Hanımlar iyi gunler umarım gününüz güzel geçiyordur
Sıze bır sorundan bahsedecegim. Ben 4 ay önce biriyle tanıstm esimiz ikimizinde sehirdisinda aynı görevdeler o vesileyle de tanıstık
Kadın iyi hos ama her gun msjlasıyoruz atıyorum ne yapıyosun diyor yemek yapıyorm dıyorum ya ne yapıyoan nasıl yapıyosn detay detay soruyor
Aynı sekılde kendisi de ne yaptıgını detaydetay anlatıyor ses kaydı atıyor bazılaro gözğmden kacıyor sunu dınlememişssin diye yazıyor bende ehsahtan bişi dedi dıye acıyorum scma sapan detaylar sıkılıyorum
Kırmadan bunu nasıl dile getirsem herseyi detaylandırıyor gecen kıyafet almatm bol geldi daraltacam dedim bana pantolom aldıgını söylemrdin ben detay konusmak normal olan herkes gibi sacma geliyor
Benım tonla ailevi sorunum var zor gunlerdrn geciyorum bide onun cenesini cekıyrm özünde iyi ama detay detay konusması bunaltıyor ne yapsam da anlasa
en tahamml edemedigin insan tipi. snein vakti. var ama benim yok belki
Vakitten gectım ince detay anlatınca yada bennmkini ögrenimce noluyor asırı bos muhabbet zaman kaybı gibi geliyor cok sıkılıyorm
Söyleyebilirsin güzel bir dille yoğun oluyorum çok vakit ayıramam diye
Onu deyınce de ne yapıyprsn ne kadar sürer ne zaman biter vs vs uzatıyor tanıstıgoma pısman olacam neredeyse
Başka bir zaman aa bana bu anlatmamıştın dediğinde ya ben öyle senin gibi detaylıca her şeyi anlatan biri değilim zaten yeterince tempolu bir hayatım var her ayrıntıyı bildirmek bilmek beynimi yoruyor de anlar heralde
Ay var ya tam tesbit yaptnz böyle soyleyecem bende konusmayı seven biriyim ama sütekli sürekli tansıyonumu dusuruyor
Sizin dediginizi söylıcem en son
Bendede öyle bir arkadaş vardı oyunda tanışmıştım 2 ay arayla bebeğimiz oldu özellikle ek gıda zamanı sayfa sayfa tarifler vs yolladım ilaçlar oluyor soruyor ediyor sorun yok bunlarda ama gidip gene bildiğini yapıyor 1 oldu 2 oldu sonra patladım dedim ben sana zaman ayırıyorum sen kafana göre hareket edıyorsun sorma o zamna bana birşey vs ne var ne yok döktüm ortaya şimdi arar eder pek sormaz kısa öz konuşur kapatırız size de tavsiyem o kırılır bu üzülür diye kendinizi yıpratacağınıza ne var ne yok söyleyin çok insan çok dert artık
Inanın cok sıkıyor kpss calısmam lazım kafam ambalaj sürekli soruyor ediyor kendi sormadigım halde sacma sapan detaylat verıyor böylesini ilk kez gördüm
Dua et yatağının detayını sormuyor bacım Allah aşkına uzak dur su tiplerden
Beni güldürdünüz su durımda Allah ta sizi güldürsun keske hayatım güllük gülistanlik olsa da dinlesem ben hayatımın en zpr doneminde cekemıyrm
lamin cumlemizi
Açık açık soyle kuserse kussun boşver
Benim böyle bir arkadaşım vardı arkadaşça demiyim de köylümüz kendisiyle sadece bir misafirlikte iki 3 saat vakit geçirdik kendisi farklı şehirde bana sürekli Çiçek Sepeti’nden çiçekler çikolatalar hediyeler falan yolluyor. Seni çok seviyorum canım içisin en yakınımımsın dostumsun kardeşimsin böyle şeyler yazıyor ama gönderdiğin şeyler de ucuz şeylerde değil her seferinde 1000 TL 1500 TL para veriyor o çiçekleri hediyelere kaç defa uyardım rahatsız olduğumu bunları yollamamaması gerektiğini söyledim sonra üzülüyor beni arayıp ağlıyor senden başka dertleşecek kimsem yok falan diyor bir kere dayanamadım yine çiçek yollamıştı ben de artık seni uyardım bir daha yollama diye kusura bakma engelliyorum dedim akşam Ablası aradı lütfen engeli kaldır durumu çok kötü çok ağlıyor ben de kardeşinin psikolojisinin iyi olmadığını söyledim engeli de Kaldırmadım.
