Kizlar arkadaşa lazım. Gorumcesi aralarına giriyor ve eşi bu konuda yalan konuşuyor yalanlarını yüzüne vurmak için istiyor..telefonu kendi telefonuna bağlamış bağlı cihazlardan eşi gorrmus çıkış yapmış.bildiginiz farklı birşey varmi.
Telefondan telefona olmuyor diye biliyorum ama bilgisayar oluyor bilgisayara WhatsApp Web yaz kare kod isticek kendi telefonunda WhatsApp ayarlardan bağlı cihazlara gir orda karekod çıkacak onu bilgisayar a okut bağlanıyor bildirim karşı tarafa gitmiyor yani bizde gitmedi hala çocuklarımınınki tablete bağlı fark etmediler
Peki bağlı cihazlarda gorunuyormu.laptopu var arkadaşın ordan baglansa bağlı cihazlarda gorulurmu.kocsso baglicihazlara bakip cikis yapmis anlamamış ama arkadaşım baglandigi
Aynı uygulamaya telefondan da bağlanıyor ama bağlı cihazlara girdiğinde orda telefon markası çıkıyor yine çıkış yapabilir ordan
Onu bilmiyorum ben tablet bilgisayar dan yaptım burdan biri söylemişti zaten oldu
Tablet yada bilgisayarda telefona baglandiginda bağlı cihazlara bakinca görünmüyor mu bağlı olduğu canim.bu önemli kız için.
1,490,298 soru
24,356,043 cevap
346,750 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın