7 gün süren adetim 5 gün sürdü adet yoğun kan geldi hatta büyük kan pıtısı düştü 5 gün sonra tekrar oldum ilk defa böyle birsey yaşıyorum doktora gitmelimiyim
Gidip sorabilirsin bence geçmiş olsun kistte düşürmüş olabilirsin
Tamam cok teşekkür ederim
Aynı durumu bende yaşamıştım 1 hafta arayla tekrar adet olmuştum . Doktor aşırı stresten kaynaklanıyor demişti
Bende şuan 3 günüm akşam duşa girdim akşamdan belli hiç gelmemiş mesela benimde adetim 4 günden sonra azar azar gelir , ben ilk gün olmama rağmen hiç yoğun geldiğini görmedim
Havalar da etkiliyor olabilir yada ilaç kullandıysan eğer oda yapar bir doktora görün
Bende ilk 10gun erken oldu adetim,sonraki ay 3gun ,sonra 1gun erken ,sonra 4gun erken oldum,son iki adetim çok şiddetli geçti,hani doğum zamanı bele vuran bı sizi vardı sanki iğne yapıyorlar gibi kasiklarima kadar vuruyordu,iki gün öncede aynı şekil oldum ve dün akşam hafif lekelenmem oldu bugün adetim ,acaba normal mi böyle,her ay bir iki vs öne atması, antibiyotik kullandığım zamanlarda oldu ama ilaç genelde geciktirir derler
O günlerin bir öyle bir böyle olması normal eğer bir sağlık sorunu yoksa tabi. Doktorum bana gayet doğal bunlar demişti
Çok sağol cnm 🙏
1,489,468 soru
24,344,481 cevap
346,184 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın