Bir pazar klasiği ödev zamanı bizde alırım anlıkları birde sorum var balık yanına ne gider almaya gidecektim buzlukta varmış ama az yanına ilave lazım
@sanalAnne ver bi yemek fikri balık yanına
kolay gelsin canım. kızı uyuttum kahve içtik eşimle, ne pişirecem ben bilmiyorum.
balığın yanına humus, roka salatası çorba yapacaksan mercimek gider. patates de kızartabilirsin veya fırınlarsın
Teşekkür ederim canım afiyet olsun sizede salata ve çorba yapacağım ama patates yapmak istemedim humus olabilir bak aklıma gelmedi
ay ben de yapayım humus severim 😅
😊😊😊😊😊
Kahvaltıdan sonra mutfak dolaplarını sildim evi toplayıp süpürdüm oğlumun odasında ki halıyla mutfakta ki halıyı sildim hazır kovayı bezi çıkarmışken birde yerleri elimle siliyim dedim onu hallettim ocağa da mercimek yemeği koydum çöpleri de attım geldim şimdi oğluşla oyun zamanı 😊 ben balığın yanına sadece salata yaparım başka hiç bişey yapmam
Yetmez canım gidip almayada üşendim valla
Corba salata bizde fix olur ama ekstra sebze yapabılırsın
Patates yapasım yok brokoli karnabahar vs de yapsam adam akıllı yemezler ay bezdim bu yemek derdinden
Günlerdir adam akıllı yemek yemiyorum yüzüm küçücük olmuş.Diş ağrısı çektim yemek falan gözüm görmüyordu sonra kanal tedavi vs derken bu sefer çiğnerken lokmayı yine ağrıyo ağız dolusu yemek yemeyi özledim valla😥
Bugün lazanya yapmak istiyorum hem yumuşak kolay yenir hem de çok severim sevdiğim şeyleri yapıp yiyip kendime gelmek istiyorum
Allah şifa versin diş derdi zor afiyetle ye inşallah
Bizde pazar klasiği et yemegi var . Her pazar günü ya et ya balik yada tavuk ciğer gibi şeyler yeriz. Yanına salata iyi gider balığın. Afiyet olsun
Pazarlar genelde öyle oluyor
Afiyet şifa olsun canım balık yanina salata içecek yeterli oluyor bize 🤗 Afiyet şifa olsun şimdiden
Bende fırına tavuk patates atacam yanına salata kola yeter kapıda oturuyoruz ailecek minik kuşum boyama yapıyor bende hamur yoğurdum onun mayasını bekliyorum 🤗
Afiyet olsun canım minik kuşu kocaman öptüm
Teşekkür ederiz teyzesi biz de seni ve mehlikoşu öptük 😘💜
Kolay gelsin
Baligin yanina ben hic bisey yapmadim gülüm ya bilemedim corba yap olmadi onden yersiniz tutar biraz salata balik yersiniz
Kardeslerim geldiler birinin izin günüymüş biride uniden izne geldi solugu bende aliyolar hemen sabah kahvaltiya geldiler biri gitti diger bizde kadami sisirdiler cocukla oynuyolar sozde esimde yatiyo aksamdan beri kalkmadi insaAllah olmemistir
Sağol kuzum Rabbim verdi bereketini elhamdülillah çorba salata humus yaptım
Afiyet sifa olsun
Ben bugün oruçluyum yemeğe güveç pilav var.
Evimde dağınık bebekle çocukla uğraşmaktan sıra gelmiyor dağınıklığa aşırı sinirliyim başım ağrıyp kavga ağlama seslerinden
Allah kabul etsin canım çocuklu olupta dağınıklık olmaması mümkün olmuyor
Balık yanına öyle pek bişey gitmez. Yapılsa yapılsa fırında patates yanına roka salatası turp vs gider sadece
Humus yaptım tek yetti arttı bereketi veren Allah 😊
1,489,978 soru
24,351,642 cevap
346,509 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın