Selam kızlar evinizi nasıl düzenli tutuyorsunuz benim evim kira istediğim gibi düzemiyorum evimi içimde kaldı hep siz neler yapıyorsunuz mutfağım Küçük herşey içiçte
Benimde evim kirayken düzen oturtamıyordum ev aldık şimdi düzenli çok şükür. Allah sizlere de isteyen herkese nasip etsin.
Az eşya ,sade parçalar ile gayet düzenli gözükebilir aslında .
Az eşyam var aslında ama çok Küçük arka cephede ev karanlık daraliyorum evin içinde
Aydınlatma konusunda bir şeyler yapabilirsiniz . Belki çok ampullü avizeler iş görür karanlık havasını alır
Gündüz çok kasvetli oluyor evin içi az bi hava Kapalı olsun boğuyor Beni ev
Ben asla karanlık eve gelemem bizm de evimiz yüksek yüksek binalarla çevrili . O yüzden gündüzleri bile ışıkları açıyorum malesef🥲 yoksa göz gözü görmüyor
Bizimde aynı bişeyi bi yere sığdıramıyorum bazen düzensiz bi şekile giriyor nasıl koysam da olmuyor yani tam istediğimi yapamıyorum
Bazen hiçbirşey yapasım gelmiyor evin içinde
Hamileyim saldım düzeni falan temiz toplu olsun. Yeter egilemiyorum doğru düzgün daha 10 haftalık olmama rağmen
Allah tez zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım sal gitsin ne yoracan kendini be bırak
Amin canım valla öyle yapıyorum ya 2 yaşında kızım var sag olsun evi talan ediyor 😂
Ben herşeyi yaptım da ne oldu bir gün Allah razı olsun mu dedi eskisi gibi değilim yapamıyorum edemiyorum o yüzden kendimi yoramam artık sende öyle yap
En iyisi canım ya haklısın
Bu en düzenli evim olabilir eşyam tam sığdı çünkü ancak malesef kızım buna izin vermiyor ev düzenli kalmıyor herşey heryerde bu yüzden saldım isteyince topluyorum yoksa hersey birbirine giriyor
Benimde iki küçük yavrum var adım atacak yer yok oyuncaktan
Bende kiraciyim evim sıfır ama 130 m² geniş güzel detayları var mutfakta oda var fazla şeylerim orda
Evimde kulanmdgm hicbirsey yok herseyi atıyorum ama herseyi
Giymedigim kiyafet asla kulanirim diye saklamam atarim mutfak eşyam her gördüğümü almam az öz hata tam öz düzeni seviyorum hersey nizamı olsn istiyorm
Evi elden birakirsan uçar gider o yüzden elden birakmmk lazm
Önceki evde zordu ama şuan garajımız var. Bütün fazlalıklar orada.
Eşyam çok az zâten bende kiradayim o yüzden bişey alıp yapmıyorum az olduğu için düzenli oluyor
Benimkinden küçük olan çıkmaz diye düşünüyorum 21 m² iki oda az eşya çok huzur 😅🥰 minik bir depolama alanım var orası baya kurtarıyor
Aynı sorunu bende yaşıyorum kucuk mutfak nefret ettim GERCEKTEN ilk evlendigim evin mıyafgi cok buyutu yemek masısı herseyim yeri varı bu evde hiç birseyin kendi yeri yok bıktım Rabbim isteyen herkese ev nasip etsin inşallah
Evim genis her esyam sigiyor suan ama ogluma oda yapamiyorum cocuk odamda gardrop ve yüklugum karsilikli yatak odama gardropum sigmadi
1,489,780 soru
24,348,869 cevap
346,395 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın