Kızlar eşim polis, bu sene istediğimiz yere tayin olabiliyoruz Doğu hariç. Aklımızda Antep ve Osmaniye var. Antep ve Osmaniye polis lojmanında kalan var mı memnun musunuz evler çok eski mi ulaşım nasıl okul vs.
Sizce Osmaniye'de mi Antep'te mi hayat daha ucuz yaşam hangisinde daha kolay?
Vala Osmaniye yi bilmiyorum ama Antep'te yaşam çok pahalı tamam 8. Büyükşehir ama bu kadarda olmaz 😄 temizliği büyüklüğü güzel okullari da iyi ama ekonomisi yüksek eşim çoğu zaman İstanbul veya Şanlıurfa da malzeme getiriyor (elektrikci)
Osmaniye yi bilmiyorum ama bence küçük bir şehir orası bu ara Antep'te yaşıyorum doğma büyüme buraliyim çok seviyorum ♥️o ayri
Osmaniye gelişmemiş bir şehir bence o sebepten daha uygun olabilir Antep daha gelişmiş iki şehri de beğenmedim ben ama seçim yapmam gerekiyorsa Osmaniyeyi seçerdim sakinlik için
açılın osmaniyeli geldi😂
depremden dolayı bir süre kiralara iyi zam yapıldı şu an nasıl bilmiyorum ama pazardı, yiyecekti ucuz
polis lojmanı benim bildiğimse hala, baya eskidir. 20-25 sene önce annemin bir akrabası ordaydı, o zaman da eskiydi çünkü
osmaniye küçük şehir, ulaşım rahat. adana, antakya, antep, maraş buralara yakın. sosyal hayat yok gibi bir şey.
1,489,651 soru
24,347,074 cevap
346,295 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın