0 oy
52 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (247 puan) tarafından

İyi günler hanımlar 5 gündür bez bırakmaya çalışıyoruz küçük tuvaletini öğrendi ama büyük tuvaletini hep altına yapıyor daha hiç tuvalete yapmadi napmayalim bilmiyorum hep güzelce konuşuruz anlatıyoruz tamam diye ama yine yapiyor nasıl bi yol izlemeliyim 

2 Cevaplar

0 oy
önce (7,393 puan) tarafından

Kaç aylık haftası dolsun alisir Allah'ın izni ile mesela altına hangi saatte yapiyo o artık o saatte götür küçük bir araba verebilirsin eline biz öyle alistik

önce (247 puan) tarafından

3 buçuk yaşında saatini takip ettim götürdüm yapmadi iceri geçer geçmez yapmış altına yanımızda oyuncak götürüyorum oyun kuruyorum sakalasiyoruz 

-Reklam-
0 oy
önce (399 puan) tarafından

Korkuyordur o canım alaturka tuvalete bir de götür alışır belki ben ilk alaturka ile alistirdim sonra klozete geçtik alaturka tuvalete giderken de terlik giydirip kenarda yapmasını sağlayin 

önce (588 puan) tarafından

Valla cnm benm oğlumda büyük abdestini yapmıyor yazın başladim tuvalet eğitimine adaptör aldım olmadı lazimlik aldım olmadı.neler neler yapdim ödüller verdim 2 kere yapdi daha snra hiç yapmadı inat ediyor tutuyor 2 gün yapmadı karın ağrısından hastanelik oldu bezleri sakladm olmadı kakayi beze yapıyor hayla 3 yaşına girecek 

Belki de kendini daha hazi hazır hissetmiyordur benim kızım 2,5 yaşında öğrendi

Herkes öyle diyor ama büyüdü artik çişinde sorun yok ama , büyük tuvaletini pek zorlanıyorum sonra tutuyor hastanelik oluyo 

Cise götürmeye devam edin bence onu da bırakırsanız bir daha zor alışır halamın oğlu da öyleydi zamanla inada alışacak elbet 

önce (247 puan) tarafından

Bilmiyorum ki korkuyor mu belkide bilmediği için bezden ki gibi devam ediyor gece tuvalete kalkıyoruz gündüz sıkıntı yok ama büyük tuvaletinde sıkıntı yaşıyorum 

Yorgunn bir anneeee ,.   Evet götürüyorum çise asla birakmadim devam ediyorum bı tek gece uykusunda bezliyorum cunki çişini hayla yapıyor bezi dolu kalkıyor sabah sinsallah gece isemeyi de bırakırız 

Ben geceleri de kaldırıp götürüyordum onu da deneyebilirsiniz uykusu kaçmaması için olabildiğince iletişim kurmayın cise götürün getirin geri yatırım direk 

İnşallah ikinizinde tez vakitte alışır 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 256 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Nurrsa (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
0 oy
5 cevap 266 göst.

Kategoriler

1,488,689 soru