Bazen kendi saglıgımızı korumak için sınır kpymamız gerekıyor sizi tebrik ederim sınırınızı koruyup, istikrarlı sekilde net durmussunuz
Bir gun bende basaracam sınır koymayı ıns ama bogazıma sanki tıkanıyor laflar karsımdaki anlasm kendisi ya düzeltsln yada uzakşlassn istıyorm ama kendimdeki sermayeden yiyorum sizi takdır ettim
Aaa çok tuhaf o geçirdiğiniz üç saatte çokmu yakın davrandınız bazı insanlar öyledir hiç arkadaşı konuşanı konuşsada kaale alanı yoktur belki de sizi yakın buldu daha yakın olmak istedi ama gerçekten psikolojik sevgi açlığı olabilir
Kendisi evli iki tane de çocuğu var eşiyle de arası hiç iyi değildi o 3 saat içerisinde sadece evliliğinden bahsetti aslında ben de dinledim. Durumu da o kadar iyi bir insan da değil ama bir yerden sonra artık eşi ya bu paralar nereye gidiyor dese adam kalkıp bana dese ki benim karımın psikolojisi iyi değil sen niye bu hediyeleri kabul ediyorsun her ay 2 bin 3 bin sana para harcıyor bu kız ya da sırf bu yüzden kavga etseler Adam kalkıp kadına bir şey yapsa. Hiç normal değildi o yüzden Uzatmadan kesmek istedim
Doğrusunu yapmışsın
Eşi hic muhabbeti yokmus cogu kadının benimde derdim ama nasil anlatsam bununki anormal bişi
Canım bu kadar da detay olmaz ki insan tabiki sıkılır o konuda cok haklısın.
Biraz mesafeni korumaya çalış.
Bi de zorlu dönemdeyim sınava kosantre olmam lazm olamayp stres oluyorum bide bu var sprun azmıs gibi
Ben kırmadan açık açık söylerim. Baktım anlamıyor görüşmeyi seyreltirim on mesaj açıyorsa üçüne cevap veririm ses kaydından hoşlanmıyorum derim artık ne kadar anlarsa
Acık acık söyleyebikirim bende ins ya kabuguuöa cekilmek istedigim dönemde cekilmiyor
Bence yıldızın çok barışmamış yani mesela zaten çok detay vermek evet sıkıcıdır ama kafanın uyuştuğ u enerjisiyle daha uyumlu olduğum biri olsaydı bence bu kadar seni sıkmazdı mesela konuşmaları ama insan çok samimi olmadığı biriyle çok detaylı konuşmayı evet bana da sıkıcı gelir
Canım kadını sevdim bende konuskanımdır ama o kadar ufak detaylar anlatıyor yada soruyor bazem detay vermeyimce dhaa önce neden söylmedin diyor asırı bu yani böylesimi görmedim amcamon karısıma derrdim detaycı onu mumla aratıyor dinlmek iskence yengemide dinlerkrn beynım kendini off a alıyor evet haklsn otomatıgr baglıyorm teli kapatmca kendimi yorgın fakat hicbisey konusmamıs gibi bos geliyor
Arkadaşınızın böyle olmasının sebebi çok büyük ihtimalle psikolojik aşırı açiklama yada aşırı ayrıntıcılık olarak geçiyor bunun sebebi karşı tarafın yanlış anlayacagından yada hiç anlamayacagından kaygı duyar veya ayrıntılarla anlattıktan sonra konuya bağlar ailesi veya çevresi sürekli yanlış anlayıp eleştirdiyse bu aşırı detaycılık karekterine işlemiş olabilir yüzyüze geldiğinizde kırmadan neden herşeyi detaylı anlatma ihtiyaci hissettiğini sorun çok büyük ihtimalle bu cevabı verecektir
Farklı sehirlerdeyiz bir gın sorayım ailesi tutkun sürekli görüsüyolar falan ama fazla detay dinleyemiyrm bi yerde beynım kendi kendini kapatıyor
Hiç böyle arkadaşım olmadı olsa zaten o beni bırakırdı ben çok kısa konuşurum birde telefon da MSj hiç gormem ya da geç görürüm
Düşün normal konusan beni yıldırdı keske bırayı okumus olsa
1,490,147 soru
24,353,954 cevap
346,639 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın