Hiç bilmiyorum nasıl kullaniliyo diğer uygulamalar gibimi bi kaç bişey yükledim öğrenmek için. Mesela bişey satarken nasıl oluyo dolap gardrops gibimi. Kesinti oluyomu
Bende bekleyım burda
kargolu ürün almadım oradan. ama şehrimde satılan ürün aldım, gittik baktık beğendik parayı elden verdik, eşim de benzer bir şekilde ürün satmıştı
Anladım kargolama nadir oluyordur o zamn
Ürünü satınca kargo kodu oluşturuyorsun sana boş kargoları gösteriyor veya esnaf noktalarına o kod ile paketleyip bırakıyorsun sonra alıcıya ürün ulaştığı andan itibaren 3 iş gününde sipariş e onay vermesi lazım onay verince para dolap hesabına geçiyor hemen dolap hesap kısmına girip parayı bankaya aktar diyorsun hafta içi ise diğer gün akşam 5 e kadar hafta sonu ise pazartesi saat 2 ye kadar para sana geliyor kesintisi ve hizmet bedeli gardropsa göre daha fazla bu yüzden fiyatı bir tık yüksek tutmak gerekiyor
Dolap kullanıyorum zaten cnm. Letgo da aynımı onu sordum
Ay ben dolap ile letgoyu karıştırdım letgoda hep yüzyüze sattım diğer türlü bilmiyorum
Letgo elden teslim sanırım ben koltuk vs satım gelip evden aldilar mesla 2. El koltuk bakiyorsn ordan yaşadığın yeri secersn demi 2 koltuk için sivastan Erzuruma gitmsn öyle düşün Kıyafet vs degilde daha çok ev ürünü çok sanırım ben 5 6 sene önce çok şey sattım ama hepsi ev esyasiydi gelip evden aldilar
Letgo da genelde gel al oluyor o yüzden kesinti vs. Olmuyo ben letgodan spor bisikleti sattım l koltuk sattım o tarz kargoya verilemicek büyük eşya satılıyor daha çok
Onu bunu bilmem
En iyi gardoraps bence
Kesinti konusunda diğerleri çok kesiyor
Mesela gardorops 500 lira aldı ilanlarda hepsini sana veriyor paranın
Ama diğerlerinde çok kesiyor
Evet öyle tabi diğerlerine göre en iyisi ama sanki eskisi kadar etkileşim yok dolap kadar
Ben de actim bi Allah'n kulu yazmaz mi
Bekliyorum bakalım
Ben hep elden olarak sattım oradan bişey satacaksam gelip aldılar yani elden teslim etmeyi tercih ediyorum
Canım Ben 9 yıllık kullnıcıyım O senin seçimine bağlı mesela Eğer elden teslim yaparsan zaten elden yaparsın ama Cüzdanım güvende ile satış yapmak istersen benim bildiğim komisyon kesiliyor mu yok galiba onun hakkında pek bir bilgim yok Çünkü ben daha önce kargo ile satış yapmadım genelde tüm satışlarımı elden yaptım açıkçası güvenmedim satış yapmaya dışarıya çünkü kargoyu alıp ödemesini onaylamayan oluyor ya da ürününe zarar verip geri göndermek isteyen olabilir Bunları düşünerekten Göze alamadım ben
Anladım teşekkür ederim çok sağol
1,489,667 soru
24,347,294 cevap
346,303 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın