0 oy
88 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,920 puan) tarafından

Hiç bilmiyorum nasıl kullaniliyo diğer uygulamalar gibimi bi kaç bişey yükledim öğrenmek için. Mesela bişey satarken nasıl oluyo dolap gardrops gibimi. Kesinti oluyomu 

8 Cevaplar

0 oy
önce (80 puan) tarafından

Bende bekleyım burda 

-Reklam-
0 oy
önce (8,271 puan) tarafından

kargolu ürün almadım oradan. ama şehrimde satılan ürün aldım, gittik baktık beğendik parayı elden verdik, eşim de benzer bir şekilde ürün satmıştı 

önce (1,920 puan) tarafından

Anladım kargolama nadir oluyordur o zamn

0 oy
önce (3,088 puan) tarafından

Ürünü satınca kargo kodu oluşturuyorsun sana boş kargoları gösteriyor veya esnaf noktalarına o kod ile paketleyip bırakıyorsun sonra alıcıya ürün ulaştığı andan itibaren 3 iş gününde sipariş e onay vermesi lazım onay verince para dolap hesabına geçiyor hemen dolap hesap kısmına girip parayı bankaya aktar diyorsun hafta içi ise diğer gün akşam 5 e kadar hafta sonu ise pazartesi saat 2 ye kadar para sana geliyor kesintisi ve hizmet bedeli gardropsa göre daha fazla bu yüzden fiyatı bir tık yüksek tutmak gerekiyor 

Dolap kullanıyorum zaten cnm. Letgo da aynımı onu sordum

önce (3,088 puan) tarafından

Ay ben dolap ile letgoyu karıştırdım letgoda hep yüzyüze sattım diğer türlü bilmiyorum

0 oy
önce (38 puan) tarafından

Letgo elden teslim sanırım ben koltuk vs satım  gelip evden aldilar  mesla 2. El koltuk bakiyorsn  ordan yaşadığın yeri secersn  demi 2 koltuk için sivastan  Erzuruma  gitmsn öyle düşün Kıyafet vs degilde daha çok ev ürünü çok sanırım ben 5 6 sene önce çok şey sattım ama hepsi  ev esyasiydi  gelip evden aldilar  

0 oy
önce (12,248 puan) tarafından

Letgo da genelde gel al oluyor o yüzden kesinti vs. Olmuyo ben letgodan spor bisikleti sattım l koltuk sattım o tarz kargoya verilemicek büyük eşya satılıyor daha çok 

0 oy
önce (5,922 puan) tarafından

Onu bunu bilmem 

En iyi gardoraps bence 

Kesinti konusunda diğerleri çok kesiyor 

Mesela gardorops 500 lira aldı ilanlarda hepsini sana veriyor paranın 

Ama diğerlerinde çok kesiyor 

Evet öyle tabi diğerlerine göre en iyisi ama sanki eskisi kadar etkileşim yok dolap kadar

önce (5,922 puan) tarafından

Ben de actim bi Allah'n kulu yazmaz mi 

Bekliyorum bakalım 

0 oy
önce (33,201 puan) tarafından

Ben hep elden olarak sattım oradan bişey satacaksam gelip aldılar yani elden teslim etmeyi tercih ediyorum 

0 oy
önce (997 puan) tarafından

Canım Ben 9 yıllık kullnıcıyım O senin seçimine bağlı mesela Eğer elden teslim yaparsan zaten elden yaparsın ama Cüzdanım güvende  ile satış yapmak istersen benim bildiğim komisyon kesiliyor mu yok galiba onun hakkında pek bir bilgim yok Çünkü ben daha önce kargo ile satış yapmadım genelde tüm satışlarımı elden yaptım açıkçası güvenmedim satış yapmaya dışarıya çünkü kargoyu alıp ödemesini onaylamayan oluyor ya da ürününe zarar verip geri göndermek isteyen olabilir Bunları düşünerekten Göze alamadım ben

Anladım teşekkür ederim çok sağol 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 243 göst.
6 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Po htc (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 310 göst.
14 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 384 göst.
9 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 314 göst.
29 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,657 soru

24,347,097 cevap

346,297 kullanıcı

...