0 oy
85 göst.
önce Diğer kategorisinde (491 puan) tarafından

Bulaşık yıkarken bile midem bulanıyor,  surekli kusma , ogurme hissi 11 haftalık gebeyim bi akıl verin gençler daha önceki gebelikleirmde bu kadar sorun yaşamamıştım 

6 Cevaplar

0 oy
önce (3,999 puan) tarafından

Hadi gecmıs olsun kalkar kalkmaz tuzlu seyler tuket kraker fln baya işe yarıyor ben kusamıyordum bogazıma gelıp gerı gıderdı baya benı zorladı doktor bunu dedı uyguladım ıse yaradı

önce (491 puan) tarafından

Kiz şu içsem ağzımda acı tat kalıyor deliriyorum 

-Reklam-
0 oy
önce (25,876 puan) tarafından

Bulantı için ilaçlar var 

Prilam geçirmedi 

0 oy
önce (1,470 puan) tarafından

Maalesef 20 haftalığım hala öyleyim canım ilaçla duruyorum. Oğlumdada aynısı olmuştu geçmesini bekliyceksin zor ama başka çare yok

Allah yardımcın olsun,  napcaz böyle ki ? Cinsiyeti ne bu arada 

önce (1,470 puan) tarafından

Sağol Canım hepimizin inşallah. İlaç rahatlatıyor onu kullan canım. Benim kız canım cinsiyeti

Allah yardımcımız olsun 

0 oy
önce (3,823 puan) tarafından

17 haftadayım 7 haftadan beri ilaçlarla yemek yiyorum. En ufacık bir koku deli ediyor. Her gece ilacı attığım halde bazen öğlen bile tekrar ilaç içiyorum. Kızımda 1 kere bile mide bulantısı yaşamadım ama bunda hiç geçmiyor. Doğuma kadar sürenler oluyormuş, geçmesini bekleyecez mecbur

Cinsiyet  belli mi , valla bulaşık yıkarken ogurme gekiyor kızıma babası yemek yapıyor çok zir ya

önce (3,823 puan) tarafından

Erkek dedi doktorum ama cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum. Prizan kullanıyorum bende, onunla rahatlıyorum

Yok canım alakası cinsiyete ben merakımdan sordum

0 oy
önce (2,153 puan) tarafından

İlaç kullanmiyor musun bulantı için?

Prilam kullandım bana mısın demedi

Halla halla bende kullanıyorum az da olsa faydasını görüyorum çok şükür Rabbım kolaylık versin inşallah 

Amin canım saol sen nasılsın 

Bende iyiyim çok şükür canım Allah razı olsun yeni yeni bende kendime geliyorum mide bulantilarim çok oldu çok şükür az da olsa geçti eskisi gibi değil 

Kaç haftalık oldun? Darısı başımıza 

14 haftalik olacam Allah nasip ederse iki güne 

Amin amin sende sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤲

Cinsiyet nellj mi bacim

Yok canım daha ayın 26 da randevum var bakalım 🤗

0 oy
önce (7,628 puan) tarafından

Ben de böyleydim eşimden bile midem bulanıyordu yanımda nefes aldı diye 😄😄😄 Hamileliğin hiç sevmediğim kısmıydı. 12-13'ten sonra azalır inşallah. Ayva, zencefilli su, leblebi l iyi geliyordu bana

Ac karnına bile kusma hissi geliyor

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 825 göst.
23 Haziran 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melike☺️ (1,690 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 710 göst.
6 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Kalbimm2 (23 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 117 göst.
18 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Annevebebekleri (277 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 116 göst.

Kategoriler

1,489,585 soru

24,345,826 cevap

346,247 kullanıcı

...