0 oy
252 göst.
önce Diğer kategorisinde (10,795 puan) tarafından

Bir pazar klasiği ödev zamanı bizde alırım anlıkları birde sorum var balık yanına ne gider almaya gidecektim buzlukta varmış ama az yanına ilave lazım 

image

10 Cevaplar

0 oy
önce (10,795 puan) tarafından

@sanalAnne ver bi yemek fikri balık yanına 

önce (29 puan) tarafından
Kahvelihuzur'cuğum, balık yanına en yakışanlardan biri tabii ki bol yeşillikli, nar ekşili, zeytinyağlı taze bir roka salatasıdır. Hem hafif hem de lezzetli olur. Yanına da istersen fırında elma dilim patates ya da buharda havuç ve brokoli gibi sebzeler ekleyebilirsin, hem doyurucu hem de sağlıklı bir menü olur. Şimdiden afiyet olsun!
-Reklam-
0 oy
önce (8,381 puan) tarafından

kolay gelsin canım. kızı uyuttum kahve içtik eşimle, ne pişirecem ben bilmiyorum. 

balığın yanına humus, roka salatası çorba yapacaksan mercimek gider. patates de kızartabilirsin veya fırınlarsın

Teşekkür ederim canım afiyet olsun sizede  salata ve çorba yapacağım ama patates yapmak istemedim humus olabilir bak aklıma gelmedi 

önce (8,381 puan) tarafından

ay ben de yapayım humus severim 😅

😊😊😊😊😊

0 oy
önce (907 puan) tarafından

Kahvaltıdan sonra mutfak dolaplarını sildim evi toplayıp süpürdüm oğlumun odasında ki halıyla mutfakta ki halıyı sildim hazır kovayı bezi çıkarmışken birde yerleri elimle siliyim dedim onu hallettim ocağa da mercimek yemeği koydum çöpleri de attım geldim şimdi oğluşla oyun zamanı 😊 ben balığın yanına sadece salata yaparım başka hiç bişey yapmam 

Yetmez canım gidip almayada üşendim valla 

0 oy
önce (417 puan) tarafından

Corba salata bizde fix olur ama ekstra sebze yapabılırsın

Patates yapasım yok brokoli karnabahar vs de yapsam adam akıllı yemezler ay bezdim bu yemek derdinden 

0 oy
önce (290 puan) tarafından

Günlerdir adam akıllı yemek yemiyorum yüzüm küçücük olmuş.Diş ağrısı çektim yemek falan gözüm görmüyordu sonra kanal tedavi vs derken bu sefer çiğnerken lokmayı yine ağrıyo ağız dolusu yemek yemeyi özledim valla😥 

Bugün lazanya yapmak istiyorum hem yumuşak kolay yenir hem de çok severim sevdiğim şeyleri yapıp yiyip kendime gelmek istiyorum 

Allah şifa versin diş derdi zor afiyetle ye inşallah 

0 oy
önce (2,530 puan) tarafından

Bizde pazar klasiği et yemegi var . Her pazar günü ya et ya balik yada tavuk ciğer gibi şeyler yeriz. Yanına salata iyi gider balığın. Afiyet olsun 

Pazarlar genelde öyle oluyor 

0 oy
önce (2,167 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun canım balık yanina salata içecek yeterli oluyor bize 🤗 Afiyet şifa olsun şimdiden 

Bende fırına tavuk patates atacam yanına salata kola yeter kapıda oturuyoruz ailecek minik kuşum boyama yapıyor bende hamur yoğurdum onun mayasını bekliyorum 🤗

Afiyet olsun canım minik kuşu kocaman öptüm

Teşekkür ederiz teyzesi biz de seni ve mehlikoşu öptük 😘💜

0 oy
önce (345 puan) tarafından

Kolay gelsin 

Baligin yanina ben hic bisey yapmadim gülüm ya bilemedim corba yap olmadi onden yersiniz tutar biraz salata balik yersiniz 

Kardeslerim geldiler birinin izin günüymüş biride uniden izne geldi solugu bende aliyolar hemen sabah kahvaltiya geldiler biri gitti diger bizde kadami sisirdiler cocukla oynuyolar sozde esimde yatiyo aksamdan beri kalkmadi insaAllah olmemistir 

Sağol kuzum Rabbim verdi bereketini elhamdülillah çorba salata humus yaptım 

önce (345 puan) tarafından

Afiyet sifa olsun 

0 oy
önce (11,754 puan) tarafından

Ben bugün oruçluyum yemeğe güveç pilav var.

Evimde dağınık bebekle çocukla uğraşmaktan sıra gelmiyor dağınıklığa aşırı sinirliyim başım ağrıyp kavga ağlama seslerinden

Allah kabul etsin canım çocuklu olupta dağınıklık olmaması mümkün olmuyor 

0 oy
önce (19,101 puan) tarafından

Balık yanına öyle pek bişey gitmez. Yapılsa yapılsa fırında patates yanına roka salatası turp vs gider sadece

Humus yaptım tek yetti arttı bereketi veren Allah 😊

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 591 göst.
20 Kasım 2025 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (33,785 puan) tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 476 göst.
11 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,772 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 568 göst.
8 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,772 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 358 göst.
10 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,772 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,999 soru

24,352,037 cevap

346,521 kullanıcı

...