0 oy
113 göst.
önce Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kizlar arkadaşa lazım. Gorumcesi aralarına giriyor ve eşi bu konuda yalan konuşuyor yalanlarını yüzüne vurmak için istiyor..telefonu kendi telefonuna bağlamış bağlı cihazlardan eşi gorrmus çıkış yapmış.bildiginiz farklı birşey varmi.

1 cevap

0 oy
önce (1,787 puan) tarafından

Telefondan telefona olmuyor diye biliyorum ama bilgisayar oluyor bilgisayara WhatsApp Web yaz kare kod isticek kendi telefonunda WhatsApp ayarlardan bağlı cihazlara gir orda karekod çıkacak onu bilgisayar a okut bağlanıyor bildirim karşı tarafa gitmiyor yani bizde gitmedi hala çocuklarımınınki tablete bağlı fark etmediler 

önce (75 puan) tarafından

Peki bağlı cihazlarda gorunuyormu.laptopu var arkadaşın ordan baglansa bağlı cihazlarda gorulurmu.kocsso baglicihazlara bakip cikis yapmis anlamamış ama arkadaşım baglandigi

önce (712 puan) tarafından

Aynı uygulamaya telefondan da bağlanıyor ama bağlı cihazlara girdiğinde orda telefon markası çıkıyor yine çıkış yapabilir ordan 

Onu bilmiyorum ben tablet bilgisayar dan yaptım burdan biri söylemişti zaten oldu 

önce (75 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Tablet yada bilgisayarda telefona baglandiginda  bağlı cihazlara bakinca  görünmüyor mu bağlı olduğu canim.bu önemli kız için.

Baktım telefondan görünüyor ben çocuklarıma yaptım onlarda pek o yerlere bakmadıkları için görmemişler hala şahsen eşime de yapsam 10 yıl geçse anlamaz telefon pek anlamaz stabil kullanıyor ama arkadasının eşi uyanıksa anlar bence yaa

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 699 göst.
0 oy
6 cevap 376 göst.
0 oy
6 cevap 844 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Nurayay (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 232 göst.
20 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fadik26 (1 puan) tarafından soruldu