Bulaşık yıkarken bile midem bulanıyor, surekli kusma , ogurme hissi 11 haftalık gebeyim bi akıl verin gençler daha önceki gebelikleirmde bu kadar sorun yaşamamıştım
Hadi gecmıs olsun kalkar kalkmaz tuzlu seyler tuket kraker fln baya işe yarıyor ben kusamıyordum bogazıma gelıp gerı gıderdı baya benı zorladı doktor bunu dedı uyguladım ıse yaradı
Kiz şu içsem ağzımda acı tat kalıyor deliriyorum
Bulantı için ilaçlar var
Prilam geçirmedi
Maalesef 20 haftalığım hala öyleyim canım ilaçla duruyorum. Oğlumdada aynısı olmuştu geçmesini bekliyceksin zor ama başka çare yok
Allah yardımcın olsun, napcaz böyle ki ? Cinsiyeti ne bu arada
Sağol Canım hepimizin inşallah. İlaç rahatlatıyor onu kullan canım. Benim kız canım cinsiyeti
Allah yardımcımız olsun
17 haftadayım 7 haftadan beri ilaçlarla yemek yiyorum. En ufacık bir koku deli ediyor. Her gece ilacı attığım halde bazen öğlen bile tekrar ilaç içiyorum. Kızımda 1 kere bile mide bulantısı yaşamadım ama bunda hiç geçmiyor. Doğuma kadar sürenler oluyormuş, geçmesini bekleyecez mecbur
Cinsiyet belli mi , valla bulaşık yıkarken ogurme gekiyor kızıma babası yemek yapıyor çok zir ya
Erkek dedi doktorum ama cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum. Prizan kullanıyorum bende, onunla rahatlıyorum
Yok canım alakası cinsiyete ben merakımdan sordum
İlaç kullanmiyor musun bulantı için?
Bende iyiyim çok şükür canım Allah razı olsun yeni yeni bende kendime geliyorum mide bulantilarim çok oldu çok şükür az da olsa geçti eskisi gibi değil
Kaç haftalık oldun? Darısı başımıza
14 haftalik olacam Allah nasip ederse iki güne
Amin amin sende sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤲
Cinsiyet nellj mi bacim
Yok canım daha ayın 26 da randevum var bakalım 🤗
Ben de böyleydim eşimden bile midem bulanıyordu yanımda nefes aldı diye 😄😄😄 Hamileliğin hiç sevmediğim kısmıydı. 12-13'ten sonra azalır inşallah. Ayva, zencefilli su, leblebi l iyi geliyordu bana
Ac karnına bile kusma hissi geliyor
1,489,585 soru
24,345,919 cevap
346,248 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın