0 oy
115 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,894 puan) tarafından

21 aylık çok kötüydü ya Rabbim kimseye yaşatmasın gece hastaydı ateşi vardı hastaneye gittik boğaz enfeksiyonu olmuş dediler makrol dolven verdi onları icirdim ateşi düştü uyudu sabah 6:30 da ateşi çıktı tekrar carpol verdim çoraplarına limon sıktım uyudu bende yanında uzandım neyse saat 10 :30 gibi kalktık yatakta telefona bakıyordu bı anda kendi ni geri attı iki kolu kasıldı gozleri yarı kapalı sallanıyordu nefes alamıyor gibiydi hâlâ gözümün önüne geldikçe gözlerim doluyor hemen hastaneye gittik 3 dk falan sürdü nöbet sonra 8 saat gözetim altında kaldık bidaha olmadı kalıcı olmaz dedi doktor basit havale dendi ama ömrümden ömür gitti saatlerce baygın gibi uyudu kendine gelemedi sürekli hasta oluyo biraz ne zaman grip olsa ciğerlerine iniyo Ekim'de yogun bakımda yattık akciğer enfeksiyonundan 5 yaşında kızım var anaokuluna gidiyo onda hiç böyle şeyler yaşamadim acaba niye böyle oluyo bu çocuk hep hasta oluyo o kadar dikkat ediyorum ki yinede oluyo bende anlamadım artık annem diyo nazara geliyo bağışıklıga baktılar normal dendi düşük de değil ne yapsam ben şaşırdım artık her ay hasta oluyo bide daha önce havale geçiren çocuklar hangi ilaçları kullanmıyor acaba 

3 Cevaplar

+1 oy
önce (455 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Geçmiş olsun korkma benim oğlumda 2 yaşında geçirdi sıcak havale bu aynısını yaşadım o arabada o trafiğin içinde araçtan cikipta yolu açın oğlum ölüyor diye nasıl bagirdigimi bir ben bilirim bir Allah şükür daha da geçirmedi soğuk havaleden korkun diyor Dr lar şuan 17 yaşında ama hala ufak bir ateşte ödüm kopar

önce (1,894 puan) tarafından

Çok çok geçmiş olsun Allah uzun ömürler versin abla peki içtiği ilaçlara hâlâ dikkat ediliyor mu

Yok canım ne ilacı o epilepsi hastalarında olur bu ateşten dolayı bir havaleydi normal ilaçlar verildi kullanılınca bitti yani öyle devamlı bişey değil şuan verdikleri ilaçlar 

Amin inşallah cümlemizin evladına insallah

Yok bizedecilac vermedi de şey dediler bundan sonra doktora gidince havale geçirdigini söyle soğuk algınlığı ilaçları kullanması yasak tetikliyor dedi

Onu bı kaç sene soylemen gerekli ateşten kısa süreli havale geçirdi diye bunyeden de kaynaklı söylemiş olabilirler ama korkma onlar ilaç tetiklemistir diye demiş olabilirler soğuk havale geçirmesin yeterki

-Reklam-
+1 oy
önce (484 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun erkek kardeşim de böyle olmuştu 🥺 çok korkmustuk öldü sanmıştık köydeydik ulaşım aracı yoktu sağolsun bir komşumuz kardeşimi kucaklayip cadde yoluna kadar bağıra bağıra yardım edin diye gitmişti hiç unutmuyorm havale geçirmiş dediler gizli ateş 🥺o zamanlar 9 yaşlarında vardı şu an 18 yaşında 🩷 çok şükür o gün sadece 1 defalık oldu bir daha da olmadi 

Rabbim bidaha yaşatmasın gerçekten çok korkunç bi sabahti kasılmış şekilde kucağımda 5 dk da hastaneye gittik bayıldı sonrada kalbim yerinden çıktı o kadar korktum ki Allah kimseyi evladıyla sınamasin bizim hep hastane yakındı hem arabamız vardı o yüzden hızlıca müdahale edildi 

+1 oy
önce (4,244 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun,allah bir daha yaşatmasın. Benim oğlumda hastanınca, ablasına nazaran daha ağır geçiriyor. O yüzden o hastalanınca korkuyorum. Vücut direnci ile alakalı sanırım. 

Evet benim oğlumda öyle ablasına göre daha ağır geçiriyor her hastalığı bu sefer ben çok üzülüyorum diyorum ben mi iyi bakamıyorum ben mi ilgilenemiyorum ama herseyde bı hayır vardır diyorum ateşi çok yüksek değildi 38.2 de geçirdi ki bundan önce 39 Lara kadar ateşi olurdu 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 234 göst.
0 oy
5 cevap 240 göst.
+3 oy
22 cevap 744 göst.
4 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 381 göst.

Kategoriler

1,490,135 soru