bozulmasın der sineye çeker de 

(26,879 puan) tarafından

Dengeliyorlar işte birbirlerini benimde annem susmaz :) genelde babam daha idare etme modunda bir tek eşim beni hamile iken 1 1.5 ay kala doğuma yaşadığımız şehirde yalnız bırakmıştı onu da tesadüfen babama demişti de babam eşime hadi benim kızımı düşünmüyorsun da karnında senin çocuğun var onu da mı düşünmüyorsun diye azarlamıştı eşimi 

+1 oy
(1,998 puan) tarafından

Babanın ellerinden öperim. Valla içinizde kalıp size dert olacağına söylemişsiniz onlara ders olsun. Daha sana bişey diyemezler baban öyle ayar verdikten sonra 

(36,153 puan) tarafından

Bence de bu tepkiyi beklemiyordu annem gibi susar sandı 

+1 oy
(1,896 puan) tarafından

Ay moralinizi bozmuş tamam ama şöyle düşün en azından baban içini rahatlatmış  Ağzının payını vermiş. Ben olsam kapattıktan sonra keyfim gelirdi ne güzel konuştun diye 😀 babam laf sokunca bı gülüyoruz biz de :) moralimiz düzeliyor

(36,153 puan) tarafından

Annemle babamın morali bozuldu ama çünkü her konuda destekçiler bu nankörlük oldu

(1,896 puan) tarafından

Kaynananın ne mal olduğunu biliyorlarsa takmasinlar pek 

+1 oy
(33,527 puan) tarafından

Senin kaynananı dünyadan göndermek lazım bacım Allah düşmanımın başına vermesin ne biçim karı bu böyle ne bitmez kini varmış 

(326 puan) tarafından
+1

Benimkide öyle belki inan bacımın kaynanasından daha kuma gibi bana🫤

(36,153 puan) tarafından
+1

Kiskanc istiyor ki aileme gitmeyim aileme değil onlara düşkün olayım onlara boyun bikeyim ailem arkamda olmasın ki onlara muhtaç olayım 

(326 puan) tarafından
+1

Benim ailemde gelip gitmez pek bana aman yok yuvan bozulmasın aman belki eşinin ailesi istemez onlara ne ya ayrıyım işte ailem öyle yaptığı için beni çok eziyorlar çünkü ailem gelip gitmeyince nasıl olsa kimsesi yok diyorlar Çok çekiyorum çok

+1 oy
tarafından

Senin adına hem üzüldüm hem sevindim . Sevinmemin sebebi ailen sahip çıkıyor. Dag gibi arkandalar lafın altında kalmamislar. Keşke dilini tutsaymis hain kaynana . Hem kayinpederin hem esin üzülmüştür 😏😏

(36,153 puan) tarafından

K.peder mahçup oldu 

+1 oy
(4,173 puan) tarafından

Böyle babalara ihtiyacımız var ne güzel tak tak söylemiş benimki hiç karışmaz ses etmez o yüzden değerimiz de bilinmiyor

(36,153 puan) tarafından

Benimki de susardi ama çocuklar gayet kilo aldı ikiside giyiminden yemesine karar herşey fazla fazla yapılıyor Allah razı olsun nankörlüge tahammül edemez 

(4,173 puan) tarafından

Enniyisini yapmış 

+1 oy
tarafından

Baban ağzının payını vermiş valla helal olsun kızının arkadında en azından gurur duy babanla 🤗

(36,153 puan) tarafından

Her zaman duyuyorum ❤️💪🏻

+1 oy
(8,135 puan) tarafından

Vallahi babana bravo çok iyi güzel demiş senin eşin laf söyletmeyecek ne diyorsun sen anne konuşma diyecek şimdi kaynanan yüzsüz ve utanmadan gelir bide senin evine hiç bir şey olmamış gibi kalır yer içer yatar Allah sabır versin inşallah

(36,153 puan) tarafından

Yapar utanmaz ki .. eşim bıktı artık çünkü asla bağırış cagirisla susturulcak biri değil daha çok uzatır susmaz 

+1 oy
(3,149 puan) tarafından

Benimkiler söylemez böyle..aman kalbi kırlır diye şükür ben  taramalı tüfek gibiyimde 👌

(36,153 puan) tarafından

Hakedene hakkını vermek lazım 

+1 oy
(12,822 puan) tarafından

Babanın ellerinden öpüyorum helal olsun o babaya.. az gözü korkar belki kaynananın.. senin kaynananın özellikle kapatılması lazım çok haklısın😠 densiz kadın..

(36,153 puan) tarafından

Böyle böyle kapatcaz inşallah 🤣

+1 oy
(326 puan) tarafından

Benim oğlumun kilosuda gayet yerinde ama o kuma kaynanam her geldiğinde ki pederim ve kocamın yanında ay bu ne çocuk bitmiş diyo yazık ya diyo pisikolojimi bozdu her gelişinde onunla çatışmasakta artık tüm hıncımı onlardan değil kocamdan çıkarıyorum herşey kocada bitiyor oda anne neresi zayıf karım Gül gibide bakıyor dese bak bakalım kumam bidaha açar mı ağzını ama işte nerdeee bizde o koca😏

(36,153 puan) tarafından

Benimki ordayken asla demez oğlum bakıyor alıyor yediriyor size der babamın evindeyim ya ondan yapıyor 

(326 puan) tarafından

İyi bacım babanda iyi etmiş ağzına merak etme sen😉

+1 oy
(111 puan) tarafından

Dede nene çok mu lazım zaten.gösterme gitsin.yaptığını gavur yapmaz vicdansız karı.

(36,153 puan) tarafından

Kızımda görmek istedi yoksa aramazdm

+1 oy
(992 puan) tarafından

Babana helal olsun şaka yapıyo boşver felan deyip geçmemiş cevabını vermiş en azından 

(36,153 puan) tarafından

Aynen öyle 

+1 oy
(183 puan) tarafından

Ay Nur babanın ağzına sağlık ellerinden öperim ne de güzel söylemiş. Bu kaynanalar neden bu kadar patavatsız acaba ya valla kınıyoruz inşallah bizde böyle olmayız

(36,153 puan) tarafından

İnşallah canım inşallah 

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 532 göst.
4 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Muhammed.. (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,319 göst.
22 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sedadz (1,024 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 371 göst.
21 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde curious (1,185 puan) tarafından soruldu