Kayınvalidemle neden sürekli sorun yaşıyorum?

0 oy
910 göst.
Diğer kategorisinde (43,610 puan) tarafından

Gunoooo kızlar 🩷🌸🍬💕

K.peder hastaydı bayadir eşimde yanına gitmiş bugün hastaneye götürecekti kızımda dedesini çok sever telefonda sesini duyunca görüntülü konuşmak istedi aradık babam annem kızım hepimiz konuştuk k.pederle herşey çok güzel güldük eğlendik moral verdik adama iyi olacaksın vs takma kafana diye birden sesi soluğu çıkmayan kaynanam kenardan sinsi sinsi izledigine eminim .. 

Birden telefonu pat diye aldı konuşuyorduk siz çok konuştunuz verin ben torunlarimi gorcem dedi aldı konsutuk onla da iyi güzel kızımı görmek istedi gösterdim abowwww bu çocuk ne kadar zayıflamış hiç bakmamıssin ananın evinde salmissin oğlumda aynı şekilde başladı annemle babam çok kırıldı ki babamda ben gibi lafını esirgemez ee siz baksaydiniz da gelmeseydi o zaman 2 çocukla kızı bir başına birakmissiniz ben konuşmuyorum diye siz kendinizi bişey sandınız ben konuşursam hiç güzel şeyler söylemem falan dedi güle oynaya başlayan konuşma birden tartışmaya döndü, babam bakın ben susuyorsam oglunuzla kızımın yuvası yıkılmasın diye yoksa az çok herşeyi biliyorum göndermem bu kızı haberiniz olsun dedi kapattı ama çok durgun ve üzgün ortada hiç bişey yokken ve gayet herşey guzelken içine etti annem de üzüldü babamda ki gayet herşeyi bol bol alıyorlar yapıyorlar bu Kaynanalar kapatılsın sabah sabah moralimin içine etti ...

22 Cevaplar

+1 oy
(6,037 puan) tarafından

Çok şükür ki babalarimiza ❤️❤️🧿🧿

(43,610 puan) tarafından

Dimi dağ gibi arkamızdakar

(6,037 puan) tarafından

Çok şükür bacım her zaman 🤲🤲🤲🤲

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Bacım eşinin artık annesine bir dur demesi lazım senin demenle anlamıyor oğlu artık kendine gelmesini ne konuştuğunu dikkat etmesi gerektiğini dedin yoksa aramıza mesafe koymak zorunda kalıcaz desin belki anlar

(43,610 puan) tarafından

Benim kaynana anliycak biri değil maalesef 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Kayınvalide ile yaşanan tartışmalar evliliği nasıl etkiler?
Kayınvalide ile yaşanan gerginlikler, eşlerin birbirine olan güvenini zedeler ve evlilikte iletişim kopukluğuna neden olur. Tartışmaların sıklıkla yaşanması, taraflar arasında duygusal mesafeye ve huzursuzluğa yol açar; bu durum uzun vadede çiftlerin birbirine karşı tahammül sınırlarını zorlayarak aile birliğine zarar verebilir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Aile içi tartışmalarda sınırlar nasıl korunmalıdır?
Aile içi tartışmalarda sınır korumanın en etkili yolu, eşlerin birbirine destek olup üçüncü kişilerin özel hayatlarına müdahalesine ortak bir duruşla engel olmasıdır. Özel alana saygı duyulması gerektiğini net bir dille ifade etmek ve tartışmaların çiftlerin mahremiyetini zedelediği durumlarda görüşmeyi sınırlamak, sağlıklı bir ilişki dinamiklerini korumak için gereklidir.
Eşlerin ailesiyle olan sorunlarında nasıl davranılmalı?
Eşlerin ailesiyle yaşanan sorunlarda eşler arası açık iletişim kurmak ve taraf tutmadan çözüm odaklı hareket etmek esastır. Sorunların büyümesini engellemek adına ebeveynlerle mesafeli ancak saygılı bir ilişki sürdürülmeli, tartışmalı anlarda ise tarafların duygularını sakin bir dille ifade ederek ortak bir tavır geliştirmeleri sağlanmalıdır.
Torun bakımı konusunda kayınvalide ile anlaşmazlık neden olur?
Torun bakımı konusunda yaşanan anlaşmazlıklar, genellikle ebeveynlerin çocuk yetiştirme tarzına dışarıdan gelen eleştirel ve müdahaleci yaklaşımlardan kaynaklanır. Özellikle çocukların sağlığı veya fiziksel gelişimi hakkında temelsiz iddialarda bulunulması, ebeveynlerin kendilerini yetersiz hissetmesine ve doğal olarak savunma mekanizması geliştirmesine yol açar.
Kayınvalide ile yaşanan huzursuzluklar karşısında ne yapılmalı?
Kayınvalide ile yaşanan huzursuzluklar karşısında eşinizle duygularınızı paylaşarak ortak bir sınır belirleme stratejisi oluşturmalısınız. Tartışma anlarında sakin kalarak konunun çocuklarınız veya yuvanız üzerindeki olumsuz etkilerini dile getirmek, karşı tarafın sınır ihlallerini fark etmesine yardımcı olabilir; gerekirse profesyonel bir bakış açısıyla iletişimi yönetmek faydalı olacaktır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 750 göst.
4 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Muhammed.. (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,620 göst.
22 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sedadz (1,209 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 532 göst.
21 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde curious (1,721 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 538 göst.