0 oy
393 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (264 puan) tarafından

Selam kızlar evinizi nasıl düzenli tutuyorsunuz benim evim kira istediğim gibi düzemiyorum evimi içimde kaldı hep siz neler yapıyorsunuz mutfağım Küçük herşey içiçte

11 Cevaplar

+2 oy
önce (8,478 puan) tarafından

Benimde evim kirayken düzen oturtamıyordum ev aldık şimdi düzenli çok şükür. Allah sizlere de isteyen herkese nasip etsin. 

-Reklam-
0 oy
önce (719 puan) tarafından

Az eşya ,sade parçalar ile gayet düzenli gözükebilir aslında .

önce (264 puan) tarafından

Az eşyam var aslında ama çok Küçük arka cephede ev karanlık daraliyorum evin içinde

Aydınlatma konusunda bir şeyler yapabilirsiniz . Belki çok ampullü avizeler iş görür karanlık havasını alır 

Gündüz çok kasvetli oluyor evin içi az bi hava Kapalı olsun boğuyor Beni ev

Ben asla karanlık eve gelemem bizm de evimiz yüksek yüksek binalarla çevrili . O yüzden gündüzleri bile ışıkları açıyorum malesef🥲 yoksa göz gözü görmüyor 

0 oy
önce (33,205 puan) tarafından

Bizimde aynı bişeyi bi yere sığdıramıyorum bazen düzensiz bi şekile giriyor nasıl koysam da olmuyor yani tam istediğimi yapamıyorum 

+1

Bazen hiçbirşey yapasım gelmiyor evin içinde

0 oy
önce (789 puan) tarafından

Hamileyim saldım düzeni falan temiz toplu olsun. Yeter egilemiyorum doğru düzgün daha 10 haftalık olmama rağmen 

Allah tez zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım sal gitsin ne yoracan kendini be bırak

Amin canım valla öyle yapıyorum ya 2 yaşında kızım var sag olsun evi talan ediyor 😂

Ben herşeyi yaptım da ne oldu bir gün Allah razı olsun mu dedi eskisi gibi değilim yapamıyorum edemiyorum o yüzden kendimi yoramam artık sende öyle yap

En iyisi canım ya haklısın 

0 oy
önce (3,107 puan) tarafından

Bu en düzenli evim olabilir eşyam tam sığdı çünkü ancak malesef kızım buna izin vermiyor ev düzenli kalmıyor herşey heryerde bu yüzden saldım isteyince topluyorum yoksa hersey birbirine giriyor

Benimde iki küçük yavrum var adım atacak yer yok oyuncaktan

0 oy
önce (43 puan) tarafından

Bende kiraciyim  evim sıfır ama 130 m² geniş güzel detayları var mutfakta  oda var fazla şeylerim orda 

Evimde kulanmdgm  hicbirsey  yok herseyi atıyorum ama herseyi  

Giymedigim  kiyafet  asla kulanirim  diye saklamam  atarim mutfak  eşyam her gördüğümü almam az öz hata tam öz  düzeni seviyorum hersey nizamı olsn istiyorm 

Evi elden birakirsan  uçar gider o yüzden elden birakmmk lazm 

0 oy
önce (4,210 puan) tarafından

Önceki evde zordu ama şuan garajımız var. Bütün fazlalıklar orada. 

0 oy
önce (179 puan) tarafından

Eşyam çok az zâten bende kiradayim o yüzden bişey alıp yapmıyorum az olduğu için düzenli oluyor

0 oy
önce (10,765 puan) tarafından

Benimkinden küçük olan çıkmaz diye düşünüyorum 21 m² iki oda az eşya çok huzur 😅🥰 minik bir depolama alanım var orası baya kurtarıyor 

0 oy
önce (483 puan) tarafından

Aynı sorunu bende yaşıyorum kucuk mutfak nefret ettim GERCEKTEN ilk evlendigim evin mıyafgi cok buyutu yemek masısı herseyim yeri varı bu evde hiç birseyin kendi  yeri yok bıktım Rabbim isteyen herkese ev nasip etsin inşallah 

0 oy
önce (7,392 puan) tarafından

Evim genis her esyam sigiyor suan ama ogluma oda yapamiyorum cocuk odamda gardrop ve yüklugum karsilikli yatak odama gardropum sigmadi

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,489,780 soru

24,348,869 cevap

346,395 kullanıcı

...